صفحه 1 از 6 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: گزارش علت تعطیلی سایت و کلاه برداری اینترنتی مایا هاست

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

پیش فرض گزارش علت تعطیلی سایت و کلاه برداری اینترنتی مایا هاست

به نام خدا
    با عرض سلام و درود خدمت همه همکاران و کاربران عزیز مجموعه آذرتیم و پی سی آسک
    دوستان ضمن پوزش ابتدایی بابت قطعی ۱۵ روزه سایتها و مجموعه های شماره یک لازم بود تا گزارشی را خدمت همه شما عزیزان که صاحبان اصلی این مجموعه به شمارمیروید ارایه کنم .
    دوستان متاسفانه در روز دوم فروردین امسال سرور اصلی سایت دچار مشکلات سخت افزاری شد که با تلاش زیاد ما و مدیران فنی شرکت فروشنده موفق به رفع موقط مشکل شدیم ولی تنها دو روز بعد مشخص گردید که مشکل اساسی بوده و مربوط به cpu سرور می باشد که با وجود تلاش بسیار و ۲۴ ساعت کار مداوم شرکت و بنده و حتی غیرفعال کردن تنظیمات بهینه سازی سایت و انتقال فایلها به سرور دانلود مجموعه باز هم سرور لود پایین نیامد و مشخص گردید که تقریبا دچار مشکل اساسی است و لذا تصمیم به انتقال به نحلی دیگر و سروری دیگر گرفتیم که امنیت بالایی داشته و آپ تایم خوبی هم داشته باشد ولی به دلیل تحریم کشور و تجربه توقیف دیتاسنترهای سایت به دلیل ایرانی بودن مالکان آن دراواخر سال ۸۸ از طرف دو شرکت آمریکایی و کانادایی احتیاط بیشتری کردیم و سعی در انتخاب دقیق و درست داشتیم ولی متوجه شدیم که cpanel هم ایران را تحریم کرده در این اوضاع بهرانی و با توجه به بسته شدن مکرر سایت به دلیل مشکل سرور تصمیم به انتقال به سرورهای یک شرکت ایرانی با پشتیبانی و ساپورت ایرانی گرفتیم تا هم در زمان نبود سرور سایت مورد حمله و مشکل قرار نگیرد و هم از قوانین تحریم فرار کنیم و لذا با توجه به اینکه اکثر فایلها یر روی سرور دانلود قرار داشتند تصمیم به قرارداد با بهترین شرکت را گرفتیم .
    متاسفانه عجله و عدم دقت بنده در انتخاب شرکت موجب افتادن در دام کلاه برداران اینترنتی در قالب شرکتی به نام مایا هاست (mayahost.net) شد .
    شرکت مدکور با ادعای ارایه خدمات بهتر و انتقال ۲۴ ساعته وبسایتها و راه اندازی سرویس با ما قرارداد بست ولی پس از دریافت پول با عدم پشتیبانی و پاسخ مناسب این کلاه برداران روبرو شدیم و در تمام این مدت باعث وارد شدن خسارات بسیار زیاد به ما شدند . ( کلیه تصاویر مربوط به مکالمات بنده با این کلاه برداران که به زودی از اونها به دادگاه شکایت خواهیم نمود و مشغول تنظیم و مرتب کردن مدارک هستیم در ادامه قرار داده خواهد شد )
    دوستان پس از تحقیق در مورد شرکت مدکور متوجه کلاه برداریهای متعدد شرکت مدکور شدیم و متاسفانه بدتر متوجه شدم که قریب به اکثر سایتهایی که بر روی سرورهای خریداری شده از اینها قرار گرفته اند در سال گذشته هک شده اند و هیچ گونه امنیتی ندارند و تنها قیمت ارایه خدمات اونها بالاست .
    لذا عصر دیروز ابتدا با یک شرکت دیگر عقد قرارداد بسته و سپس قرارداد خود را با این کلاه برداران حرفه ای که ضررهای زیادی را به ما و شما زدند لغو کردیم .
    دوستان با توجه به اینکه این وبسایتها خدماتی استثنایی را برای شما هموطنان عزیز از ارایه نرم افزارهای رایگانی که به دلیل تحریم توان خرید آن برای ایرانی مقدور نیست تا خدماتی همچون دور زدن سایتهای تحریم کننده کشور عزیزمان ایران و محروم شدن شما عزیزان از این خدمات تصمیم راسخ گرفته ایم تا از حق خودمان و شما صاحبان اصلی این سایتها دفاع کنیم .
    به عنوان مدیریت مجموعه ضمن پوزش رسمی از کلیه همکارانم در شرکت بهرایان سبز ، کلیه همکاران و مدیران عزیز وبسایتها ومخصوصا شما کاربران محترم و عزیزمان مسئولیت عدم توجه و دقت را در عقد قرارداد با شرکت معتبر می پذیرم و امیدوارم بتوانم با تلاش بسیار بیشتر در سال جدید جبران کنم .
    با سپاس و احترام
    مدیریت مجموعه آذرتیم و پی سی آسک ( azardl.com & p30ask.com & azardl.org & azarmob.com & azargraphic.com & dvbfilm.com & p30ask.net )
    محمدباقر محمدزاده
    12239123405318432314 thumb
    15468783859303183918 thumb
    57561658062136625498 thumb
    65039682439943364018 thumb
    69691940034440907242 thumb
    15741135320057940357 thumb
    75700627327481796531 thumb
    76032472290474233055 thumb
    11004254982570846763 thumb
    00492466986166945958 thumb
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 13 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست
    قدرت امتیاز دهی
    14
    Array

