صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: آموزش Premiere Pro

  1. #1
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

    آموزش Premiere Pro

    آموزش Premiere Pro

    معرفي محيط پريمير پرو

    1- پنجره Project و Effect
    2- پنجره مربوط به مانيتورها
    3- Timeline
    4- نوار ابزار
    5- پنجره هاي ديگر از جمله Info و History



    نحوه وارد كردن يك فايل به درون برنامه ( فيلم ، عكس ، صدا )

    براي وارد كردن يك فايل به درون برنامه
    در داخل پنجره Project كليك سمت راست كرده و گزينه Import را انتخاب كنيد پنجره اي باز مي شود كه مي توانيد فايل مورد نظر خودتان را باز كنيد .
    پريمير نمي توانيد فايلهاي DAT كه مخصوص VCD است باز كنيد براي اين كه اين گونه فايلها را به داخل برنامه بياوريد با آنها را تبديل به MPGE كنيد .
    پريمير قابليت باز كردن انواع فايلهاي عكس را دارد از جمله PSD كه فايل فتوشاپ است را نيز باز مي كند .
    هر فايلي را كه شما Import كنيد در داخل پنجره Project قرار مي گيرد
    شما مي توانيد به فيلمهاي خود نظم دهيد براي اين كار مي توانيد فولدرهايي را به وجود آوريد كه در و فايلهاي خودتان را دسته بندي كنيد .
    براي اينكار مي توانيد بر روي دكمه Folder كه در پايين پنجره Project قرار دارد كليك كرده و فولدرهايي با اسم دلخواه ايجاد كنيد .
    براي گذاشتن فايلها داخل فولدرها آنها را كشيده و به درون پوشه ها بيندازيد .




    نحوه انتقال فايلها به Timeline

    ساده ترين راه براي آوردن فايلها به اين صورت است كه آنها را از داخل پنجره Project به وسيله ماوس گرفته و به درون شيارها پنجره Timeline بياوريد و سپس در تراك مورد نظر خود رها كنيد . فايلهاي صوتي را به داخل شيارهاي Audio و فايلهاي تصويري ( فيلم و عكس ) را به داخل شيارهاي Videoآورده .

    اگر بخواهيد قسمتي از يك فيلم يا صدا را به داخل Timeline بياوريد روي آن دوبار كليك كرده در مانيتور سمت چپ پنجره Monitor باز مي شود سپس با استفاده از نشانگزاهاي (markers) .و -in و -out ابتدا و انتهاي قسمتي را كه مي خواهيد انتخاب كنيد و سپس آن را از داخل پنجره مانيتور به داخل Timeline آوريد . و به همين صورت تمامي قسمتهايي را كه مي خواهيد آنها را به داخل Timeline اضافه كنيد .
    كليد Toggle Audio and Video كه در پايين و سمت راست پنجره مانيتور ( مانيتور سمت چپ) به شكل يك نكاتيو و بلندگوي كوچك است . براي اين منظور است كه شما مي توانيد صدا يا تصوير را بدون يكديگر در Timeline بياوريد . يعني اگر شما فقط صدا را نياز داشتيد روي آن كليك كرده تا به شكل يك بلندگو كوچك درآيد و اگر تصوير را نياز داشتيد روي آن كليك كنيد تا به شكل يك نگاتيو درآيد و اگر هم صدا و هم تصوير را مي خواهيد آن را به شكل نگاتيو و يك بلندگو در كنار آن در آورديد .
    در شكل پايين در قسمت شماره 8 سه كليد وجود دارد كليد سمت راست . دو كليد كنار آن نيز براي آوردن قسمت انتخاب شده به درون Timeline است ببنين تفاوت اين دو در چيست ؟




    پنجره Timeline

    اين پنجره را ميتوان قلب و روح پريمير پرو به حساب آورد. مشابه هر برنامه ويرايشگر ويدئويي ديگر، Timeline در اين برنامه نيز جايي براي ايجاد فيلم با قرار دادن قطعات به ترتيب دلخواه است. كليپ ها را در اينجا جمع ميكنيد، جلوه ها را ميافزاييد، چند كليپ را بر روي يكديگر قرار ميديد و صدا به آنها اضافه ميكنيد. Timeline تراك هاي صوتي را در پايين و تراك هاي ويدئويي را در بالا نشان ميدهد، ميتوانيد تا 99 تراك ويدئويي و 99 تراك صوتي را در Timeline قرار دهيد. قابليت جديد در پريميرپرو اين است كه ميتوانيد چندين سكانس [sequences] را در Timeline قرار دهيد. سكانس ها به شكل برگه هايي در پنجرة Timeline ظاهر ميشوند. هر سكانس به عنوان يك Timeline جداگانه عمل ميكند كه ميتوانيد بر روي آن كار كنيد. ميتوانيد سكانس ها را با هم تركيب كنيد (يا در اصطلاح در پريميرپرو شبكه بسازيد) يا از آنها به صورت جداگانه استفاده كنيد.

    با استفاده از Timeline ميتوانيد :

    نماي يك تراك را با كليك كردن پيكاني كه به راست اشاره ميكند و در سمت چپ Timeline قرار دارد، گسترش دهيد.
    با استفاده از خط كش Timeline بفهميد در كجاي پروژه قرار داريد.
    از CTI (نشانه زمان جاري) براي تنظيم نمايش جاري و ويرايش موقعيت Timeline استفاده كنيد.
    خصوصيات كليپ را به طور مستقيم در Timeline كنترل كنيد. ميتوانيد كليد فريم ها [key frames] را براي جلوه ها و سطوح صوتي با استفاده از نوارهاي لاستيكي صدا تنظيم كنيد.
    از كنترل بزرگنمايي براي بزرگنمايي Timeline استفاده كنيد.
    با كشيدن و رها كردن آيتم ها در موقعيتهاي جديد آنها را در Timeline جا به جا كنيد. اگر ميخواهيد به كليپ، ترانزيشن يا جلوه هاي خاصي اعمال كنيد ميتوانيد با كشيدن جلوه ها به Timeline آنها را نيز اضافه كنيد.

    پنجرة Monitor

    فرض كنيد قرار باشد ويدئو را بدون ديدن آن ويرايش كنيد. كار وحشتناك ميشد. خوشبختانه در پريميرپرو همواره ميتوانيد فيلمي را كه بر روي آن كار ميكنيد، ببينيد. پنجرة Monitor جايي است كه كار را در آن مشاهده ميكنيد. اين پنجره داراي كنترل هايي براي اجراي ويدئو و كليپ هاي صوتي در كارهاي ويرايشي است.

