نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از دو تیم پرطرفدار کشور برنده داربی خواهد شد ؟

رأی دهندگان
11. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • استقلال

7 63.64%
  • پرسپولیس

4 36.36%
  • مساوی

0 0%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: کدام تیم پیروز میدان است ؟ استقلال یا پرسپولیس ؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط shirin65 نمایش پست ها
    راست کمیگید قهرمانی 1970 استقلال فسیل نشده ولی برد پرسپولیس قدیمی شده !!!
    تراکتور با سوپاپ و بی سوپاپ محبوب قلب مردم آذربایجان هستش ولی استقلال چی ؟ یک تیم مفتخور که فقط باید همه مردم ایران را ترکه کنند تا این تیم بتونه برای بازیکناش لباس بخره

باستان ناسی که میگید قهرمانی استقلال را دو عصر بعد از همان برد تونست کشف کنه پس پشتک وارو بزنید

دل شماها به چی خوشه ؟ ما استقلال را 6 صفر بردیم شما چی چونگ چین را تو جامی که دیگه برگزار نمیشه ولی یک چیز را یادتون رفته اون هم اینکه پاس همدان هم تونسته اون جام را بدست بیاره ولی جام در جام را فقط پرسپولیس تونست به دست بیاره که استقلال فقط یک بار تونست سوم بشه
    نه خیر قهرمانی استقلال فسیل نشده چونکه ستارهاش روی قلبشه اینجاست که میگه(یه تاج روی سرم دوتا ستاره روی قلبمه اگه چش نداری ببینی یه سیخ بکن توی اون چشت)ببخشید شما تا به حال چقدر دادید برای لباس تیم استقلال

توی اسیا باشگاهای ایران رو با اسم استقلال می شناسن تراکتور یا پرسپولیس جاشون کجاست(من نمی دونم اینجا دعوای استقلال پرسپولیس یا تراکتور استقلال )
    جام در جامی که میگید چند دوره برگزار شد می دونید یانه
    جام باشگاهای اسیا چند دوره برگزار شد
    توی اون دوره که پرسپولیس قهرمان شد چندتا تیم شرکت داشتن

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sorna نمایش پست ها
    نه خیر قهرمانی استقلال فسیل نشده چونکه ستارهاش روی قلبشه اینجاست که میگه(یه تاج روی سرم دوتا ستاره روی قلبمه اگه چش نداری ببینی یه سیخ بکن توی اون چشت)ببخشید شما تا به حال چقدر دادید برای لباس تیم استقلال

توی اسیا باشگاهای ایران رو با اسم استقلال می شناسن تراکتور یا پرسپولیس جاشون کجاست(من نمی دونم اینجا دعوای استقلال پرسپولیس یا تراکتور استقلال )
    جام در جامی که میگید چند دوره برگزار شد می دونید یانه
    جام باشگاهای اسیا چند دوره برگزار شد
    توی اون دوره که پرسپولیس قهرمان شد چندتا تیم شرکت داشتن

ببخشید ها پدر و مادر من سالی حدود 8 میلیون تومان مالیات را به دولت ایران پرداخت نمیکنند که فدراسیون اون را مفت بریزه تو شکم یک عده مفتخور
    اما کنار اون ستاره ها هوادارای استقلال هم بهتره اون 6 تا را تو چشمهاشون بکنند هر چند با اون ارم نشان دادند که شش تا سوراخ تو دروازه همیشه تو چشمهاشون هست هر چند فکر کنم چشم نداشته باشند
    تو اسیا توهم استقلالی ها هست که ایران را با اسم استقلال میشناسند وگرنه تیم هایی مثل الهلال و تیم های ژاپنی اجازه نمیدن امروزه که یکبی بره جام با کیفیت سال 1970 را ببینه
    من نمیدانستم دعواست وگرنه با خودم تبر و تیشه و چاقو هم میاوردم
    اما در مورد تراکتور همیشه و همه جا اسمش هست چون تیمش محبوب هست و نه تنها تو ایران بلکه تو آذربایجان و ترکیه و کلی کشور دیگه هم طرفدارهای پرو پاقرص از ملیت های دیگه داره نه مثل استقلال که هر روز یک اسم داره ، تاج ، استخلال و ...
    جام در جام هر چند دوره که برگزار شد استقلال تو چندین دوره اش بود که همه را دست از پا درازتر برگشت و بهتر بدانید که استقلالی که حرف از قهرمانی اون میزنید بدون برگزاری تورنمنت تو ایران به اون مسابقات رفت و نمیدانم چطور اون را معتبر باید دانست ؟
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

4. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)