مرد جواني كه با معرفي خود به عنوان نماينده فروش شارژ سيمكارتهاي اعتباري، كلاهبرداريهاي ميليوني انجام داده بود، دستگير شد.
اولين شكايت عليه اين مرد اوايل پاييز امسال مطرح شد و شاكي گفت: مردي در تماس با من مدعي شد فروشنده عمده شارژ و سيمكارتهاي اعتباري است و حاضر است تعداد زيادي كارتشارژ را به قيمت پايينتر از ارزش واقعي بفروشد؛ فقط كافي است مبلغ موردنظر را به شمارهحسابي كه ميدهد، واريز كنم. من نيز اين كار را كردم، اما هيچ كارتشارژي برايم ارسال نشد.
با طرح اولين شكايت، رسيدگي قضايي و پليسي در اين رابطه آغاز و مشخص شد در 15 استان كشور با اين شيوه كلاهبرداري شده و فرد ناشناس نيز از شهر كرج با تمام مالباختگان تماس گرفته است. به اين ترتيب تحقيقات درمورد پرونده ادامه پيدا كرد و مشخص شد هريك از مالباختگان مبالغ مختلفي بين چندصد هزار تومان تا چند ميليون تومان به شمارهحسابهايي كه مرد كلاهبردار داده واريز كردهاند.
با ادامه پيگيريها فاش شد شيوه كلاهبرداري از مالباختگان مختلف كه در سراسر كشور پراكنده هستند يكسان اما شمارهحسابها متفاوت است با اين حال تحقيقات متمركز در شعبه 23 دادياري كرج ادامه يافت تا اينكه با سرنخ بهدستآمده در يكي از كلاهبرداريها شمارهحسابي شناسايي شد. با بهدستآمدن اين سرنخ ماموران پليس چند نفر را مورد بازجويي قرار دادند و درنهايت متهم اصلي پرونده كه مردي 28ساله است، بازداشت شد.
اين متهم در اعترافات خود گفت: من با پيشنهاد مبالغ پايينتر از قيمت واقعي كارتشارژها طعمههاي خود را وسوسه ميكردم و در اين بين هم تعدادي بودند كه حرفهاي من را قبول نميكردند و حاضر به خريد الكترونيكي نميشدند. اين مرد ادامه داد: پس از آنكه افراد حاضر ميشدند مبلغي را به حساب موردنظر بريزند، من هم پاكتي براي آنها ميفرستادم اما داخل هيچكدام از آنها شارژ تلفن همراه نبود، بلكه گل خشكشده، كاغذپاره و شن و ماسه براي طعمههايم ميفرستادم.
اين مرد انگيزه خود را از اين كلاهبرداري زياديخواهي همسرش اعلام كرد و گفت: همسرم مطالبات زيادي دارد و يكي، دو ميليون تومان براي او مبلغي نيست كه به چشم بيايد، زماني كه اين كار را شروع كردم، دستگيرشدن خود را بعيد نميدانستم اما اين كار را ادامه دادم كه اگر دستگير شدم، آبروي خود و همسرم باهم برود.
در حال حاضر پرونده اين مرد در دادسراي كرج در حال رسيدگي است و 20 شاكي از سراسر كشور با طرح شكايت از او مدعي هستند وي فردي است كه از آنها كلاهبرداري كرده است.
منبع: شرق
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)