مديربرنامه هاي ستاره برزيلي در صحبتهايي اعلام کرد که چند روز پيش براي ديدار بايکي ازدوستانش به پاريس سفر کرده است.
00018414
مدیربرنامه های پاتو در صحبتهایی اعلام کرد که اخیرا با لئوناردو، مدیر ورزشی باشگاه پاری سن ژرمن دیدار داشته و به این نکته اشاره کرد که در جریان این دیدار، صحبتی درمورد آینده موکلش انجام نشده است. ژیلمار ولوس، مدیربرنامه های پاتوی 22 ساله به این نکته اشاره کرد که یک روز پیش برای دیدار با لئوناردو به پاریس سفر کرده بود و به این نکته اشاره کرد که صحبتی درمورد نقل و انتقال پاتو انجام نشده است.

مدیربرنامه های پاتو دراین باره گفت:« این درست است.من و لئوناردو چند روز پیش در پاریس همدیگر را دیدیم.او یکی از دوستان من است ولی ما در مورد پاتو باهم صحبتی نکردیم. پاتو با میلان قرارداد دارد و برای شفاف سازی هرچه بیشتر درمورد آینده اش باید از من سوال کنید. من هم به شما می گویم که دراشتباه هستید.»
این روزها گمانه زنی ها درمورد آینده پاتو بیش از هر زمان دیگری به گوش می رسد.بعد از آنکه پاتو در صحبتهایی به انتقاد از ماسیمیلیانو الگری پرداخت، اخبار متعددی درمورد پیشنهاد 50 میلیون یورویی پاری سن ژرمن برای جذب این ستاره برزیلی روی وب سایت های خبری رفت
با وجود تکذیب آدریانو گالیانی این جنجال همچنان ادامه دارد.
این درحالی است که شنیده می شود که کارلو آنچلوتی به زودی هدایت پاری سن ژرمن را در دست می گیرد و این مربی ایتالیایی که سابقه هدایت پاتو را هم دارد، قطعا از انتقال پاتو به تیمش استقبال خواهد کرد.