1قبل از اینکه سوار اتوبوس شویم کدام کاربر است که نمیخواهید با خودمان بیاید و چرا ؟
.......
2. کدام کاربر را میخواهدی راننده ی اتوبوس باشد ؟ و وقتی که به مکان مورد نظر رسیدیم همانجا بنشیند تا برگردیم ؟
Sorna
3. البته هر کس که با ما می آید لزوما باید با خود گربه ای را به همراه داشته باشد (منظور از گربه همان مبلغ پول است ) >> که از آن در مصرف خرید خوراکی نوشیدنی و بنزین ماشین و وسایل بیرون رفتن و ...
چه کسی را در نظر میگیرید برای اینکه پول را پیش او نگه داریم ؟ باید امین و مورد اعتماد باشه و گرنه کاربرا در اردو از گشنگی خدای نکرده هلاک خواهند شد
Mohammad
4. کدام کاربر است که میخواهید در اتوبوس کنارتان بشیند ؟
Samii2 و Hitman و Sarbh و Sada
5.کدام کاربر است که اگر از کنارتان رد شود و از شما بپرسد که صندلی خالیست ؟ خواهی گفت نه اشغال شده ولی در واقع اینطور نیست ؟
هرکی ازخود راضی باشه
6. زمان ِ رسیدن به مکان ِ مورد نظر چه کسی را پیشنهاد میکنید که سر ذبیحه را ببرد ؟ >> باید شخصی قوی باشد !
خودم
7. چه کسی را برای پختن نهار و شام پیشنهاد میکنید ؟
رستوران
8. کدام کاربر است که مطمئنید برنامه آنجا را باحال و جالبتر از آنچه که هست میکند ؟
Pezhman
9. کدام کاربر است که فکر میکنید مادرشان زنگ خواهند زد و سراغش را میگیرد و میگوید زود او را به خانه برگردانید ؟
فکر نکنم اینطور کاربری داشته باشیم
10.کدام کاربر است که فکر میکنید خانواده محترمش راحت خواهند شد از اینکه او از خانه بیرون و به اردو رفته است ؟
خودم
11.کاربری که فکر میکنید این اردو باعث میشود او را بیشتر بشناسید بیشتر و بیشتر ؟
Samii2
12. کدام کاربر است که فکر میکنید که در اردو خوابش نمیبرد مخصوصا اگر نصفه شب صداهایی را بشنود ؟
Krn7288
13. کدام کاربر است که فکر میکنید هر لحظه نگرانمان میکند و میگوید به خانه برگرانیدم به خانه برگردانیدم خدایی دیگه اردو نمیام بیزار شدم بگردونیدم ؟
........
14. کاربری که فکر میکنید اگر آنجا مشکلی پیش بیاید میتوانید به او اعتماد کنید ؟
Sada
15. کدام کاربر است که همینکه آتش روشن کردیم و دور هم جمع شدیم مینشیند و چند بیت شعر میگوید ؟
elahe
16. کاربری که فکر میکنید با حرکت های پشت سر هم او گم میشود و با خانواده اش درگیر ؟
.....
17. کاربری که فکر میکنید اگر شما کیف دستیش را اشتباهاً باز کنید میبنید با خودش کِرِم و عطر و دستمال عطری و وسایل آرایش و .. آورده است ؟
Tina-Shirin 65
18. کاربری که فکر میکنید ترسناک جلوه کند ؟
Mohammad
19. کدام کاربر است که فکر میکنید خیلی منظم می یابیدش و هر لحظه همه جا را مرتب میکند و اول تر از همه بیدار و یکی یکی بقیه ی کاربرا بیدار میکند ؟
MehrabOOn
20. کدام کاربر را فکر میکنید سر به هوایی میکند و هر کاری بدون ِ فکر انجام میدهد ؟
تمامی کاربران بن شده
21. کدام کاربر است که فکر میکنید بقیه کاربران را با فکرهایش دست می اندازد و جو را در اردو تغییر میدهد ؟
خودم
![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)