در تحقيقات قضايي ـ پليسي مشخص شد، عامل كودك آزاري پسر 4 ساله تهراني، مادرش بوده و پدرش در شكنجه او نقشي نداشته است.
به گزارش «جامجم»، شامگاه يكشنبه اين هفته زن و مردي جوان، پسر كوچولويي را كه بيهوش بود، به بيمارستان كودكان مفيد تهران منتقل كردند.
پزشكان در بررسي وضعيت پسر 4 ساله به نام نيما با مشاهده آثار كبودي زيرچشمانش و سوختگي در بدن نحيفش متوجه شدند او شكنجه شده است.
به اين ترتيب نيما با تلاش پزشكان به هوش آمد و والدينش به كلانتري قلهك تهران منتقل و جداگانه بازجويي شدند.مادر كودك در تحقيقات، با اعتراف به كتكزدن پسر كوچولويش، از رفتار خود ابراز ندامت كرد و گفت، شوهرش در وقوع اين حادثه نقشي نداشته است. اين در حالي بود كه پدر نيما در بازجويي عنوان كرد من پسرم را شكنجه كردهام و با اظهار بيگناهي همسرش، خواست تا او را آزاد كنند.در پي اظهارات متناقض اين زن و شوهر، بازجوييها از آنها ادامه يافت تا اين كه مرد خانواده روز گذشته واقعيت را فاش كرد و گفت، همسرش ناخواسته فرزندشان را كتك زده است.با مشخص شدن اين موضوع، زن جوان دوباره بازجويي شد و به پليس گفت: من از كاري كه كردهام، بشدت پشيمانم. نيما در نبود برادرش مدام بيقراري ميكرد، از اين وضع خسته شده بودم. عصر حادثه وقتي به خانه برگشتم، ديدم نيما و پسر همسايهمان خانه را به هم ريختهاند و شيطنت ميكنند. پسر همسايه را از خانه بيرون كردم و در اوج عصبانيت نيما را بشدت كتك زدم.
متهم افزود: شوهرم در كودك آزاري نقشي نداشت. او بهمحض ورود به خانه و ديدن نيما، متوجه ماجرا شد و 2 نفري پسرمان را به بيمارستان رسانديم. مادر گفت: از پسر كوچولويم نيما ميخواهم مرا ببخشد. آثار كبودي زيرچشمانش نيز به خاطر شيطنتهاي او بوده و چون خود را به در و ديوار ميكوبيد، اين آثار ناشي از آن است.
با تشكيل پرونده قضايي اين كودك آزاري در شعبه پنجم بازپرسي دادسراي اطفال و نوجوانان تهران، بازپرس آذرتاش پس از شنيدن اظهارات اين زوج، پدر نيما را كه در كودك آزاري نقشي نداشت، آزاد و براي مادر خانواده نيز قراركفالت صادر كرد.گزارش خبرنگار ما حاكي است، تحقيقات در اين زمينه ادامه دارد.نيما، پسر آسيب ديده همچنان در بيمارستان كودكان مفيد تهران بستري است.
***
ناگفته هاي تلخ چشم هاي نيماي 2 ساله
هنوز اخبار تلخ «هانيه» كودك هشت ساله اي كه قرباني كودك آزاري شده بود، در رسانهها و اذهان عمومي كمرنگ نشده كه اينبار پسر بچه چهارساله ديگري ميهمان ناخوانده «بيمارستان كودكان مفيد» شد.
«نيما» قرباني عدم آگاهي والدينش نسبت به نحوه برخورد صحيح با كنجكاويهاي غريزي و كودكانهاش شده است.
