زنی در دادگاه خانواده گفت: 4 سال درس خواندم تا بتوانم مشغول به کار شوم، شوهرم از ابتدا به دلیل مخالفت با کار کردن در بیرون از خانه، با ادامه تحصیلم مخالف بود و در حال حاضر نیز که تحصیلاتم تمام شده، با کار کردنم مخالف است؛ طلاق میخواهم تا بتوانم بدون محدودیت کار کنم.
خبرگزاری فارس: کوتاه آمدن مرد برای ادامه تحصیل زن بالاخره کار دستش داد
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبری فارس «توانا»، زنی با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواست جدایی خود را به قاضی یکی از شعب ارائه کرد.
این زن در برابر قاضی شعبه 240 این مجتمع قضایی خانواده با بیان اینکه حدود 5 سال از زندگی مشترکمان می گذرد، اظهار داشت: شوهرم اجازه نمیداد که درس بخوانم ولی بعد از اصرارهای من در نهایت راضی شد و در حال حاضر که درسم تمام شده است و میخواهم به سر کار بروم، مخافت میکند.
وی با اشاره به اینکه فرزندی نداریم، ادامه داد: میخواهم مشغول کاری شوم که مربوط به تحصیلاتم است ولی شوهرم به دلیل اینکه محیط کارم مردانه است با این موضوع مخالفت میکند.
زن بار دیگر در حضور قاضی این پرونده بیان کرد: از محدودیتهای شوهرم خسته شدم و میخواهم بعد از جدایی به تنهایی زندگی کرده و به شغلی که باب میل من است، مشغول شوم و شخصی نباشد که مرا در این خصوص آزار دهد.
مرد در دادگاه خانواده حضور داشت و با اشاره به اینکه همسرم را طلاق نداده و او باید از درخواستش منصرف شود، عنوان کرد: حاضر نیستم که همسرم مشغول کاری شود، از ابتدا با تحصیل کردن او مخالف بودم چون میدانستم که در نهایت روزی از من درخواست سر کار رفتن را خواهد داشت.
وی افزود: اصلاً فکر نمیکردم که همسرم بتواند پا روی 5 سال زندگی مشترکمان بگذارد و درخواست طلاق دهد، در واقع این موضوع و درخواست همسرم مرا آزار میدهد.
زن بار دیگر با بیان اینکه باید به سر کار بروم و به نظر شوهرم کاری نداشته و از درخواست طلاقم نیز منصرف نمیشوم، اظهار داشت: میخواهم در یک شرکت کامپیوتری مشغول کار شوم زیرا 4 سال به خاطر آینده کاریم درس خواندم.
قاضی این شعبه از زن و مرد خواست که گذشت داشته باشند و با هم مصالحه کنند و جلسه را بدون حکمی مبنی بر طلاق به پایان رساند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)