پیش فرض آیا مایا کلاهبرداره؟

راستش من الان مدت یک سالی میشه که مشتری مایا هاست هستم
    توی عید امسال درسته که خیلی تیکتها دیر جواب داده میشد و برای هاست ما هم مشکلاتی پیش اومد ولی خداییش پشتیبانیشون حرف نداره
    برای تمدید هاستم متوجه شدم که قیمتهاشون رو هم افزایش دادن و رفتم که از یک جا دیگه سرویس بگیرم ولی بازم دیدم که قیمتهای همه جا از قیمتهای اونا بالاتره برای همین هم تمدید کردم سرویسمو
    تازه از تخفیف 40 درصدی هم استفاده کردم.
    وقتی شرکت زنگ زدم هم تونستن خیلی منطقی و با دلیل اثبات کنن که قیمتهاشون کاملا منطقیه.
    خداییش مایا حرف نداره و داره یک شرکت جهانی میشه . لایسنس . خدمات شبکه. خدمات اس ام اس . تبلیغات گوگل . هر چی که توی آی تی هستش اینا دارن انجام میدن . فکر نکنم کلاه بردار باشن.
    ولی دوست گرامی به شما توصیه میکنم که زود این تاپیکتون رو حذف کنید چون اینا یک تیم حقوقی هم دارن که اگر ببینن کسی بهشون تهمت میزنه خلاصه ولش نمیکنن.
    خوددانید من خواستم فقط به شما یک توصیه برادرانه کرده باشم.
    کلاهبرداری یک تعریفی داره توی مباحث حقوقی ، نمیدونم البته شاید پولتون رو خورده باشن که بهشون میگید کلاهبردار، ولی مایا تا اونجا که من میدونم یک شرکت ثبت شده هستش و داره قانونی فعالیت میکنه ، نزدیک 100 نفر پرسنل داره ، دو تا دفتر داره و از این شرکت که حدود 3 تا 4 ساله داره فعالیت میکنه بعیده که کلاهبردار باشن.
    شما فکر کنم عصبانی باشید. البته من به اونا هم میگم که بیان و جواب بدن.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    7,087
    تشکر تشکر شده 
    8,503
    تشکر شده در
    2,353 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1937
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sina80 نمایش پست ها
    توی عید امسال درسته که خیلی تیکتها دیر جواب داده میشد و برای هاست ما هم مشکلاتی پیش اومد ولی خداییش پشتیبانیشون حرف نداره
    برای تمدید هاستم متوجه شدم که قیمتهاشون رو هم افزایش دادن و رفتم که از یک جا دیگه سرویس بگیرم ولی بازم دیدم که قیمتهای همه جا از قیمتهای اونا بالاتره برای همین هم تمدید کردم سرویسمو
    وقتی شرکت زنگ زدم هم تونستن خیلی منطقی و با دلیل اثبات کنن که قیمتهاشون کاملا منطقیه.
    خداییش مایا حرف نداره و داره یک شرکت جهانی میشه . لایسنس . خدمات شبکه. خدمات اس ام اس . تبلیغات گوگل . هر چی که توی آی تی هستش اینا دارن انجام میدن . فکر نکنم کلاه بردار باشن.
    ولی دوست گرامی به شما توصیه میکنم که زود این تاپیکتون رو حذف کنید چون اینا یک تیم حقوقی هم دارن که اگر ببینن کسی بهشون تهمت میزنه خلاصه ولش نمیکنن.
