صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 60

موضوع: گزارش علت تعطیلی سایت و کلاه برداری اینترنتی مایا هاست

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    5 پست
    قدرت امتیاز دهی
    14
    Array

. منم شاکی هستم . اگه لازم هست تا یه چیزی هم بنویسم واست ایمیل یا فکس کنم که بتونی توی دادگاه استفاده کنی ازش موقع شکایت . شماره تلفن هم خواستی بهت میدم .
    ایمیل رو برات خصوصی میفرستم
    خدا خیرت بده داداش

2. 5 کاربر مقابل از mamoor عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

به نام خدا
    در سایت باشید و هر روز سر بزنید پرونده از طرف واحد ناجی در حال پیگیری هست !
    فرم تماس بنده در سایت هست و اگر مدارکی دارید از طریق فرم زیر ارسال کنید
    http://contact.azardl.com/

به امید خدا کاری میکنیم که دیگه زحمت هیچ کس به باد فنا نره و افرادی به خاطر سود خودشان نیان و به بقیه مردم ضربه بزنند !
    زحمت یکسال گروه ما را این دوستان به باد فنا دادن و من هم قسم خوردم که موضوع را پیگیری کنم و میکنم ، اونها حتی مدارک برگشت پول را برای من ارسال نکردن و با توجه به حجم حسابهای من معلوم نیست چه مبلغی وارد حساب شده چون نه کد و نه مدرکی را به بنده تحویل دادن !
    تمامی مدارک جمع بندی و تحویل داده خواهد شد !
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

4. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    5 پست
    قدرت امتیاز دهی
    14
    Array

اینم مکاتبات من با این کلاه بردار ها
    بعد از 3 بار تماس و 7 8 بار تیکت فرستادن خونم به جوش اومد و مجبور شدم کمی ناسزا بگم که جواب تیکت رو بدن !
    بعد از اینکه گفت خفه شو بیشعور اکانت رو از روی سایت حذف کرد و پولشم کشید بالا ... !

2ck0rbrkkkp9zpsc3vg

6. 6 کاربر مقابل از mamoor عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط behzad az نمایش پست ها
    دوست من با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه!
    من نمیدونم شما از طرف مایا هاست اومدین تو این تاپیک شرکت کردین یا اینکه واقعا کاربر مایا هاست هستین ما که از این سرور که نزدیکای 700 -800 هزار تمن خرجش شد چیزی به جز کم کاری مسولانش چیزی ندیدیم وپاش بیفته از این شرکت هم شکایت میکنیم
    اگه هنوز از این شرکت سرور دارید پیشنهاد میدم عوض کنید تا مثل سایت ما 15-16 روز تعطیل نشید!
    بسم الله
    دوستانی که از مایا به هرنحو انحائی متحمل خسارت شدند لطفا هرچه سریعتر با شماره 09117711014 تماس حاصل فرمایند . بابا تورخدا یکم زوتر میتونید شماره خودتون را پیامک کنید تا من تماس بگیرم صلح جو موسس مجموعه ناجی

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad az نمایش پست ها
    دوست من با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه!
    من نمیدونم شما از طرف مایا هاست اومدین تو این تاپیک شرکت کردین یا اینکه واقعا کاربر مایا هاست هستین ما که از این سرور که نزدیکای 700 -800 هزار تمن خرجش شد چیزی به جز کم کاری مسولانش چیزی ندیدیم وپاش بیفته از این شرکت هم شکایت میکنیم
    اگه هنوز از این شرکت سرور دارید پیشنهاد میدم عوض کنید تا مثل سایت ما 15-16 روز تعطیل نشید!
    بسم الله
    دوستانی که از مایا به هرنحو انحائی متحمل خسارت شدند لطفا هرچه سریعتر با شماره 09117711014 تماس حاصل فرمایند . بابا تورخدا یکم زوتر میتونید شماره خودتون را پیامک کنید تا من تماس بگیرم صلح جو موسس مجموعه ناجی

