خب هنوز اول کار هستند و باید تغییر کنند فعلا .....مشکل اسکرایپت نیست و سرورهای اینها شبها دچار ایراد هست ولی اینکه دیروز یک ترا بود شب کلا بسته شد صبح شد 500 گیگ و الان 800 گیگ هست به نظرم بهتر نوشیدنیشان را عوض کنند :دی
این همه تغییر تو 24 ساعت و تست اون مورد هم نشان از نیت بعدی اینها داره و کسی که خدمات میده باید بدانه چطور خدمات میده مثلا میتونه بگه اگه فایلی نا 72 ساعت دانلود نشد اتوماتیک حذف میشه و یا فایلهایی که تا زمان یک ماه بععد آخرین دانلود دانلود نشدن حذف میشه که نمونه های زیادی از این مورد وجود داره که لازم نیست اینجا ذکر بشه و همگی اونها را میشناسیم .
من از hotfile تست کردم ولی در بالا هم گفتم همانطور که میدانی اکثر کاربران اننجا اهل لیچ و مستقیم سازی هستن گفتم اگر کسی تونسته بیاد و عنوان کنه ، من که نتونستم تا امروز ....
ذر مورد ضعف uploadorb باید بگم من لبینک را از لیچر سایت به چند سایت که معمولا اینها هستند میدم :
davvas ، filehook ، uploadorb و uploadfa که معمولا ضعیفترین عملکرد را همیشه چه بین اینها و چه سایر سایتهای مشابه uploadfa داشته و البته بیشترین مشکل را و کمترین سرعت را
میتونید در پرتال ملاحظه کنید که مدتهاست من این کار را انجام میدم و باز هم میگم تنها هدفم معرفی این سایتها و کمک به شناساندن اونها به کاربران هستش تا کمکی برای تبلیغ این سایتها باشه وگرنه سرعت دانلود سرور الترالایت 2 سایت بیشتر از همه موارد بالاست و خودتان هم میتونید این را تست کنید ولی خوب کمک به این سایتها هدف من بود ولی این آپلودفا حتی یک زبان فارسی را به زبانهاش اضافه نمیکنه تا بگیم این همه دردسر را به خاطر ایرانی بودنش تحمل میکنیم
شاد و پیروز باشید
هات فایل انگار امروز دوباره مشکل پیش اومد براش.
سایت Davvas که در حال حاضر نه هات فایل رو مستقیم میکنه نه رپیدشیر !!
در ضمن، سایت Davvas هم زبان فارسی رو اضافه نکرده با وجود اینکه مدیر ایرانی داره!
ویرایش توسط Genzo Wakabayashi : 03-13-2011 در ساعت 03:30 PM
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)