دكتر احمد لنكراني ،فوقتخصص ارتوپدي، مصرف شير، سفيده تخم مرغ و گوشت را عامل مهمي در جلوگيري از پوكي استخوان دانست. .
وي به ايرنا گفت: مصرف زياد هيدروكربنها و نوشابههاي گازدار از عوامل ايجاد پوكي استخوان به شمار ميآيد
اين فوق تخصص ارتوپدي با بيان اينكه پيادهروي روزانه از بروز پوكي استخوان جلوگيري ميكند، گفت: در كنار تغذيه نامناسب و جذب پروتئينهاي لازم براي بدن، نيم ساعت پيادهروي روزانه از بروز پوكي استخوان جلوگيري ميكند.
لنكراني افزود: پوكي استخوان ضايعهاي قديمي است كه عوارض و علائم آن در چند سال اخير شناخته شده است. لنكراني با تاكيد بر اينكه اين بيماري بيشتر در زنان بعد از يائسگي و افراد مسن ايجاد ميشود، گفت: در افراد مسن بايد تدابير درماني لازم اتخاذ شود و افراد در طول سال مورد غربالگري و سنجش تراكم استخوان قرار گيرند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)