8. 3 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

آخرین تذکر به دوستان

کسانی که به هر نحوی از گروه مایا متحمل خسارت شدند هرچه سریعتر با شماره 09117711014 تماس و یا شماره تلفن خودرا جهت ارتباط بما پیامک کنند . واحد تخصصی ناجی وابسته به هیچ سازمان دولتی نیست خودجوش و متمرکز روی تخلفات مایا
    تسریع در امور صراحت در بیان مایا چه بخواهد چه نخواهد در لجن فرومایه گان غوطه ور شدمایا به همه ظلم کرد . ولی به ناجی فقط ظلم نکرد . بیش از ششصد اثر ادبی مدیرانش را حذف کرد واز شهریور 89 تا کنون زیر بار سنگین خسارت تحقیر هنوز هم ایستاده ایم و میدانیم که میدانید مردان جنگ ( دفاع مقدس ) در طول هشت سال یاد گرفتن با منافقین چگونه پیکار کنند. شاید بپرسید چرا مایا منافق شد . آیا هیچ ایرانی دیده اید بیاید و مطالبی که با خون این مردم ستم کشیده رنگ بو گرفته را پاک کنند . کسی که فرهنگ ایرانی را پاک کنند بخد ااز منافق بدتر است . بقول حضرت امام اینان شیطانک و مزدور آمریکا هستند و هیچ غلطی نمی توانند بکنند . اگر کشته شویم واگر بکشیم حرف ما همان است مر گ بر امریکا امریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند و مژده که اولین تائیدیه ومحرز شدن تخلفات مایا صادر شد دوستان درصورت درخواست چون احکام صادر را نمیتوان نصب العین نمود و منع قانونی دارد . در صورت درخواست به ایمیل ایشان ارسال خواهد شد تنها آدرس پست الکترونیکی ارائه کنند . ضمنا شماره تلفن خود را ارسال فرمائید.

ناجی میخروشد . مایا وطن میفروشد

مسئولیت نامحدود من احد صلح جو مسئولیت تمام پست های ضد مایائی را میپذیرم وهرکسی در رابطه با این گروه (مایا)بنویسد بعهده من است آدرس گلستان گرگان...... تماس 09117711014
    مایا کجا چنین شتابان ایست دشمن فرهنگ کیست مایاحق کیو نخورده این دخل مفت خور:مایا.:asa

10. 6 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

این میگم بجان مهران رنجی اگه دروغ باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad نمایش پست ها
    معلومه خیلی از این شرکت خبر دارید !!!
    به گفته نماینده خود شرکت کلا سابقه اونها یک و نیم ساله !!!

و این یک نمونه دیگه :

در ضمن شرکت مذکور اگر به بنده ضرر نزده بود که همانطور که در تصاویر مشخصه ، بنده که دیوانه نیستم اونها را کلاه بردار خطاب کنم !
    اونها خدماتی را فروختن که توان ارایه اونو نداشت و باعث ضرر و زیان زیاد ما شدن و در آخر هم بدون جبران و توافق اقدام به بستن کردن که فکر کنم نماینده حقوقی ما در دادگاه ( آقای دکتر احمدیان فر وکیل پایه یک ) در دادگاه رسمی بهتر بتوانند توضیح بدن .
    شاد و پیروز باشید
    آقایون اینقده نگید کلاهبردار کلاهبرداران و شیادان در اکثر نقاط ایران متعصب شدن که مایا آبروی آنان را برده لطفا با قدرت بفرمائید مایا بدتر از منافق است میگین نه هرموقع گفتید نه ثابت میکنم آره چطوری مملی

