نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از دو تیم پرطرفدار کشور برنده داربی خواهد شد ؟

رأی دهندگان
11. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • استقلال

7 63.64%
  • پرسپولیس

4 36.36%
  • مساوی

0 0%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: کدام تیم پیروز میدان است ؟ استقلال یا پرسپولیس ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

به نام خدا
    بهتر بحث را تمام کنید چون فکر کنم گفته بودم این کری ها را فقط تا روز بازی ادامه بدید و اگر میخواید کل کل آبی و قرمز داشته باشید مخالفتی ندارم و میتونید در بخش کل کل اون را ادامه بدید اما چند نکته خارج از فوتبال ...
    اولا به نظر من تمام کسایی که دیروز اون ناسزاها را میدادند اول از همه نشان میدادند که چه فرهنگی دارند و معلوم بود از چه خانواده های بی فرهنگی بیرون اومده بودند و به نظر من داشتند پدر و مادر خودشان را با اون القاب صدا میکردند حالا هوادار هر تیمی که بودند !
    توهین به مردم متحد و قومی از قومهایی آریایی و بر هم زدن اتحاد اونها به خاطر یک توپ گرد بی ارزش نشان از حماقت افرادی داشت که دیروز اون شعارها را میدادند .
    اون افراد ، افرادی عقده ای و شکست خورده در اجتماع هستند که به واسطه اینکه خودشان تو جامعه به هیچ چیزی رسیدند سعی در خالی کردن عقده های خودشان داشتند اون هم به خاطر توپی که امروزه شده منبع درآمد یک عده که به واسطه همین پولها هر روز خبری از گندکاریهای اونها و فیلم های مبتذل اونها در جامعه رواج پیدا میکنه
    افرادی که خود با وجودی که شهرت و پولشان را از این راه بدست آوردن ولی هر کس 5 تومان بیشتر به اونها بده فراموش میکنند نمک خورده چه تیمبی هستند .
    مگر در روزگاران گذشته هاشمی نصب و نیکبخت واحدی را ندیدیم ؟ همیم قلعه نویی که ذره ذره وجودش را از استقلال داره چرا اون را ترک کرده ؟ به خاطر تیمی که پول بیشتر میده فراموش میکنه طرفدار و نمک خورده چه کسی هست و اون وقت شماها به خاطر همین افراد بی لیاقت به جان هم افتادید ؟
    به جای اینکه تعصب این افراد را که خودشان مفهوم تعصب را در اسکناس میدانند داشته باشید به فکر ارتقا سطح علمی و کمک به هموطنانمان باشید
    طرفدار نیم باشید از اون لذت ببرید ولی همه چیز را در فوتبال نبینید و به خاطر اون حرمتها را نشکنید .
    من هم قبول دارم که فدراسیون اگر واقعا حامی تیمی نیست باید طرفدار هر تیمی ناسزل گفت اون را محروم کنه هر چند اینجا ایران است ...
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 7 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)