واقعا" برایم جای تعجب بود که چرا در زمانیکه کامپیوتر خاموش است ، چراع هارد اکسترنال مثل زمانیکه کامپیوتر
روشن است ، و اعمالی انجام میدهیم ، مدام چشمک می زند.
این موضوع نشان دهنده این بود که وقتی که کامپیوتر را خاموش میکنیم ، برق کامل قطع نشده و در جا هائی از
کامپیوتر برق وجود دارد.
بعد از مدتی فکر ، چون تخصص دوران جوانی ام الکترونیک بوده ، به این نتیجه رسیدم که یکی از دو عیب زیر باعث
بروز مشکل می شود.
یا کابل ها و سیم های داخل کیس غلط بسته شده (و یا اتصال دارند) و یا سیم کشی برق منزل اشکال دارد.
کیس را باز کرده و دقیقا" بررسی کردم ، مشکلی نداشت. بنا بر این بنظر می رسید که تنها ایراد ممکن ،اشکال برقی
در سیم کشی داخل منزل باید باشد .
از دخترم پرسیدم در خانه اشکال برقی دارید؟ دخترم با تعجب گفت تو از کجا میدانی؟ وقتی بیشتر پرسیدم ، چند تا
اشکال از جمله اشکالات زیر را اسم برد:
_ در تابستان وقتی کولر را خاموش میکردیم تا حدود ده دقیقه هنوز هوای سرد بطور واضح جریان داشت!!
_ بعد از خاموش کردن لامپ های کم مصرف ، این لامپ ها درست در هر 3 تا 4 ثانیه یکبار چشمک می زنند!!
_ وقتی تمام برق های خانه را قطع میکنیم ، بازهم فازمتر روشن می شود!!
چون فکر میکردم که متخصص اینگونه مسائل هستم ، یک پیچ گوشتی برداشته و سراغ اولین پریز برق رفتم.و بعد آه از نهادم بر آمد.
فهمیدم که دنیای متمدن چقدر نامرد و کلاهبردار و کلاش هست
یک زمانی قطعات بکار رفته در پریز ها خیلی ساده و واضح بودند و هر کسی با مختصر دانش و فکر
قادر بود که اشکالات ابتدائی را برطرف نماید
ولی امروزه بجای آن قطعات قوی و کارآمد قطعاتی گذاشته اند که ظاهر مدرن تری دارد که
دقیقا" کار همان قطعات قدیمی را انجام میدهد با این فرق که الان فقط سازنده و نصب کننده
میدانند که چگونه باید نصب کنند.
تا دیگر کسی نتواند از آن ها سر در بیاورد و مجبور باشد برای جزئی ترین کار هم سراغ نصاب
برود و جیب آن ها را پرکند.و جیب آن ها هم که هرگز پر نمبشود.
القصه سرتان را درد نیاورم سراغ جناب مستطاب نصاب برق محترم محل رفتیم. و ایشان که فکر میکنم چهار پنج کلاس
بیشتر سواد نداشت.اول فرمود که الان وقت ندارم و بعد فرمود که اگر بیایم حق الزحمه آمدن و برگشتن ...می شود
و.... در انتها ایشان در رابطه با سه تا عیب بالا جواب های عالمانه زیر را فرمودند:
_ در مورد کولر فرمودند: این که بد نیست شما بیش از اندازه حساسیت دارید!!
_ در مورد لامپ های کم مصرف فرمودند که این روشن شدن های مکرر در این لامپ ها عادی است!!
_ در مورد روشن شدن فاز متر وقتی همه کلید ها خاموش است ،فرمودند مهم نیست. ولی اگر خواستید خبر دهید
که چند روز بعد بفرستم چک کنند!!
بگذریم ، ما که از خیر سپردن کار بدست ایشان منصرف شدیم............
ولی من لازم داشتم که بخاطر خودم هم که شده ، برای جلوگیری از خرابی های احتمالی در کامپیوتر آن ها ، راهی
برای نصب ویندوز در درایو دیگر پیدا کنم.
هر ترفندی که در طول سالیان دراز یاد گرفته بودم ، بکار بردم ولی جواب نمی گرفتم تا اینکه............
ادامه داستان در جلسه بعد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)