    کلاهبرداری یک تعریفی داره توی مباحث حقوقی ، نمیدونم البته شاید پولتون رو خورده باشن که بهشون میگید کلاهبردار، ولی مایا تا اونجا که من میدونم یک شرکت ثبت شده هستش و داره قانونی فعالیت میکنه ، نزدیک 100 نفر پرسنل داره ، دو تا دفتر داره و از این شرکت که حدود 3 تا 4 ساله داره فعالیت میکنه بعیده که کلاهبردار باشن.
    دوست من با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه!
    من نمیدونم شما از طرف مایا هاست اومدین تو این تاپیک شرکت کردین یا اینکه واقعا کاربر مایا هاست هستین ما که از این سرور که نزدیکای 700 -800 هزار تمن خرجش شد چیزی به جز کم کاری مسولانش چیزی ندیدیم وپاش بیفته از این شرکت هم شکایت میکنیم
    اگه هنوز از این شرکت سرور دارید پیشنهاد میدم عوض کنید تا مثل سایت ما 15-16 روز تعطیل نشید!

93365739541900062743
    profilephpid100002248043280

22771097565880345367
    facebook

23759482593804762228
    NewGame7191

5. 8 کاربر مقابل از Behzad AZ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sina80 نمایش پست ها
    به نام خدا
    دوست عزیز اولا بهتر که دارند و بهتر بدانید که من هم از دست اونها شکایت کردم و این تاپیک را نه در اینجا که در تمام وبسایتهای مرجع خواهم گذاشت و در حال جمع آوری مدارک سایر شاکیان اون شرکت هستم .
    شما مسئولان مایا هم به جای اینکه در قالب کاربران و مشتریان خودتان از خودتان متشکر باشید بهتر به فکر باشید تا در دادگاه پاسخگوی کلاه برداری و جبران ضررو زیان بنده باشید و اما یک سری از شکایتهایی که از این شرکت شده را من اینجا میذارم و به زودی تمام مدارکم را هم رو خواهم کرد .
    در ضمن همانطور که گفتم هر شرکتی در صورت ثبت رسمی و گرفتن مجوز باید اون مجوز را در صفحه اول وبسایت خودش قرار بده .
    به هر صورت بهتر اونها هم از من شکایت کنند تا در دادگاه مشخص بشه کی تهمت میزنه و کی سر اون یکی را کلاه گذاشته ؟
    این چند روز گرفتار بودم و نتونستم ولی نماینده حقوقی ما در حال تکمیل شکایت نامه هست و همانطور که می بینید به اندازه کافی مدرک در دست دارم و ضرر و زیانی که شرکت مدکور به بنده زده برابر با زحمت یکساله بنده و یک گروه هستش که قول میدم به هیچ عنوان از اون نمیگذرم .
    نمونه از شکایتها :
    با سلام ؛
    حقیقتا اگه قرار باشه مایاهاست اینگونه رفتار کنه ، باید قید سایت و هاستی رو که خریدی رو بزنی!
    چند ماه پیش سایتم هک شد ؛ به خدا قسم منو 4 روز الاف کردن ؛ نمی دونم از این چیزا می گفتن :
    "ضمن سپاس از تماس شما، به استحضار میرسانیم بک آپها تنها به صورت روزانه میباشد و نمیتوانیم بک آپ را به زمان دلخواه شما بازگردانیم."

