دس رو دلم نزاااار :(
کسی چه میدونه شایدم یه روز ما اومدیم رو اون صندلی......
بعد شاید اون موقع بگم.ایشاالله که یک روز بشه...
دس رو دلم نزاااار :(
کسی چه میدونه شایدم یه روز ما اومدیم رو اون صندلی......
بعد شاید اون موقع بگم.ایشاالله که یک روز بشه...
فضای خالی
درود به یهزاد عزیر امیدوارم همیشه همینجور سالم ، شاداب و با طراوت باشی
اگثر سوالات رو دوستان پرسیدند . منم با اجازه یه سوال می پرسم .
اگه بخوای دوباره به دنیا بیای چه کاری رو در زندگیت الانت که انجام دادی یا ندادی انجام میدی یا به طور کلی روش زندگیت رو جور دیگه در نظر می گیری یا همینی که هست رو دوست داری ؟
ممنون عماد جان که مارو قابل دونستی وسوال پرسیدی
این سوالی که کردی حقیقتش همین دیروز 2 ساعت تمام داشتیم در موردش بحث میکردیم من اصولا دوست ندارم دوباره به دوران کودکی برگردم چون پیشرفت رو دوست دارم واین دورانی رو که حالا توش هستم رو نوعی پشرفت میدونم پس دوست ندارم برگردم به همون دوران اگر فرض بگیریم که دوباره متولد شدیم چه تضمینی هست که همون اشتباهاتی رو که انجام دادیم رو دوباره انجام ندیم مگر این که با همین عقل وقدرت تفکر دوباره متولد بشیم پس من نتیجه میگیرم که اگر انسان اشتباهی در زندگی انجام میده باقدرت تفکر وعلم به کاری که داره میکنه اون کار رو انجام میده وتظمینی نیست که اگه از اول متولد بشه همون اشتباه رو تکرار نکنه به نظر من اگه به جای ارزو کردن برای برگشت به دوران کودکی یا از نو متولد شدن تلاش برای جبران اشتباهات بکنیم بهتر خواهد بود
به قول شاعر:زندگي سوختن و ساختن هست , زندگي تجربه آموختن است . زندگي کهنه قماري بيش نيست , چه قماري که همه اش باختن است
ولی اگر برگردم به دوران کودکی اگر این تجربه همراهم باشه سعی میکنم همین روال قبلی رو پیش برم ولی با کمی تغییر مسیر وجبران برخی اشتباهات
ممنون از سوال تنوریت
بهزاد جان این حرف چیه که مارو قابل دونستی خواهش می کنم دیگه این حرف رو نزن ؛ تو و بقیه دوستان خیلی برام عزیز هستید . خوشحالم که کسی در سن تو ( منظورم رو بد برداشت نکن که خودم رو بزرگتر ازتو می بینم ) همچین جواب پخته و دندان شکنی میده . احسنت به تو و تفکر والایی که داری . خوشحالم که اینقدر متفکرانه به دنیا نگاه می کنی و من از تو چیزها یاد گرفتم و می گیرم . آفرین بر سخن دلکش و لطف سخنت .
