صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 69

موضوع: [♦][ اردوی کاربران آریا دی ال ][♦][

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3164
    Array

1. قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟

همه باید بیان آخه تو این اردوهاست که میشه رفقا رو بیشتر شناخت

2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟

ترجیح میدم بابا رضا باشه

3. البته هر کس که با ما می آید لزوما باید با خود گربه ای را به همراه داشته باشد (منظور از گربه همان مبلغ پول است ) >> که از آن در مصرف خرید خوراکی نوشیدنی و بنزین ماشین و وسایل بیرون رفتن و ...
    چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه داریم ؟ باید امین و مورد اعتماد باشه و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد

به سید که اعتماد ندارم آخه عیدیمو آخرش خورد..آقا محمد گزینه خوبیه

4. کدام کاربر است که میخواهید در اتوبوس کنارتان بشیند ؟
    تنها باشم راحترم اخه اونقدر حرف میزنم که کناریم در میره و پشت سرشو دیگه نیگاه نمیکنه

5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟

همون سید

6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد !

همسر بنده انسانی بسیار قوی و استوار (آقا کاظم)

7. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟
    بابا رضا آستینو بزن بالا....

8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟
    برو بچ همه شون با صفان هر کدومشو اونجا هر چی تو چنته دارن رو میکنن

9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟
    دخترم مژگان جون

10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟
    الهام جون و الهه که مطمئنم

11.کاربری که فکر میکنید این اردو باعث میشود او را بیشتر بشناسید بیشتر و بیشتر ؟
    سفر واسه همینجور چیزاست دیگه .همه دوستان

12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟
    آقا محمد و آقا مجتبی

13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟
    سید.....
    14. کاربری که فکر میکنید اگر آنجا مشکلی پیش بیاید میتوانید به او اعتماد کنید ؟
    رها جون و آقا کاظم

15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟
    خودم و آقا سعید و مهسا جون

16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟
    داریم همچین کسی و ؟؟؟؟

17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟
    برخلاف بعضی خانوما من که اهل حمل کردن این دم و دستگاه نیستم
    مادر و دختر(الهام و الهه)

18. کاربری که فکر میکنید ترسناک جلوه کند ؟
    روی دیگر سید

19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟
    رها جون ومامان شقایق

20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟
    آقا سینا

21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟
    آقا سید بابا رضا و آقا کاظم

[SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...

2. 7 کاربر مقابل از tina عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

چون تینا خانوم نفربعدیو اعلام نکردن من میگم:
    نفر بعدی شقایق خانوم
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. 6 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    854
    تشکر تشکر شده 
    1,726
    تشکر شده در
    930 پست
    حالت من : Bitafavot
    قدرت امتیاز دهی
    3434
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط elahe نمایش پست ها
    09a9337912ea1aae85f5d719d96e0a34badkonakasm3badkonaka09a9337912ea1aae85f5d719d96e0a34

1. قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا من دوست دارم همه دوستان باشن

2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ سید و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟ نه دوستدارم همراهمان تا آخر باشد

3. البته هر کس که با ما می آید لزوما باید با خود گربه ای را به همراه داشته باشد (منظور از گربه همان مبلغ پول است ) >> که از آن در مصرف خرید خوراکی نوشیدنی و بنزین ماشین و وسایل بیرون رفتن و ...
    چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه داریم ؟ محمد باید امین و مورد اعتماد باشه و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد

4. کدام کاربر است که میخواهید در اتوبوس کنارتان بشیند ؟ مژگان جونم

5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟
    خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟ هیچکس

6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ دامادم آقا کاظم>> باید شخصی قوی باشد !

7. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟ خودم و شاهرخ

8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟ شاهرخ

9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟ نمی دونم

10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟خواهرش
    11.کاربری که فکر میکنید این اردو باعث میشود او را بیشتر بشناسید بیشتر و بیشتر ؟ محمد

12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟ مژگان و خودم

13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟ هیچکس

14. کاربری که فکر میکنید اگر آنجا مشکلی پیش بیاید میتوانید به او اعتماد کنید ؟ محمد وشاهرخ

15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟ شاهرخ

16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟ سید

17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟ همه دختر خانها

19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟ رها ومژگان

20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟ شاهرخ

21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟ همسر بنده آقا رضا و داماد های محترم

09a9337912ea1aae85f5d719d96e0a34badkonakasm3badkonaka09a9337912ea1aae85f5d719d96e0a34
    دوستان با اجازه همه نفر بعدی رو اعلام میکنم دوست عزیز شاهرخ جان تشریف بیاورید

6. 7 کاربر مقابل از fatema عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3164
    Array

باز یادشون رفت منو هم باخودشون ببرن!!!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...

8. 6 کاربر مقابل از tina عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

afsanah82
    مهمان

چون تاپیک خوابید من مچدوباره راهش میندازم!
    حاج احمد اقا جواب میدند

10. 4 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

afsanah82
    مهمان

فکر کنم با تاپیک خانواده اشتباه گرفتید ممنون از شام و صبحانه
    پست خودم هم حذف میشه!