"ضمن سپاس از تماس شما، به استحضار میرسانیم با جستجو در دیگر سرورها مشاهده شد دیگر اکانتی که از سایت شما داریم متعلق به یک هفته پیش میباشد. در صورت تمایل اعلام بفرمایید تا رستور کنیم."
    با این حرفها منو 4 روز الافه یه هک کردن ؛
    درباره پشتیبانی بی نظیر مایاهاست بگم که در دنیا همچین پشتیبانی ندیدم!
    1 تیکت می دی حداقل باید 4و5 ساعت بعد جواب میدن ، این به کنار یه دفعه 1 روز طول کشید!
    -----------------------
    یه دفعه دیتابیسم حذف شده بود ؛ بازم تقصیر مایا بود و بازم یه روز سایت داون بود.
    ----------------------
    این اواخر هم دیگه کفری شدم از دست این شرکت با کارهایی که می کنه :
    چند شب پیش یه فولدر در هاست خود به خود پاک شد ؛ (برای توجه تاریخ رو می ذارم):: 1389/12/16::
    در جواب تیکتی که دادم اومد :
    "سلام
    ضمن سپاس از تماس شما، به استحضار میرسانیم هیچ فایل و یا پوشه ای به صورت خودکار از سرور حذف نمیشود، مگر اینکه ویروسی باشد و یا حاوی فایل شل باشد. در این صورت به صورت کاملا خودکار توسط سرور حذف خواهد شد. اگر غیر از این میباشد اطمینان داشته باشید پوشه توسط ما حذف نشده است

این مورد در قوانین نیز ذکر شده است که هرگونه پوشه ویروسی یا حاوی شل بدون اخطار حذف خواهد شد.

لطفا در صورت وجود هرگونه سوال یا مشکلی، از همین طریق با ما در ارتباط باشید."

بعد تیکت دادم در تاریخ و ساعت 1389/12/16 17:44 :
    Khob alan man bayad chi kar konam ?!!
    In poshe nabashe site bala nemiad
    backup dishab ro restor konid
    deghat konid dishab
    shab ye taghirati to ghaleb dadam ke alan to hard am nadaram
    zoood
    thanks