دوستدار تو و برادر کوچیکت عماد البته اگه قابل بدونی .![]()
سلام آقا بهزاد
خوبین؟
1.تا بحال سوالی توی ذهنتون بوده که براتون گنگ باشه و دنبال جوابش باشید ؟
2.در آینده دوست دارید جا پای چه کسی بذارید؟
3.اگر عصبي بشيد چيكار ميكنيد تا آروم شید؟
4.اگر هكر بوديد چيكار ميكرديد ؟
5.مهمترين فرد در زندگيتون چه کسی یا چه کسانی هستند؟
6.روزانه چند ساعت مطالعه داريد؟
7.دوست دارید با خانواده بیشتر به تفریح ومسافرت برید یا نه تنهایی برید یا اینکه با دوستاتون برید ؟چه دلیلی داره؟
8.بهترين نوروز شما چه سالي بود؟
9.اگه صبح از خواب بيدار بشيد ببينيد موهاي ابروتون و سرتون رو تراشيدن چيکار ميکنيد؟
10.اگه تو سينما نشستيد يه باره از پشت سر بزنن پس کلتون برگرديد ببينيد پشت سريتون غرق در فيلم ديدنه چيکار ميکنيد؟
گفتم یکم صندلیتون رو گرم کنم:دی
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی ، نترس ، تو برنده ای
چون خدا همیشه دو دستش پره
[SIGPIC][/SIGPIC]
به نام یکتای هستی
1-خیلی سوال ها چون ادم کنجکاوی هستم اگه درصد بگیری شاید من بیشترین سوال رو تو انجمن بین بقیه مطرح میکنم وجواب میخوام اصولا سوالای گنگ زیاد دارم که هنوزم دنبال جواب هستم
2-جا پای کسی دوست ندارم بزارم جای خودم باشم بهتره سعی میکنم کسی باشم که اینده ها بخوان جا پای من بزارن
3-یخورده دادو بیداد میکنم بعد میشینم موردی رو که براش عصبی بودم رو تجزیه تحلیل میکنم تا برام روشن بشه
4-از کجا میدونید هستم یا نیستم:دی
اما اگه بودم سر این رحیم یه بلایی می اووردم که اون سرش نا پیدا نامرد انجمن مارو میخواد نابود کنه هرچی هکر میفرسته به جون سایت ما که اگه محمد نبود تا الان 7 تا کفن پوسونده بود انجمن(رحیم ادمین یکی از سایتا)
5-خانوادم
6-اگه درسی بگید نصف عمرم اما اگه غیر درسی باشه ونت محصوب نشه حدودا 2000000 صدم ثانیه در روز
7-همشون جای خود داره با خانواده بری یه جوره مجردی بری جور دیگه هست مونده مجردی هم چجوری بری همه پسر باشن یا...مجردی یخورده خوش بودنش بیشتره به قول بچه ها عشق وصفا دوست داشتید شمام بیاید
8-والا همه ی نوروز ها به جز نوروز سال 80
9-اول میگردم تیغ رو پیدا میکنم بعد صاحب تیغ رو بعد................ امتحانش مجانیه کسی جرات داره بیاد جلو من دان 2 هستم
10-میگم خسته نباشید برگردید حالا نوبت منه.......
گرما بخش صندلی میشی صندلیت رو اتیش میزنم
![]()
ممنون که جواب سئوال ها رو دادین
بازم می خوام صندلیتون رو گرمتر کنم
1.سر جلسه امتحان نشستيد برگتون رو هم پر کرديد يه باره پشت سريتون برگتون رو بدزده و برگه سفيدشو بزاره زير دستتون چکار ميکنيد؟
2.اگه قرار باشه واسه خودتون زوجي رو انتخاب کنيد از بين يکي که خيلي زيباست اما فقيره و يکي که خيلي پولداره اما زشته کدومو انتخاب ميکنيد؟
3.چند نفر ي که خيلي باهاشون رودرباسي داريد رو دعوت ميکنيد به يک رستوراني بعد از اينکه کلي غذا سفارش داديد و شکم سيري خوردين موقع حساب که رسيد دست کنيد جيبتون ببينيد کيف پولتون رو يادتون رفته بياريد و هيچ هم برا گرو گذاشتن نداشته باشيد چکار ميکنيد؟
