نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 69

موضوع: [♦][ اردوی کاربران آریا دی ال ][♦][

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر بخش اموزشی
    تشکر تشکر کرده 
    2,174
    تشکر تشکر شده 
    2,141
    تشکر شده در
    294 پست
    حالت من : Ghafelgir
    قدرت امتیاز دهی
    289
    Array

درود
    راستش من زیاد اهل اتوبوس نیستم ولی به احترام دوستان به سوالات پاسخ می دهم

1. قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟
    تمام دوستان روی سر ما جا دارند! حد اقل رو سر من یکی جا هست

2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟

هر کی که دست فرمونش خوب نیست! اینطوری حالش بیشتره . فکر کنم جناب محمد بهترین گزینه باشند با ان اواتار شبه اتوبوس:دی

3. البته هر کس که با ما می آید لزوما باید با خود گربه ای را به همراه داشته باشد (منظور از گربه همان مبلغ پول است ) >> که از آن در مصرف خرید خوراکی نوشیدنی و بنزین ماشین و وسایل بیرون رفتن و ...
    چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه داریم ؟ باید امین و مورد اعتماد باشه و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد

ماشالله این جا که شخص مورد اعتماد پیدا نمیشه ولی فکر کنم اگر به هادی hadi98 بدهیم 50% ان حفظ بشه!

4. کدام کاربر است که میخواهید در اتوبوس کنارتان بشیند ؟
    ترجیحا یک خانم باشد

5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟
    نمی دونم انقدر زیاد اند که اسماشون از دستم در رفته! جدا از شوخی من از این کارا نمی کنم!

6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد !
    جانم؟؟!!

7. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟
    هرکس که دست پختش خوب باشه! اقایون اینجا که فکر نکنم املت هم بلد باشن ( جز خودم:دی) پس خانم های پی سی اسک بهترین گزینه اند
    البته اگر طعم غذا خوب نباشه با سر اشپز کله پاچه می پزنم

8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟
    به نظرم هرشخصی که گوشه گیر نباشه و خلاصه زیاد تو خودش نباشه می تونه اینکارو بکنه

9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟
    عمو مصطفی YE DOOST

10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟
    خود من

11.کاربری که فکر میکنید این اردو باعث میشود او را بیشتر بشناسید بیشتر و بیشتر ؟
    در کل میریم برای شناخت و اشنایی

12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟
    چه صداهایی ؟!!!!

13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟
    خدا نکنه این دوستمون تو اردو باشه چون می زنم لهش می کنم از دستش راحت شیم!

14. کاربری که فکر میکنید اگر آنجا مشکلی پیش بیاید میتوانید به او اعتماد کنید ؟

با اکثر دوستان راحت ام ولی با ایشون بهتر می توانم در میان بگذارم اگر در اردو همراهمان باشند magsoud

15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟
    نمی دونم چرا ولی یک حسی میگه رها خانم R A H A
    البته من و حمید جون
    H_F_Gقراره رو یک چیز هایی کار کنیم!

16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟

17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟
    فکر کنم همه برای موقعیت اضطراری اورده باشند:دی

18. کاربری که فکر میکنید ترسناک جلوه کند ؟
    جناب sorna !!
    من که ترسیدم

19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟

این تخصص شکارچی گروه هست! ,hossenf

20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟
    انشالله که نداریم! داشتیم هم موردی نیست!!

21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟

می تونید رو من حساب کنید!!

ممنون از همگی !
    نفر بعد رو هم معرفی می کنم!

2. 13 کاربر مقابل از n1ma عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)