روز بعد در تاریخ 1389/12/17 09:26 جواب دادن :
    "سلام
    ضمن سپاس از تماس شما، به استحضار میرسانیم نزدیکترین بک آپ شما رستور شد."
    الان به نظر شما چه اتفاقی در سایت من میوفته ؟
    من در شانزدهم درخواست ریستور پانزدهم رو کردم ؛ هفدهم بک آپ دیروزش یعنی شانزهم که سایت داون بوده ریستور شده!
    با این توصیف ها در جواب تیکت من میگن :
    "سلام
    دوست عزیز ما مشکلی برای شما ایجاد نکردیم که شما از ما انتظار برطرف کردن آن را دارید.
    بک آپها تنها به صورت روزانه هست یعنی ما تنها قادر به رستور کردن اکانت شما به یک روز پیش هستیم. ما طبق خواسته شما اکانت را به یک روز پیش رستور کردیم، اگر مشکلی در آن نیز موجود است به ما مربوط نمیشود زیرا خودتان آن مشکل را بوجود آورده اید."
    در تیکت بعدی که من توضیح میدم که شما گذاشتید بک آپ شانزدهم رو ریستور کردید ، در جواب میگن:
    "شما درخواستی مبنی بر رستور اکانت ندادید. شما تنها فرمودید چه مشکلی دارید. زمان اعلام رستور شما بعد از عملیات بک آپ گیری جدید و بعد از ساعات اداری بوده است."
    بعد از این تیکت دیگه نمیدوستم چی بگم! گفتم :
    Shoma korid ya ....
    ?
    Nemibinid on restor kardano ?
    Hamon roz goftam
    ino be adminestatoreton begin :
    Kolah bardariton ro be hame elam mikonam
    to hameye site ha va forum ha
    minevisam
    hala bebinid
    با واژه ی "کور" هاست بنده مسدود میشه ؛ حالا میگم بک آپ هفته ی قبل رو رستور کنید میگن نداریم!
    بنده هم قصد توهین نداشتم اما اینها شورشو در آورودن!
    خودتان قضاوت کنید!
    از مدیریت محترم فروم خواستارم این تاپیک رو پاک نکنن ، چون این یه راهنمایی برای کسایی هست که می خوان از مایاهاست ؛ هاست بخرن ؛ با تشکر.

سلام دوستان خدا رو شکر که این تاپیک باز شد تا حر ف دلمون بزنیم من این که مینویسم برای چند مدت پیشه

ما روی سرور مایا اکانت داشتیم و این اقایون از بس فقط فکر فروشن و زحمت به خودشون نمیدن سوکریتی رو ابدیت کنن و راه نفوذ ببندن سایت من چند بار هک شد و نوشتن ضعف از ما نیست چون سایت شما امکان اپلود فایل داره پس هکر میتونه به راحتی شما رو هک کنه
    خواستید ضمیمه میکنم و اینکه برای ریست زدن پسورد چند بار با یک اکانت دیگه تیکت زدم و شرایتم نوشتم ولی همین که میتونستن توی مدت 24 ساعت انجام بدن دو هفته بعد انجام دادن و در کل مایا هاست بخش فروش رو خوب چسبیده و لی پشتیبانی رو نه و یک اشکال دیگر هم که داره شما اگر خواستی دامین رو ثبت کنی دامین که قبلا ثبت شده هم ازاد نشون میده و بعد که پول واریز کردید میزنه امکان باز گشت وجه وجود نداره شما باید سرویس خریداری کنید
    با تشکر امیدورام 17 هاستینگ برتر ایران به خودشون بیان و ساپورت بهتر کنن فروش وقتی ساپروت نباشه به درد نمیخوره
    و ....

7. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Behzad AZ نمایش پست ها
    دوست من با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه!
    من نمیدونم شما از طرف مایا هاست اومدین تو این تاپیک شرکت کردین یا اینکه واقعا کاربر مایا هاست هستین ما که از این سرور که نزدیکای 700 -800 هزار تمن خرجش شد چیزی به جز کم کاری مسولانش چیزی ندیدیم وپاش بیفته از این شرکت هم شکایت میکنیم
    اگه هنوز از این شرکت سرور دارید پیشنهاد میدم عوض کنید تا مثل سایت ما 15-16 روز تعطیل نشید!

