خيلي دوست داشتم که پدرم زنده بود و اين مسابقه را از نزديک تماشا ميکرد و ميديد که استقلال چگونه پرسپوليس را شکست داد.
آتيلا حجازي مربي استقلال بعد از پيروزي قاطع اين تيم مقابل پرسپوليس در حالي که در ورزشگاه قدم ميزد سرش را پايين انداخته بود و گريه ميکرد. حجازي در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد گريه کردنش ميگويد:« بعد از پايان مسابقه دلم گرفته بود و گريه من به خاطر نبودن پدرم بود. خيلي دوست داشتم که پدرم زنده بود و اين مسابقه را از نزديک تماشا ميکرد و ميديد که استقلال چگونه پرسپوليس را شکست داد.»
حجازي در مورد بازي حرفهايش را اينگونه ادامه ميدهد:« به نظر من اين دربي کيفيت چندان خوبي نداشت چون به خاطر حذبي بودن مسابقه يک تيم بايد کنار ميرفت و همين موضوع در کيفيت بازي تأثير منفي گذاشت. البته شرايط در وقت اضافه تغيير کرد و ما به آنچه که ميخواستيم رسيديم.»
حجازي تأکيد ميکند:« ما از قبل ميدانستيم که برنده اين بازي خواهيم بود چون کفه ترازو به سمت استقلال سنگينتر بود. وقتي بازي مساوي بود نگرانيهايي وجود داشت ولي ما اطمينان داشتيم که ميتوانيم پرسپوليس را ببريم.»
آتيلا در مورد غيبت چند بازيکن پرسپوليس تأکيد ميکند:« به هر حال اين موضوع بيتأثير نبود و ما توانستيم از آن استفاده کنيم. استقلال دراين ديدار نشان داد که مستحق برد بود.» از حجازي در مورد بهترين بازيکن زمين سوال ميکنيم که او ميگويد:« از نظر من همه بازيکنان استقلال خوب کار کردند. مجتبي جباري دو گل، پژمان منتظري در خط دفاع خوب بازي کرد و فرهاد مجيدي هم خيلي تلاش کرد. به نظر من همه بازيکنان خوب بودند.»
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)