نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

موضوع: مهمان پنجم صندلی داغ Behzad AZ

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    912
    تشکر تشکر شده 
    2,362
    تشکر شده در
    1,072 پست
    قدرت امتیاز دهی
    263
    Array

درود به یهزاد عزیر امیدوارم همیشه همینجور سالم ، شاداب و با طراوت باشی
    اگثر سوالات رو دوستان پرسیدند . منم با اجازه یه سوال می پرسم .
    اگه بخوای دوباره به دنیا بیای چه کاری رو در زندگیت الانت که انجام دادی یا ندادی انجام میدی یا به طور کلی روش زندگیت رو جور دیگه در نظر می گیری یا همینی که هست رو دوست داری ؟

نه همين غمكده، اي مرغك تنها قفس است
    گــر تــو آزاد نباشي همــه دنيــا قفس است

60187146022645756403

آرزوی من اینست ؛ خداوند هیچگاه شاهد لبخند ابلیس بابت اشتباهات من نباشد

EmAd.M

2. کاربر مقابل از emad176 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    7,087
    تشکر تشکر شده 
    8,503
    تشکر شده در
    2,353 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1938
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط emad176 نمایش پست ها
    درود به یهزاد عزیر امیدوارم همیشه همینجور سالم ، شاداب و با طراوت باشی
    اگثر سوالات رو دوستان پرسیدند . منم با اجازه یه سوال می پرسم .
    اگه بخوای دوباره به دنیا بیای چه کاری رو در زندگیت الانت که انجام دادی یا ندادی انجام میدی یا به طور کلی روش زندگیت رو جور دیگه در نظر می گیری یا همینی که هست رو دوست داری ؟
    ممنون عماد جان که مارو قابل دونستی وسوال پرسیدی

این سوالی که کردی حقیقتش همین دیروز 2 ساعت تمام داشتیم در موردش بحث میکردیم من اصولا دوست ندارم دوباره به دوران کودکی برگردم چون پیشرفت رو دوست دارم واین دورانی رو که حالا توش هستم رو نوعی پشرفت میدونم پس دوست ندارم برگردم به همون دوران اگر فرض بگیریم که دوباره متولد شدیم چه تضمینی هست که همون اشتباهاتی رو که انجام دادیم رو دوباره انجام ندیم مگر این که با همین عقل وقدرت تفکر دوباره متولد بشیم پس من نتیجه میگیرم که اگر انسان اشتباهی در زندگی انجام میده باقدرت تفکر وعلم به کاری که داره میکنه اون کار رو انجام میده وتظمینی نیست که اگه از اول متولد بشه همون اشتباه رو تکرار نکنه به نظر من اگه به جای ارزو کردن برای برگشت به دوران کودکی یا از نو متولد شدن تلاش برای جبران اشتباهات بکنیم بهتر خواهد بود
    به قول شاعر:زندگي سوختن و ساختن هست , زندگي تجربه آموختن است . زندگي کهنه قماري بيش نيست , چه قماري که همه اش باختن است
    ولی اگر برگردم به دوران کودکی اگر این تجربه همراهم باشه سعی میکنم همین روال قبلی رو پیش برم ولی با کمی تغییر مسیر وجبران برخی اشتباهات

ممنون از سوال تنوریت

93365739541900062743
    profilephpid100002248043280

22771097565880345367
    facebook

23759482593804762228
    NewGame7191

4. کاربر مقابل از Behzad AZ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    912
    تشکر تشکر شده 
    2,362
    تشکر شده در
    1,072 پست
    قدرت امتیاز دهی
    263
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad az نمایش پست ها
    ممنون عماد جان که مارو قابل دونستی وسوال پرسیدی

این سوالی که کردی حقیقتش همین دیروز 2 ساعت تمام داشتیم در موردش بحث میکردیم من اصولا دوست ندارم دوباره به دوران کودکی برگردم چون پیشرفت رو دوست دارم واین دورانی رو که حالا توش هستم رو نوعی پشرفت میدونم پس دوست ندارم برگردم به همون دوران اگر فرض بگیریم که دوباره متولد شدیم چه تضمینی هست که همون اشتباهاتی رو که انجام دادیم رو دوباره انجام ندیم مگر این که با همین عقل وقدرت تفکر دوباره متولد بشیم پس من نتیجه میگیرم که اگر انسان اشتباهی در زندگی انجام میده باقدرت تفکر وعلم به کاری که داره میکنه اون کار رو انجام میده وتظمینی نیست که اگه از اول متولد بشه همون اشتباه رو تکرار نکنه به نظر من اگه به جای ارزو کردن برای برگشت به دوران کودکی یا از نو متولد شدن تلاش برای جبران اشتباهات بکنیم بهتر خواهد بود
    به قول شاعر:زندگي سوختن و ساختن هست , زندگي تجربه آموختن است . زندگي کهنه قماري بيش نيست , چه قماري که همه اش باختن است
    ولی اگر برگردم به دوران کودکی اگر این تجربه همراهم باشه سعی میکنم همین روال قبلی رو پیش برم ولی با کمی تغییر مسیر وجبران برخی اشتباهات

ممنون از سوال تنوریت
    بهزاد جان این حرف چیه که مارو قابل دونستی خواهش می کنم دیگه این حرف رو نزن ؛ تو و بقیه دوستان خیلی برام عزیز هستید . خوشحالم که کسی در سن تو ( منظورم رو بد برداشت نکن که خودم رو بزرگتر ازتو می بینم ) همچین جواب پخته و دندان شکنی میده . احسنت به تو و تفکر والایی که داری . خوشحالم که اینقدر متفکرانه به دنیا نگاه می کنی و من از تو چیزها یاد گرفتم و می گیرم . آفرین بر سخن دلکش و لطف سخنت .
    دوستدار تو و برادر کوچیکت عماد البته اگه قابل بدونی .

نه همين غمكده، اي مرغك تنها قفس است
    گــر تــو آزاد نباشي همــه دنيــا قفس است

60187146022645756403

آرزوی من اینست ؛ خداوند هیچگاه شاهد لبخند ابلیس بابت اشتباهات من نباشد

EmAd.M

6. 3 کاربر مقابل از emad176 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)