    در اين پنجره ميتوانيد :

    كليپ هايي كه قصد داريد به يك پروژه اضافه كنيد را پخش كنيد. در حال پخش هر كليپي كه هستند با استفاده از تنظيم In Points و Out Points تصميم بگيريد چه بخشهايي از آن به فيلم اضافه شود. زماني كه نقاط In و Out را تنظيم ميكنيد، فقط بخشهاي ميان اين دو نقطه به فيلم اضافه ميشوند.
    ويرايشهاي قبلي خود بر روي پروژه را مرور كنيد.
    پنجرةMonitor داراي دوقسمت است.پنجره سمت چپ، نماي منبع[SourceView] نام دارد و جايي است كه كليپ ها را قبل از ويرايش آنها در فيلم مشاهده ميكنيد. براي فراخواني يك فايل ويدئويي به درون نماي منبع، به سادگي آن را از پنجرة Project بكشيد، و سپس در نماي پنجرة Monitor رها كنيد.
    پنجره سمت راست، نماي برنامه [program View] نام دارد و فيلم واقعي پروژه را كه در Timeline جمع آوري كرده ايد، نشان ميدهد.
    به شکل شماره 2 در پست دوم توجه کنید..

    پالت ها

    پنجره هاي Project، Monitor و Timeline سه جزء اوليه پريميرپرو هستند. اما معرفي پريميرپرو به اين سه جزء ختم نميشود و لازم است با پالت ها هم آشنا شويد. برخي از قابليتهاي پيشرفته و جلوه ها در پنجره هاي شناور كوچكي قرار گرفته اند كه پالت [Palettes] نام دارند. اگر با ساير برنامه هاي ادب مثل فتوشاپ و Illustrator آشنايي داشته باشيد، احتمالاً قبلاً با پالت ها هم آشنا شده ايد، براي ديدن دو مورد از اين پالت ها :

    1- گزينه هاي Window/History را انتخاب كنيد.
    2- گزينه هاي Window/Info را انتخاب كنيد.

    حال بايد دو پالت شناور بر روي صفحه مشاهده كنيد.. ميتوانيد با كشيدن نوار عنوان آنها را در صفحه جا به جا كنيد يا به كليك كردن دكمة (Close) كه در گوشه راست و بالايي قرار دارد، آنها را ببنديد. از منوي Window براي باز كردن مجدد آنها استفاده كنيد. براي تغيير اندازه يك پالت، كناره يا گوشة آن را گرفته و بكشيد.


    معرفي نوار ابزار

    همانطور كه در شكل پايين مي بينيد يك نوار ابزار در سمت چپ قرار دارد كه از بالا از اولين ابزار كه به صورت فلش است Selection تا آخرين يعني Zoom كه به شكل ذربين است معرفي مي كنم
    .


    premprotime2


    ابزارها

    Selection انتخاب


    از طریق این گزینه می توانیم تمام کلیپ های صوتی ، تصویری ، ترنزیشن و ... را به صورت انفرادی و یا یکجا جهت انجام عملیات های گوناگون انتخاب نمائیم . دیگر کار این گزینه کوتاه و بلند کردن زمان کلیپ های درون پنجره ی تایم لاین می باشد . برای این کار ، پس از انتخاب این ابزار و نزدیک کردن نشانگر ماوس به ابتدا یا انتهای کلیپ ها ، شکل نشانگر تغییر کرده و ما قادر به کم و زیاد کردن طول کلیپ ها هستیم .

    Track Select انتخاب شيار

    با انتخاب این گزینه می توانیم تمام کلیپ هایی را که در یک Track Video و Track Audio وجود دارند ، انتخاب کنیم . البته انتخاب از قسمت جلوی این ابزار به بعد می باشد و هر فایلی که در پشت این ابزار قرار گیرد ، انتخاب نمی شود .

    Ripple Edit ويرايش موج گونه

    با انتخاب این گزینه ، می توانیم یک کلیپ را از نظر زمانی کم یا زیاد کنیم ، بدون آنکه کلیپ بعدی یا قبلی از نظر زمانی تغییری کنند بلکه به صورت چسبیده به سمت جلو و عقب جابجا می شوند .

    Rolling Edit ويرايش غلتشي

    با انتخاب این گزینه ، می توانیم از انتها و ابتدای کلیپ هایی که پشت سر هم در Video Track قرار گرفته اند ، در یک زمان کم و یا زیاد کنیم . دقت داشته باشید که این گزینه مانند ابزار قبلی می باشد ، اما زمانی که بعنوان مثال فیلم 2 را کم می کنیم فیلم 1 زیاد می شود .




    Rate Stretch تغيير سرعت

    با انتخاب این گزینه می توانیم سرعت هر فایل صوتی و تصویری را کم و یا زیاد کنیم

    Razor تيغ

    با انتخاب این گزینه می توانیم فایلهای صوتی و تصویری را بریده و جدا کنیم و يكي از ابزار هاي كاربردي در پريمير مي باشد .
    .

    Slide لغزاندن

    با انتخاب این گزینه می توانیم یک فیلم را از هر قسمت که بخواهیم به پایان برسانیم و فیلم بعدی را شروع کنیم . بدین صورت که با انتخاب این ابزار به روی فیلم 2 که بعد از فیلم 1 قرار دارد (در تایم لاین) ، کلیک چپ موس را نگه داشته و فیلم را به چپ حرکت می دهیم . با این روش در پنجرهی پروگرام مشاهده می کنیم که فیلم 2 هیچ تغییری در زمان ندارد ، اما فیلم 1 از نظر زمان کم می شود و در محل مورد نظر از فیلم می توانیم موس را رها کنیم .

    دقت داشته باشید که این ابزار تنها در مواقعی کار می کند که دو فیلم مورد نظر آخرین فایلها در تایم لاین باشند و اگر بخواهیم این کار را به روی فیلمی که در وسط دو فیلم دیگر قرار دارد انجام دهیم ، هیچ عملی صورت نخواهد گرفت .

    Slip سر دادن
    با انتخاب این گزینه می توانیم فایل های صوتی و تصویری را از ابتدا و انتهای فیلم به سمت عقب و جلو حرکت دهیم ، بدون آنکه زمان فایل ما تغییر کند . یعنی اگر از میان یک فیلم ده دقیقه ای ، شما 5 دقیقه آن را وارد تایم لاین کنید ، می توانید این 5 دقیقه را توسط این ابزار بدون آنکه تغییری در زمان ایجاد گردد ، از هر قسمت از فیلم 10 دقیقه ای که مایل باشید ، قرار دهید .

    Pen قلم

    با انتخاب این ابزار می توانیم در هر قسمت از خط Level ، فایل های صوتی و تصویری ایجاد کنیم . البته این کار با نگه داشتن کلیدهای Alt + Ctrl و فشردن کلیک چپ موس بر روی خط Level فایل امکان پذیر است .


    hand دست

    با انتخاب این گزینه می توانید پنجره ی تایم لاین را به سمت چپ یا راست حرکت دهید .

    Zoom بزرگنمايي

    كار بزرگنمايي را انجام مي دهد و براي كوچك كردن كليد Alt را پايين نگه داريد .



    با انتخاب این گزینه می توانید در پنجره ی تایم لاین در محور افقی Zoom داشته باشید و با نگه داشتن کلیک Alt و کلیک کردن در پنجره ی تایم لاین ، می توانید مقدار Zoom را کم کنید .


