حجت الاسلام محمدی در جمع زائران مسجد مقدس جمکران با ذکر این مطلب که لقمه حلال، از جمله مواردی است که در دین اسلام، مورد توجه واقع شده است، اظهارداشت: خداوند در قرآن، سفارش فرموده است که به مال و لقمه ای که تناول می کنید بنگرید که مبادا از مال حرام باشد.

وی افزود: کسب رزق حلال و یا حرام بدون شک در زندگی انسان ها تاثیر گذار است و زندگی و آینده مردم را تحت الشعاع قرار می دهد.

سخنران این هفته مسجد مقدس جمکران تصریح کرد: امام محمد باقر(ع) کسب حلال و تناول غذای پاک و بدون شبهه را افضل عبادات مومنان ذکر فرموده اند؛ خداوند کسب حلال را در مقام جهاد در راه حق قرارداده است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به عدم پذیرش وجوهات مردم قم در زمان امامت حضرت ولی عصر(عج) عنوان کرد: حضرت ولی عصر(عج) وجوهات برخی از شیعیان قم را به واسطه مال های حرامی که توسط برخی شیعیان در آن وجود داشت نپذیرفتند و به ذکر دلایل آن به صورت کاملا جزیی پرداختند.

وی عدم پذیرش کلام حق امام حسین(ع) در روز عاشورا را از جمله اثرات لقمه های حرام سپاهیان یزد ذکر کرد و افزود: یکی دیگر از عوارض خوردن مال حرام این است که انسان پاکی فطرت خود را از دست می دهد و دیگر سخن حق را نمی پذیرد؛ امام حسین(ع) در روز عاشورا ۱۵ بار سپاهیان یزد را موعظه کردند ولی گوشت و پوست آنان با مال حرام آمیخته شده بود و پذیرای سخن حق نبود.

محمدی تصریح کرد: خداوند استجابت دعا را در رزق حلال مردم قرار داده است و تا زمانی که آنان مال خود را پاک نکند و حق الناسی برگردن آنان باشد، دعای آنان مستجاب نمی شود.

وی گفت: روزی امیرالمومنین علی(ع) به امر خداوند صبح تا شب را به کار مشغول شدند و با مزد ۱۰ درهمی آن به ۱۰ فقیر صدقه دادند تا بتوانند ۱۰ سوال از محضر پیامبر اکرم(ص) بپرسند که پیامبر(ص) در پاسخ به مهم ترین سوال حضرت در خصوص راه های نجات وعاقبت بخیری، مال حلال و رفیق بی کلک را به ایشان توصیه کردند.