حدود 6.8 میلیارد نفر تا نیمه سال 2010 در این سیاره زندگی میکنند و بنا بر ارزیابیهای سازمان ملل، پنج میلیارد مشترک تلفن همراه وجود خواهد داشت که رقم مبهوتکنندهای است اما آنچه نکته شگفتانگیزتر و مایه امیدواری، وسعت تغییراتی است که این رقم ایجاد میکند.
طبق اعلام سازمان ملل، در حال حاضر 80 درصد از جمعیت جهان به پوشش سلولاری دسترسی دارند و سریعترین میزان بهکارگیری تلفن همراه در برخی از فقیرترین مناطق جهان روی میدهد.
تلفنهای همراه ارزان بوده و باتریهای آنها به سادگی با نور خورشید مجدد شارژ میشوند و کمتر از یک انقلاب تغییر ایجاد نمیکنند؛ مرتبط شدن جوامع روستایی با یکدیگر، اطلاعرسانی و تغییر دادن ابتداییترین تصورات در مورد مراقبت بهداشتی و مالی که هر کسی که به تازگی به آفریقا سفر کرده باشد این تغییرات را مورد تایید قرار میدهد.
در هر شهر کوچک یا بزرگی دهها کیوسک کوچک وجود دارد که در آن تلفنها قابل کرایه کردن و تعمیر بوده و اشتراکها قابل خریداری هستند. در مناطقی که پیش از این ارتباطات تقریبا غیرممکن بود، تلفنهای همراه اساس نوآوری اجتماعی هستند و این یعنی همه چیز از مایکروفاینانس و اعتبار الکترونیکی تا ارتباط بهتر میان کارکنان مراقبتهای بهداشتی و بیماران آنها از طریق پیام کوتاه انجام میگیرد.
یک انقلاب دیگر نیز از نزدیک انقلاب تلفن همراه را دنبال میکند؛ پیشبینی شده در سال جاری میلادی، شمار مشترکان پهنای باند موبایل - افرادی که از طریق لپتاپ یا تلفن همراه به اینترنت دسترسی مییابند - از 600 میلیون نفر در پایان سال 2009 به فراتر از یک میلیارد نفر برسد؛ بیشک این رقم نیز به سرعت افزایش مییابد و جهان توسعهیافته باید هرچه در توان دارد برای تشویق آن انجام دهد.
این به معنی افزایش دسترسی و پایین آمدن هزینههای پهنای باند خواهد بود. ارتباطات موبایل و دسترسی به اطلاعات دیجیتال ابزارهای توسعه قدرتمندی هستند و به بینیازی کمک میکنند و در مقابل نکات زیادی برای فراگرفتن از شیوه نوآورانهای وجود دارد که این ابزارها در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفته اند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)