نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 69

موضوع: [♦][ اردوی کاربران آریا دی ال ][♦][

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    بازیهای کامپیوتری و کنسولها
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    223 پست
    قدرت امتیاز دهی
    325
    Array

1قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟
    .......
    2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟
    Sorna
    3. البته هر کس که با ما می آید لزوما باید با خود گربه ای را به همراه داشته باشد (منظور از گربه همان مبلغ پول است ) >> که از آن در مصرف خرید خوراکی نوشیدنی و بنزین ماشین و وسایل بیرون رفتن و ...
    چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه داریم ؟ باید امین و مورد اعتماد باشه و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد
    Mohammad
    4. کدام کاربر است که میخواهید در اتوبوس کنارتان بشیند ؟
    Samii2 و Hitman و Sarbh و Sada
    5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟
    هرکی ازخود راضی باشه
    6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد !
    خودم
    7. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟
    رستوران
    8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟
    Pezhman
    9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟
    فکر نکنم اینطور کاربری داشته باشیم
    10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟
    خودم
    11.کاربری که فکر میکنید این اردو باعث میشود او را بیشتر بشناسید بیشتر و بیشتر ؟
    Samii2
    12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟
    Krn7288
    13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟
    ........
    14. کاربری که فکر میکنید اگر آنجا مشکلی پیش بیاید میتوانید به او اعتماد کنید ؟
    Sada
    15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟
    elahe
    16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟
    .....
    17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟
    Tina-Shirin 65
    18. کاربری که فکر میکنید ترسناک جلوه کند ؟
    Mohammad
    19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟
    MehrabOOn
    20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟
    تمامی کاربران بن شده
    21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟
    خودم

..::در کشور من آزادی تنها نام یک میدان است::..

0593964001313865663 irannaz com

2. 7 کاربر مقابل از Lost mc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)