سلام بهزاد جان
    اینها کلا اینجور که شنیدم البته و مطمین نیستم ولی این حرف را یکی زده که خودش شخصا به دفتر اینها رفته و باید بگم اینها کلا دو نفر هستن !!
    در ضمن این دوست گرامی به جای جواب دادن به اون مدارک بالا اومده و فکر میکنه شرکت ما هم یک شرکت بی در و پیکر با عدم مسئولیت هستش !
    جناب آقای به ظاهر محترم به جای اینکه بگن 12 روز بستن یک سایت و گرفتن پول و هر بار قول به دادن سرویس و نگذاشتن اینکه با یک شرکت دیگه قرارداد ببندیم و نزول رتبه و فراری دادن هزاران کاربر ما و باعث شدن به عدم استفاده ما از امکانات دیگران و همانطور که در تصاویر مشخص در آخر کار هم با عدم ارایه مدارک پرداخت پول و بستن محیط کاربری و بدون جبران ضرر و زیانهای وارده چه معنی جز کلاه برداری داره ؟
    نماینده شرکت در تنها تاپیکی که بنده در سایت معتبر وب آلفا راه انداختم در ابتدا اومدن و با پاسخگویی خواستن ذهن کاربران را منحرف کنند ولی وقتی نتونستن دیگه غیبشان زد !!!
    شرکت مدکور را معتبر خطاب میکنه در حالی که بنده بعد از لغو قرارداد فقط 6 ساعت طول کشید تا سایت را بدم یک شرکت دیگه و اونو بالا بیارند !!!
    در ضمن هم قیمتهای اینها پایین هست و هم قدرتشان بیشتر و هم ثبت و شرکت رسمی دارند .
    آقا 12 روز قبل به بنده میگه سایتت و بکابها بر روی یکی از سرورها منتقل شده و فردای اون روز اعلام میکنه بر روی سرویسهای حرفه ای انتقال پیدا میکنه و جالبه که مرتب به بنده پیام میدن که سایتت در حال ریستور هست و 10 روز بعد یکی دیگه میاد و با پرخاش اعلام میکنه که حتی سایت منتقل هم نشده و تا صبح اون بکاب را انتقال میده !
    معلوم نیست اگر بکابهای ما از روی اون سرور از کار افتاده حذف میشد چه کسی جوابگو بود؟
    برای کسایی مثل اونها فقط پول ملاک هست و من تمام مدارک هم دخیره متنها و هم تصویر برداری از تیکنتها بوده تا بتونم حرفم را ثابت کنم !!!
    برای اون شرکت متاسفم که زودتر اکانت بنده و محیط کاربری بنده را نبستن تا نتونم مدرک بردارم .
    به امید خدا حرف خودمان را به اثبات خواهیم رساند ولی من نمیدانم چطور این آقا قیمتهای اینها را منتطقی میدانه که با یک جستجو کوچک هر کسی متوجه میشه که با توجه به قوانین و امکانات سرویسهایشان جزوه گرانترینها محصوب میشن !!!
    متاسفانه سایت vbiran امروز از کار افتاد 0( مشکل را در بعضی جاها هک اونجا اعلام کردند ولی هنوز نه مدرکی در سایتهای رسمی هست و نه مدیریتش چیزی اعلام کرده )ولی میتونید برای نمونه بعد از راه اندازی سایت مذکور به آذرسهای زیر برید و ببینید که امنیت در اون سرورها در چه وضعی است و کاربران اونها تا چه حد راضی هستند !!
    شاد و پیروز باشید

http://www.vbiran.ir/thread5139-8.html

http://www.vbiran.ir/thread5390.html

9. 7 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

داره و از این شرکت که حدود 3 تا 4 ساله داره فعالیت میکنه بعیده که کلاهبردار باشن.
    معلومه خیلی از این شرکت خبر دارید !!!
    به گفته نماینده خود شرکت کلا سابقه اونها یک و نیم ساله !!!

در حال حاضر با یک و نیم سال تجربه، هفدهین هاستینگ ایران هستیم و به زودی به رتبه های یک رقمی نیز خواهیم رسید. (بالاتر از شرکتهایی که بیش از 5 سال در حال فعالیت هستند.)
    و این یک نمونه دیگه :

آقا من هم موافقم یک بار برای ثبت دامنه آی آر اقدام کردم هزینه را که پی نمودم همین که پرداخت شد حسابم صفر شدم زنگ زدم میپرسم قضیه چیه؟ میگن برمیگرده!!!!! الان 2 ماهه داره برمیگرده!
    بحث 5-6 تومن نیست بحث اعتماد که این شرکتا که با تبلیغات میان بالا و اعتماد کاذب جذب میکنن با این کاراشون اعتماد افراد رو نسبت به اینترنت از بین میبرن

من همون موقع که این مشکل پیش اومد یه پی.ام به بروبچ یاهو زدم!!