4.اگه اتاق شخصي داشته باشيد بعد پدرتون يه رنگ کار بيارن همه خونه رو رنگ نازي بزنن و اتاق شما روگورخري رنگ کرده باشن چکار ميکنيد؟
5.اگه يه روز بيدار شيد به هر چي دست بزنيد(مثلا يخچال و کولر و ووو) خراب بشن و بعد شبش يه برنامه مهمي که همه نشستن پاش بعد دست بزنيد به تلويزيون و بسوزه بنظرتون خانوادتون چکارت ميکنن؟
6.صبح پا ميشين از خونه ميزنين بيرون به هر کي ميرسين با يه لبخند تمسخر اميز بهتون نگاه ميکنه در مورد خودتون چي فکر وچکار ميکنيد؟
7.داريد يه پروژه درسي خيلي مهم مينويسيد قبل از اينکه سيو کنيد يک دفعه برق بره دو دقيقه بعدش بابا برقي يه باره تو خونتون ظاهر بشه بخواد نصيحتتون بکنه چکارش ميکنيد؟
8.چه چیزی بیشتر از همه چیز شادتون می کنه ؟
9.حرفی ، جمله ای یا شعری که خیلی دوستش دارید ؟
10.خودتون چه رنگی هستید ؟
حالا به نظرتون صندلیتون داره داغ می شه:دی
البته یکم صبر کنید می بینید داغ داغ میشه:دی
[SIGPIC][/SIGPIC]
1-ورقه خالی با خالی تعویض بشه فکر نکنم چیز خاصی اتفاق بیفته
2-گزینه ی سوم همیشه وجود داره فقط باید کمی تلاش بکنی
3-مهمون هام رو راهی میکنم زنگ میزنم به یکی که برام پول بیاره
4-میگم دستتون درد نکنه خیلی شیک شده چون الان گور خری مد هست در جریان هستین که
5-هیچی میگن رفع بلا شد
6-بستگی داره اون شخص مذکر باشه یا مونث
7-همین دیگه ساعت 12 اینا بود داشتم سوالای شمارو جواب میدادم از قضا داشتم جواب شماره ی 6 رو تایپ میکردم ولی 7 رو نخونده بودم که برق رفت شاهد هم دارم!! اگه سوال 7 رو میخوندم یقین پیدا میکردم شما با بابا برقی ارتباط داری
8-حس موفقیت
9-من جملات دکتر شریعتی رو خیلی دوست دارم الان این به ذهنم رسید که میگه
در سفرم به غرب مسلمان دیدم ولی اسلام ندیدم در وطنم اسلام دیدم مسلمان ندیدم!!
10-رنگ خودم؟ اگه منظورتون اینه که خودم رو چه رنگی میبینم جوابتون اینه که مهم نیست من چه رنگی ببینم مهم اینه که بقیه چه رنگی ببینن
صندلی من از این داغتر هم بوده پوشش 3 لایه داره صندلیم شما با همه ی وجود حرارت بدین
![]()
سلام آقا بهزاد
دوباره اومدم
1.ولی این سری برگه شما پر هست چون گفته بودم پر کردید برگه رو حالا چی کار می کنید؟
2.فکر کنید گزینه سوم وجود نداره حالا کدوم رو انتخاب می کنید؟
3.باچه افرادی سریعتر ارتباط برقرار میکنید؟
4.-اگه توی یه جمعی که هیچ شناختی ازتون ندارن در موردتون چیزی بگن که اصلا هم درست نیست چه برخوردی باهاشون میکنید؟
5.حالا اگه همون نظر رو دوستاتون با اینکه شمارو میشناسن بگن چه عکس العملی نشان می دید؟
6.خوب برای دو مورد توضیح بدید چی کار می کنید هم مونث هم مذکر؟
7.بارها شده که ما میخوایم کاری رو انجام بدیم که میدونیم اشتباه ولی بازم انجامش میدیم آیا تابحال تواین موقعیت قرار گرفتید چه کاری انجام دادید؟
8.بزرگترین اشتباه زندگیتون چی بوده؟
9.آیا این اشتباه باعث شده مسیر زندگیتون عوض بشه؟
10.من رو چه رنگی می بینین و چرا؟
اینم از بقیه سئوالاتتون
بازم میام![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)