نوشته اصلی توسط
sina80
راستش من الان مدت یک سالی میشه که مشتری مایا هاست هستم
توی عید امسال درسته که خیلی تیکتها دیر جواب داده میشد و برای هاست ما هم مشکلاتی پیش اومد ولی خداییش پشتیبانیشون حرف نداره
برای تمدید هاستم متوجه شدم که قیمتهاشون رو هم افزایش دادن و رفتم که از یک جا دیگه سرویس بگیرم ولی بازم دیدم که قیمتهای همه جا از قیمتهای اونا بالاتره برای همین هم تمدید کردم سرویسمو
تازه از تخفیف 40 درصدی هم استفاده کردم.
وقتی شرکت زنگ زدم هم تونستن خیلی منطقی و با دلیل اثبات کنن که قیمتهاشون کاملا منطقیه.
خداییش مایا حرف نداره و داره یک شرکت جهانی میشه . لایسنس . خدمات شبکه. خدمات اس ام اس . تبلیغات گوگل . هر چی که توی آی تی هستش اینا دارن انجام میدن . فکر نکنم کلاه بردار باشن.
ولی دوست گرامی به شما توصیه میکنم که زود این تاپیکتون رو حذف کنید چون اینا یک تیم حقوقی هم دارن که اگر ببینن کسی بهشون تهمت میزنه خلاصه ولش نمیکنن.
خوددانید من خواستم فقط به شما یک توصیه برادرانه کرده باشم.
کلاهبرداری یک تعریفی داره توی مباحث حقوقی ، نمیدونم البته شاید پولتون رو خورده باشن که بهشون میگید کلاهبردار، ولی مایا تا اونجا که من میدونم یک شرکت ثبت شده هستش و داره قانونی فعالیت میکنه ، نزدیک 100 نفر پرسنل داره ، دو تا دفتر داره و از این شرکت که حدود 3 تا 4 ساله داره فعالیت میکنه بعیده که کلاهبردار باشن.
شما فکر کنم عصبانی باشید. البته من به اونا هم میگم که بیان و جواب بدن.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)