این هم نقل قول کوچکی از سایر انجمنها که در بالا گفتی و همان طور که میبینید طولانی شدن این تاپیکها فقط به علت مشکلات و عدم ثبات این سایت هست و به نظر میرسه فقط جنجال تبلیغاتی هست و شاید هم به عمد اینکارها را میکنند تا تاپیکهاشون در انجمنها بالا بیاد و در این صورت باید فاتحه اخلاق را برای اینها خوند
یک سوال دارم اینکه قسمت آخر همه این تبلیغات ها به این ختم میشه :
http://uploadfa.com/freex.html
که در اون x متغیر هست و برام جالبه بدانم چه سودی میدن که حتی برخی بنر سایتهاشون را به این امر اختصاص دادن و برخی دیگه با جان و دل دارن برای اینها کار میکنند ؟
You have used all 3000 MB leech traffic today
500 مگ هم لیچ نکرده بودم که اینو میگه ! فکر کنم کم کم سایت میره به مرخصی !سلام
من نمیتونم هیچ لینکی رو لیچ کنم
You can leech 1 MB more files today
و هنگام Remote upload میگه Upgrade your account to use Remote upload برای رفع این مشکل چیکار کنمزودتر پولیش کنید بره دیگه
این بازیا چیه در آوردید؟ن الان داشتم یه فایل 2 گیگی رو لیچ میکردم. وقتی تا آخر رفت زد file is to bigشما حداکثر حجم مجاز برای هر فایل رو نمیبینی زده 1 گیگ ؟این هم فکر کنم توضیح جناب مدیر اونجا باشهمشکلم با اینجاش بود که چرا اولش ارور نداد.
یعنی من باید این همه معطل میشدم تا آخر بره؟
پولی شدن یا نشدن آپلودفا همگی بستگی به نتیجه ی نظرسنجی داره .سلام چرا با هات فایل مشکل داره و لیچ نمیکنه ؟!
ممنون به خاطر کار فوق العاده تونو ...سلام و ممنون به خاطر سرویستون . من الان دوتا فایل می خواستم لیچ کنم یکی از filesonic بود اونیکی از hotfile سرعت جفتشون روی 6 و 7 kb/s مونده بود . الان ساعت شلوغ حساب می شه ؟
که صدها پست این چنینی در انجمنها وجود داره
شاد باشید![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)