مدیرعامل در رفته این یکی مایا به اون یکی مایا وعده میده سرخرمن بیا

12. 5 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

دوستان لطفا اگر اطلاعاتی از مایا در دست دارند . تا فردا خاتمه سرویس کاری با هماهنگی قبلی مدارک را دسته بندی تا محل ارسال آنرا بصورت تلفکس بیسیم ناجی انتقال دهید فردا روز بزرگیه بخندید که از خنده شما خشم مایا بسیار شود . دبقول امام راحل از دست ما اعصبانی باش واز این اعصبانیت بمیر عاشق ایرانم چکنم قلبی دارم کوچک دست بزرگان وطنم سپردم چکنم ، ا یرانیم نمی گذرم ، ایرانیم می گذرم ، من از دشمن ، دل از وطن شادباشید من که نمردم

14. 5 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

به نام خدا
    خوبی حاجی جان ؟
    مدارک همین تاپیک و پست اول موجود هستن و همینطور بالاتر اسم دو سایت دیگه و در صفحات اول تعدادی دیگه از دوستان و اما اکانت کلا اینها در حذف اکانتها سابقه بزرگی دارند .
    اما فکر نکنم نیاز باشه ولی برگردم فیش پرداخت بانکی پول را هم اگه لازم باشه براتون اسکن میکنم هر چند خودش تو تیکتها به پرداخت پول اعتراف کرده و مشکل و نیازی به اون نباید باشه .
    موفق باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

16. 7 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

بسم الله

نمیدانم گفتن این نکته خوب است یا نه بنده توصیه میکنم آقایون و همچنین اگر دربین شما خانمی هم باشد که بنحوی از گروه مایا متألم خاطر باشد . قبل از اینکه شروع به نقد مایا میکند اول در خودشان این موضوع را بسنجند که خود آنها چقدر رفتار درست داشتند و دارند . البته عرض کردم و همچنان عرض میکنم پوزش میخواهم از لحن سخنم . بنده فکر میکنم دوستانی که اضهارتی را در این مورد نقل کردن یا واقعا با مایا مشکل ندارند و از روی غرض ورزی است ویا موضوع برایشان بی اهمیت است . لذا هر دو حالت جز عدم ثبات در گفته ها چیزی سراغ ندارم . علت عدم پیگیری شما عزیزان به خاطر چه چیز است برای من سوال برانگیز شده ؟ ضمنا این سوال برای من بیشتر مهم شده که چرا مدیران این انجمن پاسخ در خواست مرا ندادند .انسانی در زندگی موفق است . که : اول حقوق دیگران را بشناسد / دوم اجازه ندهد به حقوقش تعدی گردد . / ولا غیر محکوم به نابودی است / حالا نمیدانم شما از کدام یک از این سه گروه هستید لطفا اول گروه خود را مشخص کنید علت از نوشتن این متن ذیلا
    عدم توجه دوستان به این درخواست که به نحوی رسمی بودن آن اهمیت دارد /. http://forums.azardl.com/showthread.php?t=49016
    و همچنین http://forums.azardl.com/showthread.php?t=49583
    خوب شما فکر میکنید این جا چه خبره

به هر حال من و دوستانم برای از بین بردن تمام راه های فریب کارانه در نت شروع کرده ایم و پایان این داستان مایا نیست بلکه تمام افکار مایاها خواهدبود . واگر ایرانی هستیم باید بدانند که ایرانی صبور است ودر عین حال مدبر
    ویرایش توسط naje : 07-08-2011 در ساعت 02:55 PM دلیل: عدم توجه به همه چیز

18. 3 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    9,600
    تشکر تشکر شده 
    10,334
    تشکر شده در
    2,560 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6929
    Array

سلام ....
    ممنون از شما
    ضمنا این سوال برای من بیشتر مهم شده که چرا مدیران این انجمن پاسخ در خواست مرا ندادند
    تا الان چیزی از ما درخواست نشده بود یا اگه درخواستی بود ممنون میشم ذکر کنید بدلیل مشغله کاری دوستان کم میان سایت ، اگر درخواستی هست لطفا دوباره ذکر کنید
    الان هم اگه این پست را میزنم باید برم جایی موقع برگشت در حد توانم پاسخ میدم.
    با تشکر از شما .

20. 2 کاربر مقابل از Sada عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)