نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام یک از دو تیم پرطرفدار کشور برنده داربی خواهد شد ؟

رأی دهندگان
11. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • استقلال

7 63.64%
  • پرسپولیس

4 36.36%
  • مساوی

0 0%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: کدام تیم پیروز میدان است ؟ استقلال یا پرسپولیس ؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

منم با قسمت اول حرفای آقا محمد موافقم ولی با قسمت دوم مخالفم چون فوتبال حرفه ای جای این حرفا نیست همونطور که تو تمام دنیا همینطوریه پس به پای بی تعصبی و بی غیرتی نذارین چون بازیکن حق داره برای آینده خودش تصمیم بگیره!!!!!
    طرفدارای پرسپولیسم یاد بگیرن جنبه ی باختن رو داشته باشن این حقیقته که دیروز اسقلال سرتر بود و حقش برد بود.
    هر تیمو با تاریخچه ای که داره میشناسن (مقاما و قهرمانی ها) پس این ستاره های فسیل که میگین هم برا استقلال افتخاره هم برا کشورمون.
    در ضمن قابل توجه اونایی که مالیات میدن تنها تیمه خصوصی لیگ برتر داماشه و بقیه به نوعی از دولت پول میگیرن!!!!
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. 4 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sarbh نمایش پست ها
    منم با قسمت اول حرفای آقا محمد موافقم ولی با قسمت دوم مخالفم چون فوتبال حرفه ای جای این حرفا نیست همونطور که تو تمام دنیا همینطوریه پس به پای بی تعصبی و بی غیرتی نذارین چون بازیکن حق داره برای آینده خودش تصمیم بگیره!!!!!
    طرفدارای پرسپولیسم یاد بگیرن جنبه ی باختن رو داشته باشن این حقیقته که دیروز اسقلال سرتر بود و حقش برد بود.
    هر تیمو با تاریخچه ای که داره میشناسن (مقاما و قهرمانی ها) پس این ستاره های فسیل که میگین هم برا استقلال افتخاره هم برا کشورمون.
    در ضمن قابل توجه اونایی که مالیات میدن تنها تیمه خصوصی لیگ برتر داماشه و بقیه به نوعی از دولت پول میگیرن!!!!
    به نام خدا
    فکر کنم گفتم ادامه ندید و اگر میخواید کل کل کنید برید بخش مخصوص خودش نه انجمن عمومی ولی وقتی مدیرها دارند تخلف میکنند با بقیه چه باید کرد ؟
    در ضمن تو تمام دنیا تیم های صنعتی برای تبلیغ محصولات اونها وجود دارند ولی هیچ فدراسیونی تو دنیا تیم داری نمیکنه
    بابت اطلاع شما در حال حاضر راه آهن هم با سرمایه شخصی آقای هدایتی داره اداره میشه و سایر تیم های صنعتی هم بابت تبلیغات دارند فعالیت میکنند و فدراسیون برای اونها بودجه در نظر نمیگیره ...
    در کل بهتر به قوانین سایت مدیرها احترام بذارند و این همه آدم اینجا در حال بحث بودند که گفته شد ادامه ندید و قوانین را رعایت کنید اونها عمل کردند و برای من جای تعجب هست که مدیر همین بخش خودش داره تخلف میکنه !
    اگر میخواید کل کل کنید برید انجمن کل کل نه بخش ورزش را تبدیل به بخش کل کل کنید
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

4. 4 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)