به گزارش ايسنا، شيرين صدر نوري- مددكار صداي يارا- كه صبح روز دوشنبه (19 ارديبهشت) از ماجراي بستري شدن پسر بچه اي چهارساله كه شب قبل از آن، به علت صدمات ناشي از ضرب و جرح شديد توسط والدينش به بيمارستان كودكان مفيد منتقل شده بود، باخبر ميشود، وي ماجرا را اين طور شرح داد: « با مراجعه به بيمارستان، با كودكي كه دچار ضرب و جرح، سوختگي شديد در نقاط مختلف بدن از جمله آلت تناسلي و نيز تروماي (كبودي) شديد دو چشم بود، مواجه شدم. » وي با اشاره به حضور پدر و مادر نيما بر بالين وي به بيتابيهاي مادر او اشاره و اظهار كرد: « با وجود اينكه مادر ادعا ميكرد كه خودش مرتكب اين آزار و اذيت شده است، اما چنان اظهار ندامت ميكرد و از اينكه كودك را از وي بگيرند هراس داشت كه به نظر من بعيد بود او مرتكب چنين آزاري شده باشد. » بر اساس اظهارات يكي از پرسنل بيمارستان، كودك در بدو ورود به بيمارستان اذعان كرده است كه پدرش بدن او را سوزانده است، اما از آن پس در واكنش به هرگونه پرسشي در اينباره، تنها ميگويد نميدانم كه به نظر ميرسد بيشتر ناشي از ترس كودك باشد. وي با بيان اينكه پدر كودك روز گذشته نيز در برخوردي احساسي به پرسنل بيمارستان گفته كه حق داشته و دارد كه فرزند خود را كتك بزند، خاطرنشان كرد: «بهتر است، آسيبشناسي عميقتري نسبت به مشكلات اين خانواده صورت گيرد تا معلوم شود، والدين در چه شرايطي مرتكب چنين اقدامي شدهاند». وي كه معتقد است، برخي آثار بريدگي بر بدن كودك كهنه بوده و مربوط به گذشته است، درباره علت انتقال نيما به بيمارستان توسط آزاردهندگان او به ايسنا، گفت: «به نظر ميرسد، والدين به دليل كبوديهاي وحشتناك در صورت نيما ناچار به انتقال او به بيمارستان شدهاند، چرا كه امكان مخفي كردن وضع ظاهري نيما وجود نداشت». صدر نوري درباره نحوه رسيدگي به پرونده گفت: « با صدور قرار بازداشت والدين نيما از سوي بازپرس كشيك دادسراي 29 اطفال، والدين به قيد ضمانت آزاد شدند و روز گذشته نيز براي رسيدگي به اين پرونده به دادسرا احضار شدند».
اورژانس اجتماعي پيگير ماجرا
وي با اشاره به پيگيري موضوع كودكآزاري نيما از سوي مددكاران اورژانس اجتماعي كه آنها نيز توسط بيمارستان از ماجرا مطلع شدهاند، عنوان كرد: «مددكاران 123 روز گذشته براي پيگيري پرونده نيما وي را به پزشكي قانوني برده و مجددا به بيمارستان بازگرداندهاند.» صدر نوري با بيان اينكه بر اساس اظهارات والدين نيما، منزل مسكوني آنها واقع در حكيميه است، افزود: « با وجود اينكه به نظر نميرسد آنها دروغ گفته باشند، اما همسايههاي محدوده منزل آنها وجود يك خانواده متشكل از پدر، مادر و فرزند در واحد مسكوني را تاييد نكرده و مدعي شدند كه در اين واحد يك زن و مرد كهنسال زندگي ميكنند. »
نگراني از وضع نامعلوم فرزند دوم
نگراني بيشتر مددكار صداي يارا از وضع نامعلوم فرزند 2 ساله ديگر اين خانواده است. وي در اين باره توضيح داد: « والدين نيما ادعا دارند كه فرزند ديگر آنها در تبريز و نزد پدربزرگ و مادربزرگ خود به سر ميبرد. » وي افزود: « در گفتوگوي تلفني كه با پدربزرگ او داشتهام، نيز وي اين موضوع را تاييد و ادعا كرد كه كودك دو ساله براي ميهماني به تبريز آمده است، اين در حالي است كه برخي از پرسنل بيمارستان مفيد مدعي هستند كه روز گذشته كودك ديگري را همراه پدر نيما مشاهده كردهاند، بنابراين اكنون مهمترين نگراني ما اين است كه مبادا كودك ديگر نيز مورد آزار و اذيت واقع شود. » همچنين ليلا ارشد- عضو هياتمديره انجمن حمايت از حقوق كودكان- نيز ضمن ابراز تاسف از تكرار چنين حادثه اي در خانواده، عنوان كرد: « مشكل اصلي نيما اين بود كه والدين وي با شيوه صحيح فرزندپروري و برخورد با كنجكاويهاي غريزي كودك آشنا نبوده و با واكنشي عصبي و شتابزده مرتكب اين جنايت وحشتناك شدهاند».
_________________
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)