شرکت واقعا ضعیف و بی عرضه ایه
    در ضمن شرکت مذکور اگر به بنده ضرر نزده بود که همانطور که در تصاویر مشخصه ، بنده که دیوانه نیستم اونها را کلاه بردار خطاب کنم !
    اونها خدماتی را فروختن که توان ارایه اونو نداشت و باعث ضرر و زیان زیاد ما شدن و در آخر هم بدون جبران و توافق اقدام به بستن کردن که فکر کنم نماینده حقوقی ما در دادگاه ( آقای دکتر احمدیان فر وکیل پایه یک ) در دادگاه رسمی بهتر بتوانند توضیح بدن .
    شاد و پیروز باشید

11. 7 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

و اما سایت vbiran واقعا هک شده بود و گزارش مدیر اونها در زیر نقل قول میشه ولی هنوز معلوم نیست کدام گروه هک کننده بودن چون هنوز اعلام نکردن و مدرکی هم در دسترس قرار داده نشده و هیچ گروهی هم مسیولیت این هک را بر عهده نگرفته !!
    شاد وپیروز باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    درود.

همانطور که اطلاع دارید لحظاتی پیش وی بی ایران توسط گروهی از هکر های غیر ایرانی ( به ظاهر عرب ) هک شده است .

از تمامی عزیزان ( به علت اینکه احتمال سرقت اطلاعات می رود ) تقاضا دارم هر چه سریعتر نسبت به تعویض تمامی دسترسی های سایت ( سی پنل ( یا دیگر پنل های مدیریت هاست ) و یا ادمین سی پی اقدام کنند .

ادامه اخبار و تغییرات متعاقباً اعلام خواهد شد .

با تشکر .
    مدیریت وی بی ایران .

13. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

به نام خدا
    این هم لیست سایتهایی که بر روی سرورهای مزخرف مایاهاست هک شده اند ، اون هم توسط این گروه که اصلا اسمی هم نداره و گمنام هستش !!!
    شرکتی که فقط پول را میشناسه و ذره ای به امنیت و مشتریهاش اهمیت نمیده و متاسفانه این تاوان سنگینی هست که سایتهایی که به اینها اعتماد کردند باید بپردازند !!
    لیست سایتهای هک شده بر روی سرورهای مایاهاست با مدرک ...
    شاد و پیروز باشید

15. 10 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    5 پست
    قدرت امتیاز دهی
    16
    Array

پیش فرض لطفا از مایا هاست استفاده نکنید.

سلام
    این هشدار جدیه
    لطفا از مایا هاست استفاده نکنید.
    مایا هاست اصلا پشتیبانی نداره
    مایا هاست اصلا امنیت نداره
    مایا هاست اصلا ادب نداره
    مایا هاست اصلا هاست نیست

این جملات رو 10 بار بنویسید تا یادتون نره.

من خودم مشتری مایا هستم. این اولین و آخرین باریه که مشتریشم. میگن آدم عاقل از یه سوراخ فقط یک بار گزیده می شه.
    حدود 1 ماه پیش بود (اگه اشتباه نکنم) که سرور مایا هک شد و چند روز همین طوری بود و کسی به کسی نبود.
    الان هم بیش از 48 ساعته که سرور قطعه و اصلا کسی جواب گو نیست!!!!!!!!!!
    البته تو مایا اینا عادیه به همین خاطر کسی جوابتو نمی ده.

با تشکر

17. 4 کاربر مقابل از atiimail عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    5 پست
    قدرت امتیاز دهی
    16
    Array

راستی یادم رفت بگم
    مایاهاست کلاهبردار حرفه ای هست نه کلاهبردار معمولی

از این هم 10 بار بنویسید.
    بای

19. 4 کاربر مقابل از atiimail عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)