    توضيح برخي از پنجره ها


    پنجره Audio Mixer

    صرفا" جهت تنظیم صدا و برای بالا و پائین بردن حجم صدا در قسمت Audio time line می باشد .در زمان كار بر روي يك پروژه، بخش صوتي آن را فراموش نكنيد. پريميرپرو و پنجره خاص Audio Mixer را براي كمك به شما در كنترل سطوح مختلف تراك هاي صوتي در پروژه ارائه ميدهد. مشابه ساير پنجره ها در پريمير، اين پنجره را هم ميتوانيد سفارشي كنيد. براي ديدن گزينه هاي آن، مثلث كوچك موجود در گوشه راست و بالايي آن را كليك كنيد. در منوي پنجره Audio Mixer گزينه هاي زير وجود دارند :

    Master Meters Only :
    به صورت معمولي پنجره Audio Mixer كنترل ها و درجات هر تراك صوتي را نمايش ميدهد. اگر فقط ميخواهيد درجات اصلي را براي پروژه كلي نمايش دهيد، اين گزينه را انتخاب كنيد.

    Show/Hide Tracks : اين گزينه را كليك كنيد تا كادر مكالمه آن باز شود و انتخاب كنيد كه كدام تراك هاي صوتي بايد در Audio Mixer ظاهر شوند. ممكن است بخواهيد تراك هايي را ناپديد كنيد كه حاوي هيچ صدايي در آن بخش از پروژه كه بر روي آن كار ميكنيد، نباشند.

    Audio Units : اين گزينه را كليك كنيد تا كد زماني را به شكل واحدهاي صوتي (نه فريم هاي ويدئويي) نمايش دهد.
    Loop : اين گزينه را كليك كنيد تا ويدئو بارها و بارها پخش شود.

    Switch to Touch after Write : در حالت Write، سطوح صوتي در موقعيتهاي جاري كنترل هاي Audio Mixer تنظيم شده اند. در حالت Touch، تغييرات در سطوح صوتي فقط زماني روي ميدهند كه كنترل ها را با اشاره گر ماوس لمس كنيد. زماني كه در اين حالت يك كنترل را رها ميكنيد، به موقعيت اوليه خود باز ميگردد. اگر ميخواهيد حالت ويرايشي به طور خودكار بعد از استفاده از Write به حالت Touch تغيير كند، گزينة Switch to Touch after Write را انتخاب كنيد.

    پنجره ی پروژه :

    8g6ujup


    پجره Project در واقع دروازه ای برای ورود فایلهای صوتی ، تصویری و فیلم از منابع مختلف چون دوربین های فیلمبرداری و CD های تصویری و صوتی می باشد.

    به وسیله این پنجره شما می توانید فایلهای مختلف موجود را دسته بندی کرده و به نحو احسن از آن استفاده نمایید. در پنجره Project شما با ایجاد Bin ( صندوق ) می توانید به مدیریت فایلهای خود شکل بهتری ببخشید.

    برای ایجاد Bin کافی است گزینه Bin را از زیر منوی گزینه New در منوی File انتخاب کرده و اسمی را برای Bin تعیین نمایید.

    نکته:

    یکی از پنجره هایی که شما در کار با برنامه پریمیر به صورت مکرر حتماً با آن کار خواهید کرد پنجره Project می باشد. در این پنجره شما به سادگی می توانید به اطلاعات زیادی درباره نوع فایل، اندازه و مدت زمان آن و یا در صورت نیاز مشاهده پیش نمایش از فیلم وعکس بپردازید.
    و همچنين مي توان م تمام فایل های ذخیره شده در کامپیوتر اعم از فایل های صوتی ، تصویری و فتوشاپی را به واسطه آن وارد کنیم .



    پنجره ی مانیتور (Monitor Program) :


    6pjttfn


    در این مانیتور می توانیم تمام ویرایش ها و افکت هایی که بر روی فایل های صوتی و تصویری در قسمت تایم لاین انجام می دهیم را مشاهده کنیم . توسط این پنجره می توانید به صورت دقیق بر رشد روند کار اجحاف داشته باشید. علاوه بر مشاهده پیش نمایش از پروژه در این پنجره شما می توانید به سادگی تغییراتی را مانند نقطه شروع و خاتمه کلیپ را بر روی پروژه در حال پخش اعمال نمائید.

    پنجره Monitor دارای دو نما به شرح زیر می باشد:

    نمای Source که عموماً در سمت چپ پنجره Monitor می باشد: شما در این نما می توانید نمایی از کلیپ مبدا را مشاهده کنید.

    برای مشاهده یک کلیپ شما کافی است که در پنجره Project کلیک نموده و آن را به داخل نمای Source بکشید.

    نمای Program : شما در این نما می توانید کلیپ های موجود در پنجره TimeLine را مشاهده کنید.

    نکته:

    برای مشاهده کلیپ منبع و یا کلیپ های موجود در پنجره Project در پنجره Monitor کافی است بر روی کلید Play کلیک کنید.

    نکته:

    در صورتی که پنجره Monitor را در پنجره اصلی برنامه پریمیر مشاهده ننمودید کافی است گزینه Monitor را از زیر منوی Window کلیک نمایید.



    پنجره ی افکت ها


    این پنجره جهت قرار دادن افکت های تصویری ، صوتی و ترنزیشن (Transitions) بر روی فایل های صوتی و تصویری می باشد

    پنجره ی منبع تصویری و صوتی (Source) :

    در این پنجره می توانیم فیلم ها و صوت هایی را که در پنجره ی پروژه وجود دارد ، مشاهده کنیم .


    پنجره ی مشخصات (Info) :

    این پنجره تمام مشخصات پنجره ی Sequence و مشخصات فایل های تصویری و صوتی ، زمان و ... را برای ما نمایش می دهد .


    اين تظيمات هم مهم مي باشد مخصوصا

    سفارشی کردن محیط کاری نرم افزار (Custom Setting-Project Setting) :

    در نرم افزار ادوب پریمیر هنگامی که نرم افزار را save می کنیم ، تنظیماتی وجود دارد که رعایت کردن این تنظیمات در پریمیر امری ضروریست . New Project را انتخاب کرده ، پنجره ای باز می شود که متشکل از دو قسمت جداگانه Custom Setting و Load Preset می باشد . توضیحات مفصل راجع به این دو قسمت بعدا داده خواهد شد .

    فعلا سربرگ Load Preset را انتخاب می کنیم . سپس پوشه ی DV-NTSC را با کیک بر روی علامت t کنار آن باز می نماییم . از میان گزینه های باز شده Standard 48 Hz كه يكي از بهترين گزينه مي باشد را انتخاب می نماییم .
    در قسمت پائین پنجره ی New Project ما می توانیم محل سیو پروژ و اسم را تعریف کنیم . در قسمت Location ما می توانیم با فشردن کلیک Browse محل سیو پروژه را انتخاب کرده و دکمه ی ok را بزنیم

    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  2. #2
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    محیط کار (Work Space) :

    برای کار کردن در محیط کار نیاز به ابزارها و پنجره هایی از قبیل : Monitor, Effect Control, Time line و ... داریم .

