نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: چهره دختر روباتيك ژاپني‌، انساني‌تر شد!

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

چهره دختر روباتيك ژاپني‌، انساني‌تر شد!

چهره دختر روباتيك ژاپني‌، انساني‌تر شد!

محققان ژاپني موفق شدند با ارتقاي شيوه راه‌رفتن روبات انسان‌نماي Miim كه به شكل زن ساخته شده آن را يك گام به حالات انساني نزديك‌تر كنند؛ به طوري كه حالت مكانيكي اين روبات كمتر شده و مي‌تواند مانند يك دختر جوان راه برود.
    Multimedia5Cpics5C13905C85Cscience5C462
    به گزارش آخرین نیوز به نقل از ايسنا، روبات Miim يا HRP-4C كه توسط محققان موسسه ملي علوم و فناوري پيشرفته صنعتي ساخته شده از 30 موتور در بدنه خود براي راه رفتن و حركت بازوهايش و همچنين از هشت موتور در صورت براي اجراي حالات چهره انساني برخوردار است.
    اين روبات از فناوريهاي بنيادي روباتيك از جمله سيستم‌عامل لينوكس بي‌درنگ، فناوري روباتيك Middleware، شبيه‌ساز روبات openHRP3 و تشخيص گفتار استفاده مي‌كند.
    محققان بيشترين تلاش خود را به كار برده‌اند تا بتوانند يك روبات با قابليت راه رفتن بسازند و فناوري‌هايي طراحي كرده‌اند كه مي‌تواند شيوه حركت اين روبات را به انسان شبيه‌تر كند.
    آنها بر روي بخشهاي كليدي اين روبات براي ارتقاي نتايج خود تمركز كرده‌اند. از جمله اين كه انگشتان پاي روبات اكنون در هر قدم از پاها حمايت بهتري به عمل آورده و پاها به شكل مستقيم‌تري قرار مي‌گيرند.
    البته توانايي گام برداشتن روبات Miim هنوز در مرحله اوليه بوده و نسبت به قبل كمتر حالت مكانيكي دارد و محققان اميدوارند در ماه‌ها و سالهاي آينده بتوانند حركت آن را ارتقا ببخشند.
    روبات HRP-4C به شكل يك دختر جوان ژاپني ساخته شده و از يك چهره انساني برخوردار است. اين روبات براي اولين بار در سال 2009 به نمايش عمومي درآمد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)