12. 4 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط krn7288 نمایش پست ها
    چون تاپیک خوابید من مچدوباره راهش میندازم!
    حاج احمد اقا جواب میدند
    رضا می دونی مشکل چیه شاهرخان که پاسخ دادن پست ایشون جزو ان پستهای بود که پاک شده ان تاپیک خوابیده

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

14. 3 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر فنی سایت
    سکوت!!
    تشکر تشکر کرده 
    1,701
    تشکر تشکر شده 
    1,704
    تشکر شده در
    347 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    1168
    Array

1. قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟
    از نظر من هم بیان بیشتر خوش میگذراه

2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟
    یکی بشینه که باحال رانندگی کنه هیجان داشته باشه، لایی بکشه سرعت غیر مجاز بره از راست هم سبقت بگیره، فقط به کشدن نده مرا آخر جوونیمونه

چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه داریم ؟ باید امین و مورد اعتماد باشه و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد
    معمولاً اصفهانی جماعت پول دست کسی نمیده از همین اول بگم بعد باعث دلخوری نشه! :دی

4. کدام کاربر است که میخواهید در اتوبوس کنارتان بشیند ؟
    هرکس افتخار بده بشینه خوشحال میشم، اما آقا محمد را خیلی خوشحال میشم

5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟
    سعی میکنم دروغ نگم اگه از کسی خوشم نیومد میگم جاخالیه ولی شما برید یک جا دیگه

6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد !
    این سوال را نمی فهمم یعنی چی! (سر ذبیحه را ببرد)

7. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟
    اصولاً مردا که بلد نیستن از خانوما هرکس آشپزیش خوبه زحمت بکشه دیگه فقط خوشمزه باشه دیگه (از کلیه جنبش های فمینیسم عذر می خوام ولی اگه آقایون آشپزی کنن یا باید غذای سوخته بخوریم یا همش تخم مرغ میدن بهمون)

8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟
    به نظرم آقا رضا و آقا کاظم

9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟
    خودم، خونواده زیاد به دوری من عادت ندارن، همین خدمت هم که رفتم خیلی سخت بود براشون

10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟
    با عرض معذرت آقا رضا فکر کنم زیاد شیطنت میکنن البته در نبودش هم جاشون خالیه مطمئناً

11.کاربری که فکر میکنید این اردو باعث میشود او را بیشتر بشناسید بیشتر و بیشتر ؟
    کلیه دوستانی که من ازشون شناخت کافی ندارم را میتونم افتخار آشناییشون را کسب کنم

12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟
    من که می خوابم هر اتفاقی افتاد خودتون یک کاری انجام بدید. من اگه به خواب رفتم دیگه بیدار بشو نیستم پس لطفاً مزاخم نشوید حتی شما دوست عزیز، این از تکلیف من خالا هرکس خوابش نمیبره دیگه من چیکار کنم؟

13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟
    مگه از این مدل کاربرا هم دارریم؟

14. کاربری که فکر میکنید اگر آنجا مشکلی پیش بیاید میتوانید به او اعتماد کنید ؟
    به کلیه کاربرا اعتماد دارم

15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟
    قرن ما شاعر اگر داشت هوا بهتر بود!

16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟
    خودم کم سربه هوا نیستما!

17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟
    این مربوط به خانوما میشه دیگه! اصولاً کلیه (اکثر!) بانوان از اینا دارن تو کیفشون دیگه!

ترسناک؟ مگه لولو! هم داریم اونجا؟

19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟
    همه منظم هستن فقط بعضی نظم بی نظمی را ترجیح میدن، منو بیدار نکنید توروخدا دیشب دیر خوابیدم بذارید بخوابم

20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟
    همین جوونا دیگه!!

21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟
    من همچنین کاربری ندیدم تو سایت

اگه از کسی اسم بردم و باعث ناراحتیش شدم معذرت می خوام

پیروز باشید
    جاودانه شوید

imagephptypesigpicampuserid6ampdateline1278104663

من تـمــام هـستـی ام را در نـبـرد بـا سـرنوشت، در تهـاجـم با زمـان آتـش زدم، کـشتـم
    من بـهــار عـشـق را دیـدم ولـی بـاور نکــردم، یک کـلام در جــزوه هـایـم هیـچ نـنوشـتـم
    من ز مـقصد ها پی مقصـود هـای پوچ افتـادم، تا تمام خـوب ها رفتند و خوبی ماند در یادم
    من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت

16. 5 کاربر مقابل از Ahmadreza_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر فنی سایت
    سکوت!!
    تشکر تشکر کرده 
    1,701
    تشکر تشکر شده 
    1,704
    تشکر شده در
    347 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    1168
    Array

کاربر بعدی هم جناب Pezhman باشن
    جاودانه شوید

imagephptypesigpicampuserid6ampdateline1278104663

من تـمــام هـستـی ام را در نـبـرد بـا سـرنوشت، در تهـاجـم با زمـان آتـش زدم، کـشتـم
    من بـهــار عـشـق را دیـدم ولـی بـاور نکــردم، یک کـلام در جــزوه هـایـم هیـچ نـنوشـتـم
    من ز مـقصد ها پی مقصـود هـای پوچ افتـادم، تا تمام خـوب ها رفتند و خوبی ماند در یادم
    من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت

18. 5 کاربر مقابل از Ahmadreza_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

انجمن علمی و پژوهشی
    زیبایی های زندگی در دستانه توست
    تشکر تشکر کرده 
    2,930
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    2,113 پست
    حالت من : Ashegh
    قدرت امتیاز دهی
    2045
    Array

درود بر دوستان خوبم
    تاپیک جالبی هستش و این تا پیک برام خیلی جالب بود ممنونم از همه شما
    و یک تشکر دیگه بابت کسانی که اسم منو برای شعر گفتن
    ولی واقعا من چیزی بلد نیستم و یک جوری فراموشی دارم
    به هر حال ممنونم از تمام شما دوستان خوبم
    باتشکر از همه شما دوستان خوبم
    مهسا
    ویرایش توسط M.A.H.S.A : 02-11-2012 در ساعت 09:45 PM

اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
    حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی

20. 4 کاربر مقابل از M.A.H.S.A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)