    تعریف : منظور از واژه ی کلیپ در این آموزش ، عبارت است از هر قسمت از یک فایل تصویری یا صوتی که درون شیارهای تصویری یا صوتی پنجره ی Time line قرار گرفته اند .


    تنظیمات پنجره های نرم افزار :

    نرم افزار پریمیر پرو 2 این امکان را به ما می دهد که بتوانیم به صورت دلخواه پنجره های موجود را تنظیم کنیم و یا اینکه به صورت آزاد در آوریم . برای جابجا کردن پنجره ها در قسمت بالا ، قسمت چپ هر پنجره نقطه چین های کوچکی دیده می شود که با گرفتن این نقطه چین ها و حرکت دادن به سمت دلخواه و با رها کردن آن ، پنجره در قسمت جدید قرار می گیرد .

    آزاد کردن پنجره ها :

    برای متحرک کردن پنجره ها به صورت آزاد در ابتدا کلید Ctrl را پائین نگه داشته و قسمت نقطه چین هر پنجره را به صورت دلخواه گرفته و مقداری به سمت پائین کشیده ، رها می کنیم و پنجره را به صورت دلخواه در می آوریم . برای باز گرداندن این پنجره ی متحرک به صورت قبلی ، قسمت نقطه چین های پنجره ی متحرک را گرفته و به جای اول بر می گردانیم .

    تنظیم اندازه ی پنجره ها :

    با این روش می توانیم کل پنجره ها را گرفته و یا اینکه به صورت انفرادی پنجره ها را بزرگ یا کوچک کنیم . برای بزرگ کردن کل پنجره ها اگر موس را در قسمت وسط صفحه ی کار حرکت دهیم ، علامت Move ظاهر می شود که نشانگر امکان کوچک و بزرگ کردن کل پنجره ها می باشد .
    برای بزرگ و کوچک کردن پنجره ها به صورت انفرادی ، در لبه های چپ ، راست ، بالا یا پائین هر پنجره با حرکت دادن موس می توانیم پنجره ها را بزرگ و یا کوچک کنیم .

    تنظیم روشنایی صفحه ی کاری :
    برای کم و زیاد کردن میزان روشنایی ، صفحه ی کاری را که در قسمت Edit > Preferences > User Interface می باشد انتخاب کرده و Brightness را در جهت خودش کم یا زیاد می کنیم که موجب تغییر نور در صفحه ی کاری می شود . البته دوستان من خودم از المنت 2 استفاده مي كنم كه اين كار رو براحتي با نگه داشتن كليد كنترل و دكمه وسط موس اين كار رو كرد.

    و اگر بخواهیم نور محیط کاری ، همرنگ نوری که در Background ویندوز استفاده کردیم شود ، قسمت use windows Background colors را انتخاب می کنیم .
    البته پريمير المنت 2 كه خودم ازش خيلي رازيم ميتونيد با نگه داشتن كليد كنترل و دكمه وسط موس اينكار رو كرد دقيقا مثل اينكه در ورد ميخواهيم صفحه رو بزرگ كنيم

    ذخیره سازی تنظیمات محیط کاری (Save work space) :

    پس از انجام دادن تنظیمات کل صفحه ، برای آنکه صفحه ی دلخواهمان را برای همیشه داشته باشیم ، یعنی بعد از پایان هر پروژه که برنامه پریمیر را می بندیم ، تنظیمات صفحه بهم نریزد ، در قسمت Windows > workspace > save workspace وارد می شویم و بعد از باز شدن پنجره ی Save ، نامی را برای محیط کاری انتخاب کرده و سپس دکمه ی Save را کلیک می کنیم .
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  3. #3
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    نکته هایی در مورد روش کار در نرم افزار پریمیر

    وارد کردن فایل های تصویری و صوتی
    :

    قبل از وارد کردن هر فایلی در این نرم افزار ، می بایست فایل های تصویری و صوتی را در پوشه ای جداگانه خارج از این نرم افزار در کامپیوتر خودتون مرتب کرده و سپس این فایلها را به پریمیر وارد کنیم .
    چون اگر این فایلها در جاهای مختلف باشن و اشتباها حذف بشن با مشکل مواجه میشید و باید دوباره آدرس لینکش رو بدید

    به خاطر داشته باشید که فایلهای تصویری حتما باید با فرمت AVI وارد پریمیر شود.

    دلیل اینکه فایلهای تصویری با فرمت Mpeg را وارد پریمیر نمی کنیم این است که در هنگام انجام دادن هر کاری روی این فایلها ، حالت قفل شدگی موقتی پیدا می شود و یا اینکه در هنگام play کردن در پنجره ی نمایش ، فیلم به صورت بریده بریده به نمایش در می آید .

    برنامه ی ادوب پریمیر را باز کرده و برای وارد کردن فایل های صوتی و تصویری پوشه ای مخصوص برای هر کدام در پنجره ی Project باز می کنیم . به این صورت که بر روی پنجره ی Project کلیک راست کرده و گزینه ی New Bin را بر می گزینیم .

    وقتی که این پوشه ظاهر شد ، می توان اسمی دلخواه مانند Audio برای آن تعیین کرد ، برای فایل های تصویری و عکس ها نیز به همان طریق ، پوشه ای در پنجره ی Project می سازیم و نامگذاری می کنیم .
    بعد از انجام پوشه سازی ، به درون پوشه های ساخته شده می رویم و در قسمت File > Import کلیک کرده و یا در پنجره ی Project دو بار کلیک و فایل های ذخیره شده و مرتب شده از قبل در کامپیوتر را به درون پوشه های نامگذاری شده در پنجره ی Project وارد می کنیم . برای خارج شدن از پوشه ها و بازگشتن به پنجره ی قبلی از دکمه ی Up استفاده می کنیم .

    نکته: برای واردکردن چندین کلیپ به صورت همزمان شما می توانید از کلید Shift برای این منظور استفاده کنید.

    نکته: اولین کلیپ را همیشه سعی کنید در تراک Video 1A قرار دهید.

    بر روی پیکان کوچک سیاه رنگ کنار تراک کلیک کنید تا باز شود.
    با این کار فایل یا فایلهای انتخابی تان در پنجره project ظاهر می گردد. این پنجره تمام فایلهای وارد شده را لیست کرده و نام ، نوع و مدت زمان پخش فایل مربوطه را نمایش می دهد. شما در این پنجره می توانید توضیحات دیگری را نیز به نام فایل اضافه کنید.

    وارد کردن یک folder با تمام فایلهای درون آن (Import folder) :

    برای وارد کردن یک پوشه با اطلاعات کامل درون آن می توانیم از قسمت File > Import استفاده کنیم .

