در اين ديدار تيم ما مثل 30سال فوتبال بازي کرد و رو به توپ‌هاي بلند آورد، يعني علي شيرخدا يا حسين.
00026421
خداداد عزيزي مهاجم سابق تيم ملي معتقد است که ايران در بازي با بحرين پايين‌تر از حد انتظار ظاهر شد. خداداد حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌کند:« من قبلا گفته بودم که تيم ملي کار سختي در پيش دارد و حالا مي‌بينيم که کشورهاي عربي هم در حال پيشرفت هستند. ايران در بازي رفت با کارهاي قشنگ فوتبالي و حرکات ترکيبي توانست به پيروزي برسد ولي در اين ديدار تيم ما مثل 30سال فوتبال بازي کرد و رو به توپ‌هاي بلند آورد، يعني علي شيرخدا يا حسين!»
او ادامه مي‌دهد:« نمي‌توان گفت کي‌روش تغييري در تيم ملي ايجاد نکرده است. او در حال کمک به فوتبال ايران است و من مصاحبه‌اي از کي‌روش خواندم که گفته بود بايد خودمان را به کره جنوبي، ژاپن و استراليا برسانيم. قبلا بعضي‌ها مي‌گفتند در کره مريخ کره جنوبي را مي‌بريم يا به بک چهارم جام جهاني مي‌رسيم ولي خوشحالم که کي‌روش يک مربي واقع‌گرا است و واقع‌گرا بودن او و سياه باز نبودنش بسيار مهم است و من از اين موضوع ذوق‌زده هستم. البته اين را هم بايد بگويم که فوتبال ملي ما هنوز نوسان دارد يعني يک روز مثل بازي رفت مقابل بحرين 90 هستيم ولي يک روز مثل بازي برگشت 20 هستيم.»
خداداد در ادامه حرف‌هايش مي‌گويد:« خوبي کي‌روش اين است که نسبت به ديگر مربيان خارجي از همه نيروهاي ليگ برتر استفاده مي‌کند. مثلا ميروسلاو بلاژويچ و برانکو از سال 2001 تا 2006 فقط با 25بازيکن کار مي‌کردند ولي براي کي‌روش اسم‌ها مهم نيستند و او تحت تأثير هيچ بازيکني قرار نمي‌گيرد. شما مطمئن باشيد اگر مربي تيم ملي ايراني بود محمد قاضي و حسين ماهيني در تيم ملي بازي نمي‌کردند.»
عزيزي تأکيد مي‌کند:« کي‌روش تحت تأثير آقاياني که به دنبال منافع خودشان هستند يا مي‌خواهند به او خط بدهند قرار نمي‌گيرد و او حتي تحت تأثير رئيس‌ها هم قرار نمي‌گيرد. من اين مربي را دوست دارم، در فوتبال آنقدر مربي ناسالم آمده که وقتي يک مربي سالم مثل کي‌روش مي‌بينم واقعا ذوق‌زده مي‌شوم.»
خداداد در پاسخ به اين سوال که آيا ايران به جام جهاني خواهد رفت تأکيد مي‌کند:« رسيدن به اين هدف دست نيافتني نيست ولي کار ما خيلي سخت است. من فقط اميدوارم که در مرحله بعد فقط با يکي از تيم‌هاي ژاپن، کره جنوبي و استراليا هم گروه شويم و در قرعه‌کشي خوش‌شانس باشيم. البته بايد بگويم که من آدم خوش‌شانسي هستم و بهتر است مرا به مراسم قرعه‌کشي ببرند تا قرعه ايران را بردارم.»
او در پايان حرف‌هايش مي‌گويد:« به نظر من حتي اگر به جام جهاني هم صعود نکرديم بايدکي‌روش را حفظ کنيم تا او بتواند فوتبال ايران را به جايگاه واقعي‌اش برساند. من از اول هم مخالف آمدن اين مربي نبودم و معتقدم او مي‌تواند به فوتبال ايران کمک کند.»