بعد از انجام اعمال بالا کامپیوتر را Restart کردم.
انتظار داشتم که منوی بوت ویندوز نمایان شده و و من حق انتخاب داشته باشم که وارد ویندوز XP موجود در درایو C
بشوم یا وارد ویندوز موجود در درایو F
ولی منوئی ظاهر نشد و سیستم بطور عادی بالا آمد؟! انگار فقط یک ویندوز داشتم !! آیا این همه زحمت بیخودی بود؟
نگاهی به محتویات درایو های F و C کردم ، همه محتویات دقیقا" مثل هم بودند.
شک کردم که نکند من الان داخل ویندوز جدید موجود در درایو F یاشم؟
برای اطمینان از این موضوع به منوی استارت رفته ، روی Run کلیک کرده و در محل مربوطه دستور CMD را تایپ کرده
سپس کلید Enter را فشار دادم.
پنجره خظ فرمان ویندوز بصورت شکل زیر ظاهر شد:

همانطوریکه در تصویر بالا مشاهده می کنید ، من در داخل ویندوز موجود در درایو F بودم !
پس ویندوز موجود در درایو C چه شد؟ چگونه باید وارد ویندوز موجود در درایو C یشوم؟
پس از مقداری فکر ، تصمیم گرفتم که فایل های Boot.ini موجود در درایو C و موجود در درایو F را با هم مقایسه کنم.
و کلید کار اینجا بود.
اول فایل Boot.ini موجود در درایو F را توسط Notepad باز کردم دارای اطلاعات زیر بود که همان اطلاعات بوت قبل از
اقدام به کار بود:
کد HTML:
[boot loader]
timeout=10
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=option /fastdetect
ولی وقتی فایل Boot.ini موجود در درایو C را یاز کردم اطلاعات زیر را داشت:

اگر این اطلاعات را با اطلاعات قبلی مقایسه کنید می بینید که برنامه EaseUS Todo Backup ضمن کپی کامل اطلاعات
درایو C به درایو F چند تا کار دیگر هم انجام داده.
__ یکی این که درایو F را که پارتیشن نوع Logical بود به پارتیشن نوع Primery تبدیل کرده است. و لذا این کامپیوتر در
حال حاظر دارای دو تا پارتیشن Primery است اولی درایو C و دومی درایو F
__ دیگر اینکه برنامه فکر میکند که من منبعد درایو C را نداشته و از درایو F استفاده حواهم کرد. و بعد چون می بیند این
سیستم ، پارتیشن اکتیوش درایو C است ، لذا در فایل Boot.ini موجود درایو C دستور بوت کردن از پارتیشن دوم (یعنی
درایو F ) را نوشته.
خوب ، من فایل Boot.ini موجود درایو C را باز کرده و اطلاعات داخلش را بصورت زیر عوض کرده و Restart کردم.

با اینکار در شروع بوت منوی زیر را داشتم

یعنی دیگر میتوانستم بدلخواه وارد هرکدام از ویندوز های موجود در درایو های C یا F بشوم.
هر دو ویندوز عالی کار میکردند
ولی از ظاهر قضاوت نکنید چون یک جای کار اشکال داشت و اگر نمیتوانستم آن اشکال
را برطرف کنم، این همه زحمت بیخودی بود.
تا روزی دیگر اگر عمری و توانی بود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)