    ساخت سکانس (Sequence) جدید در پنجره ی تایم لاین :

    ادوب پریمیر 2 این امکان را به ما می دهد که بدون آنکه نرم افزار را ببندیم و یا پروژه ی دیگری را وارد کنیم ، پنجره ی Sequence جدیدی ساخته و در نهایت بتوانیم تمام Sequence های ساخته شده در تایم لاین را با هم ترکیب کنیم و یک فیلم کامل بسازیم . برای ساختن Sequence در پنجره ی Project کلیک Item new را انتخاب کرده و گزینه ی Sequence را انتخاب می کنیم .

    پنجره ای باز می شود که صرفا جهت تنظیم کردن Sequence جدید است که در آن می توانیم :

    1 ــ یک نام برای Sequence انتخاب کنیم .
    2 ــ تعداد Video Tracks را تعیین کنیم .
    3 ــ تنظیمات Audio نشان می دهد که فایل صوتی ما Stereo می باشد یا Mono یا 5.1 ، همچنین تعداد فایلها را می توانیم تعیین کنیم .

    در پنجره ی Project دو دکمه در قسمت پائین سمت چپ ، به نامهای List و Icon مشاهده می کنیم .

    لیست (list) :

    این دکمه جهت نشان دادن فایلها به صورت لیست شده ، همراه با مشخصات کامل آنها در جلوی هر فایل به کار می رود . در قسمت بالا سمت راست پنجره ی Project ، علامت فلش مانندی دیده می شود که با فشردن قسمت Thumbnails و برداشتن تیک Off ، این فایلها به صورت آیکون دیده می شوند .

    برای بزرگ کردن اندازه ی این آیکونها به روش قبلی در قسمت Thumbnails کلمات Medium و یا Large را انتخاب کنید .

    ICON
    :

    این دکمه تمام فایلهای صوتی و تصویری را به صورت ستونی و ردیفی و به حالت Thumbnails نشان می دهد .

    کلیپ های وارد شده تا زمانی که در پنجره Timeline قرار نگیرند نمی توان بر روی آنها کاری انجام داد. در پنجره project کلیپ مورد نظرتان را انتخاب کرده و به داخل پنجره Timeline بکشید. هنگام کشیدن کلیپ تا قبل از رها نمودن دکمه ماوس ، کلیپ به صورت کادر سیاه رنگ دیده میشود.

    در هنگام وارد کردن فیلم به پنجره ی تایم لاین ، فلش سیاه رنگی در ابتدای تایم لاین مشاهده می شود که نشانگر اتصال ابتدای فیلم به لبه ی ابتدایی پنجره ی تایم لاین می باشد .
    این روش در اتصال دو فیلم به یکدیگر صدق می کند .

    در صورتی که کلیپ دیگری نیز دارید آنرا انتخاب کرده و به داخل پنجره Timeline بعد از کلیپ دوم بکشید.

    برای مشاهده فیلم در صورتی که پنجره Monitor فعال نیست گزینه Monitor را از زیرمنوی Window انتخاب کنید و در پنجره Monitor بر روی دکمه Play کلیک کنید و یا کلید Spacebar را در صفحه کلید فشار دهید. کلیدهای موجود در پنجره Monitor دقیقاً شبیه به کلیدهای دستگاههای صوتی تصویری می باشد.


    اگر بخواهیم فیلم را بدون صدا وارد تایم لاین کنیم ، با فشار دادن دکمه ی toggle take audio and video که گوشه ی سمت راست در قسمت پائین پنجره ی Source مشاهده می شود ، فیلم را بدون صدا وارد تایم لاین می کنیم .

    در صورتیکه بخواهیم فقط صدا را وارد تایم لاین کنیم ، مجددا کلیک toggle take audio and video را زده و فایل صوتی را وارد تایم لاین می کنیم .

    تعیین سایز فایل های تصویری در پنجره ی پروگرام (Scale to frame size) :

    برای متناسب کردن فیلم در پنجره ی پروگرام روی آن کلیک راست کرده و گزینه ی Scale to frame size را انتخاب می کنیم ، پس از انتخاب این دستور مشاهده می کنید که فیلم با پنجره ی پروگرام متناسب شده است .

    نکته :

    مشکل کوچک شدن اندازه ی فایلهای ویدئویی در پنجره ی پروگرام تنها مربوط به چهار دستور ابتدایی file>new>project>new project بوده و اگر دستوراتی غیر از HD - SDI ادوب را انتخاب نماییم ، تصویر در پنجره ی پروگرام بزرگ ظاهر می شود .

    نکته : شما برای PLAY کردن فیلم دکمه L وبرای STOP دکمهK و برای به عقب برگشتن دکمه Jرو از صفحه کلید انتخاب کنید

    نکته : شما با چند بار فشار دادن دکمه L سرعت حرکت فیلم رو بیشتر میکنیدو همچنین K
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  4. #4
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    حذف صدای فیلمها در پنجره ی تایم لاین :

    برای اینکه صداهای موجود در پنجره ی تایم لاین راCut کنیم یا Deleteکنیم ، کل فیلم موجود در پنجره ی تایم لاین را به حالت انتخاب در آورده ، کلید Alt را پائین نگه داشته و روی هر کدام از صداهای موجود در پنجره ی تایم لاین و یا به طور دسته جمعی کلیک کرده تا انتخاب شوند و در نهایت آنها را Delete می کنیم .

    نکته :

    اگر کلیدAlt را پایین نگه نداریم ، غیر از صداها ، فایل های تصویری هم انتخاب شده و با صداDelete می شوند .


    وارد نمودن فیلم ها به صورت اتوماتیک :


    در پنجره یProject بر روی دکمه یNew Itemکلیک کرده و قسمتSequence را انتخاب می کنیم .
    پس از ظاهر شدن پنجره ، اسمی برای آن انتخاب می کنیم که چندVideo Trackداشته باشد و چندAudio TrackوFormat آن را انتخاب کرده وOk می کنیم .

    پس از باز شدن پنجره ی تایم لاین جدید مشاهده می کنید کهAudio Trackهای وارد شده به پنجره ی تایم لاین به ترتیب انتخابی که در پنجره ی قبل داشته ایم وارد می شوند .
    اولینformat mono ، Audio را به ما نشان می دهد .
    دومینStereo ، Audio می باشد .
    سومینformat 5.1 ، Audio می باشد .

    نکته :

    دقت داشته باشید اگر دکمه ی Snap در پنجره ی تایم لاین فعال نباشد ، نمی توانیم در ابتدا یا انتهای پنجره ی تایم لاین و یا فیلم ها ، به صورت دقیق فایل هایی را که به پنجره ی تایم لاین وارد می کنیم ، قرار دهیم . در نتیجه دکمه یSnap باید فعال باشد تا دقت بیشتری نسبت به قرار دادن فیلمها در پنجره ی تایم لاین داشته باشیم .

