از چندی پیش که به عنوان آبدارچی در بانک مشغول به کار شده بودم، هر بار با باز و بسته شدن در گاوصندوق و دیدن پول‌ها، وسوسه می‌شدم تا این‌که تصمیم گرفتم پول‌های بانک را سرقت کنم
کد خبر: ۲۰۲۴۲۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۴
جام جم: آبدارچی یکی از شعبه‌های بانکی در قم مبلغ یک میلیارد تومان از گاوصندوق آن را سرقت کرد.
جعفر حسینی، رییس پلیس آگاهی استان قم با اعلام این خبر به خبرنگاران گفت: به دنبال گزارش مسوولان یکی از شعبه‌های بانک در قم مبنی بر اینکه موجودی بانک به مبلغ یک میلیارد تومان با استفاده از رمز گاوصندوق سرقت شده است، ماموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی تحقیق در این زمینه را آغاز کردند.
وی افزود: بررسی‌های اولیه نشان داد، موجودی بانک بدون تخریب در گاوصندوق و براحتی سرقت شده است.
حسینی افزود: با جمع‌بندی اطلاعات، فرضیه سرقت توسط یکی از کارکنان بانک قوت گرفت و با بررسی سوابق کارکنان، آن‌ها به آبدارچی بانک مشکوک شدند.
با تحت نظر گرفتن آبدارچی بانک، معلوم شد وی اخیرا یک دستگاه خودرو و مقادیری دلار خریده است. با به دست آمدن این اطلاعات، این فرد دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.
او در حالی که سرقت از بانک را انکار می‌کرد، سرانجام زبان به اعتراف گشود و به سرقت یک میلیارد تومانی از بانک اعتراف کرد.
متهم در اعترافاتش گفت: از چندی پیش که به عنوان آبدارچی در بانک مشغول به کار شده بودم، هر بار با باز و بسته شدن در گاوصندوق و دیدن پول‌ها، وسوسه می‌شدم تا این‌که تصمیم گرفتم پول‌های بانک را سرقت کنم.
متهم افزود: به دنبال فرصت بودم تا این‌که یک روز موفق شدم رمز ورودی گاوصندوق را از مسوول آن بدزدم. به این ترتیب در ساعات پایانی یکی از روز‌ها با کلیدی که در اختیار داشتم، وارد عمل شده و پول‌ها را سرقت کردم.
در پی این اعتراف، ماموران در بازرسی از محل سکونت متهم مقادیری از پول‌های بانک را کشف و ضبط کردند.
سرهنگ حسینی تصریح کرد: پس از اعترافات متهم و بازسازی صحنه سرقت از گاوصندوق، دستور قضایی در ارتباط با بررسی سوابق متهم صادر شد و خودرو و دلارهای خریداری شده از پول دزدی بانک نیز توقیف شده است.
گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی