نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 122

موضوع: Uploadfa | آپلود و ریموت آپلود تا سقف 1 گیگ + 100 گیگ فضا + مستقیم کردن لینک های چندین سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    135
    تشکر تشکر شده 
    465
    تشکر شده در
    67 پست
    قدرت امتیاز دهی
    471
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad نمایش پست ها
    والله این صبح 500 گیگ بود الان شد 800 و در کل با اینجور تغییرات باید بگم اصلا نمیشه به ثباتش امیدوار بود
    در مورد میزان فایل هم باید بگم اینکه کلی فایل را حذف کنند و بعد بگن سرور توقیف شد برای آدم که نمیشه جواب و یکی مثل من مجبور میشه 40 تا پست پورتال را اصلاح کنه و لینک اینها را حذف کنه و دفعه بعد هم از این استفاده نکنه
    davvas هم که گفتم یک نمونه هست و من فقط گفتم تبلیغاتش مثل این قوی نیست ولی من از uploadorb در تمام این مدت به نسبت بقیه بیشتر راضی بودم و در تست سرعت چه دانلود ، چه آپلود و چه ریموت بالاترین و بهترین کارایی را داشته
    در کل بله در 90 درصد سایتها هم تاپیکهاش را شما زدی ولی وقتی در مورد خرابی شبها سوال کردم گفتین بهتر از خودشان بپرسید !!!!
    و باز هم تاکید میکنم اینها فقط تبلیغات قوی دارند و در این مدت بعد از سالها کار با سایتهایی مانند اینها امروز من هم ، هم عقیده با پژمان هستم و در کل زیاد شدن صفحات یک تاپیک نشان از مشکل دار بودن اون داره نه خوب بودن اون چون بیشتر به جای تعریف میان و مثل ما که اینجا چند صفحه کارمان شده شکایت از مشکلات اینها و هر روز هم یک برنامه جدید دارند .
    در ضمن فکر کنم uploadorb هم فضاش ییشتر از اینها باشه و هم اینکه مشکلاتی که در بالا گفتم را نداره .
    در ضمن باز هم میگم دوستان لطف کنند و بگن در این مدت تونستن از لیچر این استفاده کنند ؟ البته تا امروز منظورم هست نه بعد از این
    باز هم تاکید میکنم ما نه دوست و نه دشمن سایتی هستیم و فقط حمایت از کاربران هست که بهترین را انتخاب کنند و نه سودی از اینها و نه سودی از اونها برده و خواهیم برد
    شاد و پیروز باشید
    سلام

من در مورد مسائل داخلی (اسکریپتی) سایت اطلاعی ندارم به همین گفتم به خودشون بگین.

من تعجب کردم شما گفتین سرعت uploadorb بیشتره!
    من چندین بار به این سایت ها لینک دادم و سرعت رو با انواع سرور ها دیدم و به نظرم سرعت uploadorb خیلی کمه.
    وقتی هم لینک رو میخوایم دانلود کنیم باید زمانی منتظر بمونیم که این رو کاربران زیادی گفتن و ازش ناراحت بودند.

در مورد لیچر مشکلی نداره شما از کدوم سایت لینک دادین؟

در کل این سایت حدود 5000 عضو داره و هنوز تونسته به کار خوبش ادامه بده ولی سایت uploadorb یادم میاد اولش خوب بود ولی همین که رفتم و در چند فروم معروف ، معرفیش کردم خیلی ضعیف شد و اکثر کاربران باهاش مشکل داشتند با وجود اینکه لیچری هم نداشت.

و در مورد فضا آپلودفا تا دیروز 1 ترابایت فضا داشت ولی عده ای می رفتند و کلش رو پر از فایل هایی می کردند که حتی 1 بار هم دانلود نشده بودند!

2. 5 کاربر مقابل از Genzo Wakabayashi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)