    تک فریم کردن یک فیلم :

    با این عمل ، تصویر فریم ابتدایی یا انتهایی فیلم وارد شده به پنجره ی تایم لاین ، در تمامی طول آن امتداد می یابد و دیگر از فیلم خبری نیست . برای این کار کافیست به روی فیلم در پنجره ی تایم لاین کلیک راست کرده و روی گزینه یFrame Holdکلیک کرده ، روی گزینه یHold onتیک زده و قسمتOutpointرا انتخاب می کنیم که آخرین فریم از فیلم را برای ما انتخاب می کند . در پنجره یFrame Hold Optionsاگر بخواهیم فریم اول فیلم را برای ما به صورت عکس در آورد ، گزینه یin pointرا انتخاب می کنیم .
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  5. #5
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    تنظیم سرعت پخش یک فیلم (Rate stretch Tool) :

    با انتخاب این ابزار در پنجره ی ابزارها می توانیم سرعت پخش فیلم را به هر میزان که می خواهیم تغییر دهیم .
    ابزار Rate stretch Tool همانند Duration (مدت زمان) و Speed (سرعت) عمل می کند ، که وقتی سرعت فیلم تند می شود ، زمان آن پائئین می آید و می توان گفت Duration و Speed نسبت عکس دارند .

    هنگامی که روی یک فیلم در پنجره ی تایم لاین کلیک راست مي کنیم ، لیستی باز می شود ، از میان گزینه های موجود ، دستور Duration و Speed را انتخاب می کنیم .



    سپس در پنجره


    6svdr1l

    با کم کردن Speed ، زمان Duration زیاد می شود و وقتی که Speed را زیاد می کنیم ، زمان Duration کم می شود .

    سرعت طبيعي 100% است . 200% سرعت پخش كليپ را دو برابر مي كند . در حالي كه 50% سرعت ان را آهسته مي كند و فيلم با حركت آهسته پخش مي شود . شما مي توايند بر حسب نياز خود هر درصدي كه خواسته ايد به كليپ بدهيد بالاي 100 يكم تندتر پخش مي شود زير 100 سرعت آهسته بخش مي شود مثلا اگر 150 بدهيد سرعت فيلم يك سوم آفزايش پيدا مي كند . ( زماني كه سرعت را تغيير مي دهد زمان پخش كليپ هم كوتاه تر يا بيشتر مي شود اگر بشتر از 100 بدهدي زمان كليپ كاهش پيدا مي كند و اگر كمتر از 100 بدهيد به همان نسبت زمان آن افزاريش پيدا مي كند .

    Link/UnLink (نمادقفل)

    اگر بخواهيد طول كليپ روي سكانس را حفظ كنيد اما سرعت آن تغيير كند كليك كنيد تا درصد را از زمان جدا كند . اين كزينه هميشه كار نمي كند پريمير از فرمهاي ابتدا و انتها براي پر كردن طول كليپ استفاده مي كند چنانچه فرمهاي كافي وجود نداشته باشد اين كار را نمي تواند انجام دهد درضمن موجب عملکرد همزمان Duration و Speed می شود . اگر این قفل باز شود ، با کم و زیاد کردن Duration ، Speed تغییر چندانی نمی کند.

    Maintain Audio Pitch ( حفظ صداي زير و بم )

    اين يك ويژگي هوشمندانه است . وقتي صدا سريع مي شود تن آن زير مي شود و وقتي كه آهسته مي شود تن آن بم مي شود . زير و بمي صدا به اين معني است كه سرعت صدا تغيير كرده اما زير و بمي اصلي آن تغيير نكرده است .


    در Reverse speed دستور Clip speed / Duration فیلم به صورت معکوس پخش می شودو باعث مي شود كه كليپ شما از انتها به ابتدا پخش شود .
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  6. #6
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

    [SIZE=2]Capturing

    یکی دیگر از امتیازات Adobe Premiere Pro 2 ، امکان کپی فیلم از طریق کارت های Capture می باشد .
    برای انجام این کار ، ابتدا نیاز به یک کارت Capture دارید .

    فرض کنید شما کارت کپچر مدل Pinnacle studio Movie Box DV رو در اختیار دارید . با اتصال این سخت افزار به کامپیوتر و روشن نمودن آن ، پنجره ای باز می شود که بیانگر پیشنهاد کپچر فیلم توسط نرم افزار movie maker می باشد .
    در این پنجره گزینه ی Take no Action را انتخاب کرده و گزینه ی Always perform the selected Action را تیک زده و کلیک OK را می زنیم .

    نکته :

    در صورتیکه گزینه ی Take No Action را انتخاب نکنیم و OK کنیم ، در نرم افزار Adobe Premiere Pro 2 هیچ نوع تصویری دریافت نمی شود که در این حالت ناگزیریم Capture را در نرم افزار Movie Maker انجام دهیم .

    نرم افزار پریمیر را باز کرده ، وارد پنجره ی Project شده ، کلیک راست کرده و گزینه ی New Bin را انتخاب می کنیم ، پوشه ی ایجاد شده را به نام Capture تعیین می کنیم . این کار جهت وارد کردن فیلمهای سیو شده در پنجره ی پروجکت می باشد . در قسمت File گزینه ی Capture را انتخاب می کنیم .
    با باز شدن پنجره ی کپچر ، وارد گزینه ی Setting شده و گزینه ی Edit را در قسمت Capture Setting انتخاب می کنیم .

    پنجره ای به نام Project Setting باز می شود که در قسمت Capture format گزینه ی DV Capture را انتخاب کرده و اوکی می کنیم .

    نکته :

    اگر در پنجره ی Project Setting در قسمت Capture format ، گزینه ی Adobe HD-SDI را انتخاب کنیم ، به هیچ عنوان تصویری در پنجره ی اصلی مشاهده نمی شود .


    در قسمت Capture Locations ، گزینه ی ویدئو جهت سیو کردن فیلمهای گرفته شده از کارت کپچر می باشد ، برای آنکه فایلها را در قسمت دلخواه ذخیره نمائیم ، گزینه ی Custom را انتخاب می کنیم .

    گزینه ی browse را انتخاب و در پنجره ای که باز می شود ، محل سیو فیلمها را انتخاب می کنیم .

    با ok کردن پنجره ی قبل در قسمت Capture Location گزینه ی Video محل انتخاب شده ی ما را نشان می دهد که فیلم ها و فایلهای صوتی کپچر شده در آن قسمت سیو می شوند .

    این روش انتخاب محل ، شامل گزینه ی Audio هم می شود . در قسمت Device Control ، گزینه ی Options را زده و با باز شدن پنجره ی آپشنز ، قسمت Video Standard را بر روی PAL تعیین نمایید .

    گزینه ی Device Brand ، جهت انتخاب سخت افزاری است که می خواهیم فیلم پخش شده توسط آنرا ، توسط کارت کپچر به روی کامپیوتر سیو نمائیم . (مانند دوربین سامسونگ)

    پس از تنظیم این پنجره وارد قسمت Logging می شویم ، در قسمت Setup گزینه ی کپچر را به روی Audio and Video قرار می دهیم .

    اگر در همان قسمت Setup گزینه ی log Clips To را مشاهده کنید ، فیلمهایی که سیو می شوند در پوشه ی Capture ای که از قبل در پنجره ی پروجکت ساخته ایم ، سیو می شود که این عمل موجب نگهداری فیلمهای سیو شده در پریمیر می شود .

    در قسمت Clip Data ، گزینه ی Tape Name ، نام نواری که فیلم از آن پخش می شود را یادداشت می کنیم و در گزینه ی Clip Name ، نام فیلمی که سیو می کنیم را وارد می نمائیم .

    با Play کردن دوربین ، که فیلم در آن قرار دارد ، برای آنکه بخواهیم در پنجره ی Capture فیلم را مشاهده نماییم ، با کلیک روی کلید Play ، فیلم در پنجره ای اصلی به نمایش در می آید .


    برای ضبط فیلم کافی است روی کلید Record که با رنگ قرمز مشاهده می کنید ، کلیک نمائید .

    برای Stop کردن فیلمی که در حال ضبط شدن است ، کافی است روی کلید Stop یا Record و یا Pause کلیک نمائید .

    پس از استپ نمودن رکورد فیلم ، پنجره ی Save Captured Clip باز می شود که می توانیم در آن نام کلیپ Save شده را تغییر داده و یا آنکه توضیحاتی برای فیلم سیو شده در قسمت Description وارد نمائیم .

    گزینه ی Time code در قسمت Logging این امکان را به ما می دهد که از هر جای فیلم به صورت دلخواه انتخاب کرده ، تا جایی که فیلم را بخواهیم قطع کنیم و بتوانیم قسمت انتخاب شده را Save کنیم .

    با Play کردن فیلم در پنجره ی Capture و زدن کلید Record ، ضبط فیلم شروع می گردد ، انتخاب گزینه ی Set in در قسمت Time code اجازه می دهد فیلم مقداری به جلو برود . با انتخاب گزینه ی Set out ، مشاهده می کنید فیلمی که انتخاب کرده ایم از دقیقه ی مثلا" 4:08 شروع شده است . سپس تا جایی که مدنظر است ، فیلم را قطع کرده و کلید Record را غیرفعال می کنیم .

    گزینه ی Set out دقیقه ی 4:41 می باشد و در گزینه ی Log Clip زمان فیلمی که ضبط کرده ایم را به ما نشان می دهد .

    نکته :

    نام فیلمهایی که Save می شوند ، به ترتیب شماره به صورت اتوماتیک می باشد .

    نکته :

    برای کار با بالاترین کیفیت ممکن ، می بایست از فرمت Avi برای ذخیره سازی فیلمهای کپچر شده استفاده نمود .

    پس از اتمام عملیات ، پنجره ی Capture را بسته و در پنجره ی Project مشاهده می کنید که فیلمهای سیو شده در پوشه ی Capture قرار دارند .
    [/SIZEE]
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  7. #7
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    حذف Audio Track

    کافی است روی Audio Track مورد نظر در پنجره ی تایم لاین کلیک راست کرده و گزینه ی Delete Track را انتخاب کنید .

    با باز شدن پنجره ی Delete Track ، قسمت Delete Audio Tracks را انتخاب کرده و اوکی می کنیم .


    Fade کردن ابتدا و انتهای موزیک از طریق Keyframe گذاری در پنجره ی تايم لاين


    ابتدا موزیک مورد نظر را وارد تایم لاین کرده و در Audio 2 که از نوع stereo می باشد قرار می دهیم . در کنار نام Audio 2 چند گزینه قرار دارد :

    گزینه ی اول Toggle Track out put می باشد ، موجب قطع و وصل شدن صدای همان Audio Track می شود .

    با فعال شدن دومین گزینه که Toggle Track lock نام دارد ، موزیک در پنجره ی تایم لاین قفل می شود .

    گزینه ی Set display style موجب نمایش موزیک به صورت امواج صوتی می گردد .

    گزینه ی Show Name only نام موزیک را به تنهایی نشان می دهد .

    انتخاب گزینه ی Show Keyframe حالتهای مختلفی از Keyframe را نشان می دهد.


    برای کم کردن ابتدای موزیک ، وارد گزینه ی Show Keyframes شده و آن را روی Show Clip volume قرار می دهیم . در همان پنجره ی تایم لاین ، Cti را در ابتدای موزیک قرار داده و روی موزیک تک کلیک می کنیم ، گزینه ی Add / Remove Keyframe را که زیر نام Audio 2 قرار دارد ، می زنیم .

    Cti را مقدار 2 ثانیه جلو برده و کلید Add / Remove Keyframe را مجددا" کلیک می کنیم ، اولین Keyframe ای که ساخته شده را گرفته و تا جایی که امکان دارد به سمت پائین می کشیم . در 2 ثانیه ی انتهایی این موزیک مانند روش قبلی Keyframe گذاری کرده و آخرین Keyframe را به سمت پائین می کشیم . این روش موجب می شود که در ابتدای موزیک از حالت سکوت به صورت ملایم به حالت صدای طبیعی خود برگشته و در انتهای موزیک مجددا" به حالت سکوت در آِید (Fade) .

    در آموزش بعدي پنجره Effect Controls را توضيح ميدهم وبعد مراحلFade کردن ابتدا و انتهای موزیک از طریق Keyframe گذاری در اين پنجره را توضيح خواهم داد
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  8. #8
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    پنجره Effect Controls را توضيح بدم وسپس طريقه Fade کردن ابتدا و انتهای موزیک از طریق اين پنجره را توضيح خواهم داد

    اين پنجره براي مديريت افكت هاي بكار رفته در كليپ ها استفاده ميشود .افكت هايي كه به كليپ ها اعمال مي شوند ميتوانيد از طريق اين پنجره آنها را تنظيم كرده مثل مخفي كردن و حذف كردن افكت ها

    اين پنجره علاوه بر اطلاعاتي كه در خصوص افكت ها ارائه ميدهد كنترل بر روي آيتم هاي motion و trancparency را فراهم ميكنه
    براي فعال نمودن اين پنجره كافيه كه بر روي ان در بالاي صفحه بر نامه كليك كنيد .


    6ly7kgl

    اگر اين پنجره نمايان نبود از منوي window گزينه show effect controls را انتخاب كنيد تا اين پنجره نمايان گردد.

    نكته: براي اينكه تنظيمات اين پنجره نمايان شود بايد يك كليپ يا عكس يا صدا را در تايم لاين قرار بدهيد



    de8abt

    قسمت 1

    شما در اين قسمت كه با شماره 1 نمايان كردم مي توانيد با كليك كردن بروي مثلث كوچك اين قسمت را نمايان كنيد
    در واقع شما يا كليك كردن بر روي toggle animation(ساعت كوچك ) تمام تغييرات را ثبت خواهيد كرد و مي توانيد كي فريم بسازيد
    هر افكتي كه اضافه ميكنيد داري toggle animationمي باشد وشما بايد با كليك كردن بر روي آن را فعال كنيد تا تغييرات افكت شما ثبت شود

    قسمت 2

    شما مي توايند با كليك كردن بر اين قسمت كي فريم جديد بسازيد

    قسمت 3

    در اين قسمت تنظيمات هر كي فريم را ميتوانيد تنظيم كنيد

    دربخش position مي توانيد تصوير را بصورت عمودي وافقي حركت دهيد

    در بخش scale مي توانيد تصوير را يزگ وكوچك كنيد

    در بخش rotation ميتوانيد تصوير را بچرخانيد


    نكته : چناچه بروي دكمه كه با شماره 4 مشخص شده كليك كنيد تمام افكت ها و تنظيمها بصورت محو در خواهد آمد

    برای Fade کردن ابتدا و انتهای موزیک از طریق Keyframe گذاری در پنجره ی Keyframe Control به این صورت عمل می کنیم :

    وارد پنجره ی Effect Controls شده و کلید Show / Hide Timeline View را زده و پنجره ی Keyframe Control باز می شود . Cti را در ابتدای موزیک قرار داده و کلید Add / Remove Keyframe در گزینه ی Level را زده ، Cti را 2 ثانیه به جلو برده و مجددا" کلید Add / Remove Keyframe را می زنیم .

    برای 2 ثانیه ی پایانی این فیلم نیز روش قبلی را انجام می دهیم .

    گزینه ی Level را باز کرده ، قسمت Keyframe های خطی ، اولین Keyframe را گرفته و به سمت پائین می کشیم . آخرین Keyframe هم به این صورت به پائین می کشید .
    همان گونه که مشاهده کردید ، حالت Fade هم در پنجره ی Effect Control و هم در پنجره ی Timeline قابل اجراست .
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  9. #9
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    پنجره manager project را توضيح دهم

    اين پنجره جهت saveكردن يك پروژه استفاده ميشود ولي نه saveمعمولي

    درواقع امتيازي كه اين پنجره نسبت به پنجره save برنامه دارد اين است كه ميتوانيم كل پروژه را save كنيم
    همانطور كه ميدانيد وقتي در برنامه پريمير تعداد زيادي عكس وفيلم راوارد كنيم اين فايلها بصورت لينك در برنامه ظاهر خواهند شد ولي در همان مكان روي درايو خود قرار دارن ودر جايي ذخيره نمي شوند

    فرض كنيد كه شما بخواهيد يك پروژه را بصورت كامل از يك كامپيوتر به كامپيوتر ديگري انتقال دهيد در اين صورت اگر شما در برنامه از فايلهايي استفاده كرده باشيد كه در جاهاي مختلف برروي هارد شما قرار داشته باشند شما نمي توانيد همه آنها را با حفظ لينك در برنامه انتقال دهيد .ولي بااين روش اينكار امكان پذير است

    ابتدا از منوي project پنجره
    manager project را باز نماييد
    اين پنجره جهت خارج كردن فايلهايي است كه در پنجره تايم لاين مورد استفاده قرار مي گيرد كه اين فايلها شامل فايلهاي تصويري وصوتي وعكس مي باشند



    گزينه 1يك پروژه جديد Trimme ايجاد ميكند

    گزينه 2براي جمع آوري وكپي فايلها صوتي وتصويري به محل جديد مورد استفاده قرار ميگيرد

    گزينه 3 كليپ هاي ناشناخته وغير مورد استفاده را از برنامه بيرون ميكند

    گزينه 4جهت اينكه فايلهايي كه در پروژه اصلي وجود دارند ولي بصورت آف لاين هستند در پروژه ذخيره شده نمايان نشوند مورد استفاده قرار مي گيريد

    درقسمت options يا عمليات مربوط به انتخاب هاي موجود براي دوگزينه كادر اول مي باشد

    گزينه 5 تعداد فریم هایی را که باید قبل از نقطه ی ورود و بعد از نقطه ی خروجی هر کلیپ باقی بمانند مشخص کنید . این فریم ها برای تدوین و ویرایش دقیق تر کلیپ ها بسیار مفید خواهند بود .

    گزينه 6فايلهاي داخل پوشه Adobe Premiere Pro Preview Files را هم ذخيره خواهد كرد

    گزينه 7 پرژه شامل فايلهاي مطابق با صوت ميباشد

    گزينه 8 نامگذاري مجدد فايلها به فايل دسته اي

    در قسمت projectdestination شما مسير پروژه مقصد را با دكمه browserمشخص خواهيد كرد

    در قسمت disk space شما فضاي ديسك و اندازه پروژه اصلي و اندازه پروژه مونتاژ شده را با زدن دكمه calculate محاسبه خواهيد كرد در واقع حجم كل كارهاي انجام شده در نرم افزار پريمير را محاسبه ميكند كه چه مقدار خواهد بود

    با ok كردن دراين پنجره و وارد شدن به محلي كه اين فايلها را كپي كرده ايم مشاهد مي كنيم كه غير از فايلهاي صوتي وتصويري وعكس ها يك فايل پروژه اي نيز ذخيره شده است

    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




  10. #10
    موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    13 78 57
    نوشته ها
    13,577
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array
    بعد نيست فرمت هايي كه توسط نسخه pro2 پشتيباني ميشه رو بدونيد


    جهت import


    ASF
    Type 2 AVI
    MPEG, MPE, MPG, M2V
    QuickTime (MOV; requires QuickTime player)
    DLX
    Windows Media File (WMV)
    Animated GIF
    Filmstrip (FLM)

    فرمت هايimage


    Adobe Illustrator (AI)
    Adobe Photoshop (PSD)
    Bitmap (BMP, DIB, RLE)
    EPS
    GIF
    ICO
    JPEG, JPE, JPG, JFIF
    PCX
    PICT, PIC, PCT
    Portable Network Graphics (PNG)
    PTL, PRTL (Adobe Title Designer)
    Targa (TGA, ICB, VDA, VST)
    TIFF
    PSQ

    وهمچنين پروژه هاي نرم افزارهاي


    Adobe Premiere 6.0 or 6.5 (PPJ)
    Adobe Premiere Pro (PRPROJ)
    Advanced Authoring Format (AAF)
    After Effects Project (AEP)
    EDL
    PLB


    فرمت هاي export
    فرمت هاي تصويري


    Advanced Authoring Format (AAF)
    Macromedia Flash Video (FLV)
    Microsoft AVI and DV AVI
    Animated GIF
    MPEG-1 (and MPEG-1-VCD)
    MPEG-2 (and MPEG-2-DVD)
    RealMedia
    QuickTime
    Windows Media

    فرمت هاي صوتي


    Microsoft AVI and DV AVI
    MPG
    PCM
    Dolby© Digital/AC3
    WMA
    RealMedia
    QuickTime
    Windows Audio Waveform (WAV)

    فرمت هاي عكس


    Targa (TGF/TGA)
    TIFF
    Windows Bitmap (BMP)

    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران




صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/