با سلام ؛
حقیقتا اگه قرار باشه مایاهاست اینگونه رفتار کنه ، باید قید سایت و هاستی رو که خریدی رو بزنی!
چند ماه پیش سایتم هک شد ؛ به خدا قسم منو 4 روز الاف کردن ؛ نمی دونم از این چیزا می گفتن :
"ضمن سپاس از تماس شما، به استحضار میرسانیم بک آپها تنها به صورت روزانه میباشد و نمیتوانیم بک آپ را به زمان دلخواه شما بازگردانیم."
"ضمن سپاس از تماس شما، به استحضار میرسانیم با جستجو در دیگر سرورها مشاهده شد دیگر اکانتی که از سایت شما داریم متعلق به یک هفته پیش میباشد. در صورت تمایل اعلام بفرمایید تا رستور کنیم."
با این حرفها منو 4 روز الافه یه هک کردن ؛
درباره پشتیبانی بی نظیر مایاهاست بگم که در دنیا همچین پشتیبانی ندیدم!
1 تیکت می دی حداقل باید 4و5 ساعت بعد جواب میدن ، این به کنار یه دفعه 1 روز طول کشید!
-----------------------
یه دفعه دیتابیسم حذف شده بود ؛ بازم تقصیر مایا بود و بازم یه روز سایت داون بود.
----------------------
این اواخر هم دیگه کفری شدم از دست این شرکت با کارهایی که می کنه :
چند شب پیش یه فولدر در هاست خود به خود پاک شد ؛ (برای توجه تاریخ رو می ذارم):: 1389/12/16::
در جواب تیکتی که دادم اومد :
"سلام
ضمن سپاس از تماس شما، به استحضار میرسانیم هیچ فایل و یا پوشه ای به صورت خودکار از سرور حذف نمیشود، مگر اینکه ویروسی باشد و یا حاوی فایل شل باشد. در این صورت به صورت کاملا خودکار توسط سرور حذف خواهد شد. اگر غیر از این میباشد اطمینان داشته باشید پوشه توسط ما حذف نشده است
این مورد در قوانین نیز ذکر شده است که هرگونه پوشه ویروسی یا حاوی شل بدون اخطار حذف خواهد شد.
لطفا در صورت وجود هرگونه سوال یا مشکلی، از همین طریق با ما در ارتباط باشید."
بعد تیکت دادم در تاریخ و ساعت 1389/12/16 17:44 :
Khob alan man bayad chi kar konam ?!!
In poshe nabashe site bala nemiad
backup dishab ro restor konid
deghat konid dishab
shab ye taghirati to ghaleb dadam ke alan to hard am nadaram
zoood
thanks
روز بعد در تاریخ 1389/12/17 09:26 جواب دادن :
"سلام
ضمن سپاس از تماس شما، به استحضار میرسانیم نزدیکترین بک آپ شما رستور شد."
الان به نظر شما چه اتفاقی در سایت من میوفته ؟
من در شانزدهم درخواست ریستور پانزدهم رو کردم ؛ هفدهم بک آپ دیروزش یعنی شانزهم که سایت داون بوده ریستور شده!
با این توصیف ها در جواب تیکت من میگن :
"سلام
دوست عزیز ما مشکلی برای شما ایجاد نکردیم که شما از ما انتظار برطرف کردن آن را دارید.
بک آپها تنها به صورت روزانه هست یعنی ما تنها قادر به رستور کردن اکانت شما به یک روز پیش هستیم. ما طبق خواسته شما اکانت را به یک روز پیش رستور کردیم، اگر مشکلی در آن نیز موجود است به ما مربوط نمیشود زیرا خودتان آن مشکل را بوجود آورده اید."
در تیکت بعدی که من توضیح میدم که شما گذاشتید بک آپ شانزدهم رو ریستور کردید ، در جواب میگن:
"شما درخواستی مبنی بر رستور اکانت ندادید. شما تنها فرمودید چه مشکلی دارید. زمان اعلام رستور شما بعد از عملیات بک آپ گیری جدید و بعد از ساعات اداری بوده است."
بعد از این تیکت دیگه نمیدوستم چی بگم! گفتم :
Shoma korid ya ....
?
Nemibinid on restor kardano ?
Hamon roz goftam
ino be adminestatoreton begin :
Kolah bardariton ro be hame elam mikonam
to hameye site ha va forum ha
minevisam
hala bebinid
با واژه ی "کور" هاست بنده مسدود میشه ؛ حالا میگم بک آپ هفته ی قبل رو رستور کنید میگن نداریم!
بنده هم قصد توهین نداشتم اما اینها شورشو در آورودن!
خودتان قضاوت کنید!
از مدیریت محترم فروم خواستارم این تاپیک رو پاک نکنن ، چون این یه راهنمایی برای کسایی هست که می خوان از مایاهاست ؛ هاست بخرن ؛ با تشکر.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)