سرمربي مس کرمان گفت: قول مي دهم مس کرمان امروز اگر مقابل صباي قم برنده نباشد بازنده نيز نخواهد بود.
00001489
میرسلاو بلاژویچ ظهر جمعه در کنفرانس خبری قبل از بازی مقابل صبا گفت: متاسفانه در بازی امروز کاپیتان تیم فرزاد حسینخانی و شجاع خلیل زاده را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم وعلیرغم تلاشهایی که شد این دو نفر به بازی امروز نمی رسند.

وی با اشاره به دربی ملی ایران گفت: امروز همه تیم ها در لیگ برتر تحت تاثیر بازی پرسپولیس و استقلال هستند و احتمالا باید شاهد استادیوم خالی از تماشاگر باشیم.

بلاژویچ با بیان اینکه صبای قم در بازی قبلی بازنده دیدار بود به همین دلیل برای پیروزی به میدان می آیند ابراز داشت: مس کرمان نیز به دنبال جبران باخت هفته قبل است در نتیجه بازی سختی را خواهیم داشت.

وی درباره سطح فنی بازی های مس کرمان گفت: بازیکنان تیم مس اغلب با روحیه خوب و اعتماد به نفس بالایشان باعث شگفتی می شوند و به تمام بازیکنان تیمم افتخار می کنم.

سرمربی مس کرمان ابراز داشت: مهرداد پولادی را در این بازی در اختیار خواهیم داشت و قطعا بازی قابل پیش بینی نیست ولی مس کرمان به شدت به امتیاز این بازی نیاز دارد.

وی در ادامه گفت: پیشنهاد خوبی از طرف یکی از بهترین گلزنان کرواسی برای حضور در تیم مس کرمان در کنار خودم دارم و حتی وی حاضر است برای اینکه در کنار من کار کند مجانی به کرمان بیاید.

ب لاژویچ ادامه داد: شخصا با این پیشنهاد مخالفت کردم چرا که بنده وظیفه ام کار فنی تیم است و مربی نیستم که بازیکنی را به تیم معرفی کنم و یا با خودم به تیمی ببرم.

وی درباره وضعیت محسن بیاتی نیا و بازیکنان دیگری که کمتر به میدان می آیند گفت: به نظر من باید بگذاریم جو تیم آرام باشد حتی اگر بازیکنی در سیستم مس جفت وجور نیست فعلا وقت انتقاد نیست بلکه باید به کسب نتیجه فکر کنیم.

چیرو در خصوص بازی استقلال و پیروزی تصریح کرد: بنده اغلب پیش بینی هایم نزدیک به واقع است و به نظر شخص خودم در بازی دربی امروز تهران، پرسپولیس برنده بازی خواهد بود.