(با عذر خواهی از تاخیر زیاد در ادامه مطلب بعلت کسالت)
با وضعیتی که شرح داده شد ، در حالت استاندارد ، راهی وجود نداشت که بتوانم ویندوز دومی در کنار ویندوز موجود
نصب کنم.
بنابر این باید فکر دیگری میکردم. ساعت ها وقت گذاشتم و روش های مختلفی را بکار بردم ولی نتیجه ای نداشت
تا اینکه روش زیر را بکار بردم:
برنامه ای بنام EaseUS Todo Backup وجود دارد. کار این برنامه بطور خیلی مختصر به شرح زیر است:
فرض کنیم که شما در کامپیوترتان ویندوز (یا ویندوز هائی) دارید و سیستمتان کاملا" عالی کار میکند ولی حجم هاردتان
کم است.
و باز فرض کنیم که شما یک هارد جدید با حجم بالاتر می خرید ولی دوست ندارید که در این هارد جدید ، ویندوز جدید
نصب کنید بلکه علاقه دارید که عین ویندوز یا ویندوز های موجود در هارد قدیم را به این هارد جدید منتقل کنید. این کار
با روش های عادی یا جواب نداده و یا در صورت جواب دادن با اشکال کار خواهد کرد.
در این موارد است که برنامه EaseUS Todo Backup میتواند یک نرم افزار خیلی بدرد بخور باشد. این برنامه میتواند یک
یا چند پارتیشن و یا حتی تمام اطلاعات هارد قدیمی شما را عینا" به هارد جدید انتقال دهد (عمل Clone کردن).
حتی میتواند ویندوز شما را طوری به هارد دیگر انتقال دهد که بتوانید این هارد را در هر کامپیوتر با هر نوع سخت افزار
دیگری هم استفاده کنید.
این برنامه کار های دیگری هم میتواند انجام دهد که توضیحش از بحث این تاپیک خارج است. فقط این نکته را اضافه
کنم که نوع رایگان این برنامه کارش محدود بوده و برای استفاده در کامپیوتر های مختلف و یا استفاده در سرور ها باید
نوع پولی آن را تهیه نمائید.
بهر حال بنده از نوع رایگان این برنامه عالی (EaseUS Todo Backup Free 6.0) بشرح زیر استفاده کردم.
============================
توضیحات:
----------
_.برای اینکه بتوانم مراحل کار را تصویری بیان کنم ، کاری را که در کامپیوتر مذکور انجام داده بودم را مجددا" در ماشین
مجازی تکرار کردم .
_. در کامپیوتر مورد بحث ، در درایو C ویندوز XP نصب بود و بنده میخواستم عین ویندوز موجود در درایو C را در آخرین
درایو ( در این مثال درایو F ) هم داشته باشم و بتوانم از منوی بوت انتخاب کنم.
=========
1. برنامه EaseUS Todo Backup Free 6.0 را نصب و بعد اجرا کنید.
2. در پنجره برنامه مطابق شکل زیر در سمت چپ روی Clone و سپس در سمت راست روی گزینه Partition Clone
کلیک کنید
3. در صفحه بعدی مطابق شکل زیر در بالا درایو C و در پائین درایو F را انتخاب کرده و سپس روی دگمه Next کلیک
کنید
4. در صفحه بعد (شکل زیر ) روی دگمه Proceed کلیک کنید.
5. برنامه مطابق شکل زیر پیغام خواهد داد که پارتیشنی که انتخاب کرده اید (درایو F ) فرمت خواهد شد. OK کنید
6. برنامه کارش را شروع کرده و در انتها تصویری شبیه تصویر زیر خواهید داشت
در اینجا کارمان با برنامه تمام شده و اکنون عین ویندوز موجود در درایو C را در درایو F هم داریم که اگر کامپیوتر را
ری استارت کنیم اجرا خواهد شد.
ولی هیجان زده نشوید چون سیستم خیلی عالی بالا خواهد آمد ولی مشکلاتی وجود دارند که باید حل شوند و گرنه
کارمان هیچ سودی ندارد.
که در جلسه بعد توضیح خواهم داد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)