در گذشته عروس خانواده معمولا با خانواده همسر زندگی میکرد و هیچ مشکلی نداشتند؛ اما این فرهنگ با گذشت زمان کمرنگتر شده است. «مهدی دوایی» دکترای روانشناسی و عضوهیات علمی پژوهشکده علومشناختی در اینباره میگوید: وقتی زنی به مردی تعهد میدهد که با او زندگی کند، باید نسبت به علایق همسرش هم احترام بگذارد. به هرحال دوست داشتن بدون هزینه نمیشود. در برخی از مواقع امکان دارد که زنی زندگی مشترکش را با خانواده همسرش آغاز کند.
۶ راهکار برای بهتر ارتباط برقرار کردن با خانواده شوهر :
۱- معصومانه برخورد کردن
یکی از ویژگیهای عشق، معصومانه برخورد کردن است. زن باید با خود چنین سوالی مطرح کند که آیا همسرم را دوست دارم یا خیر؟ و هر کاری میتوانم برای عشقم انجام دهم یا خیر؟ و یا در رابطه با مواردی که همسرم به آن علاقه دارد، چگونه عکس العمل نشان دهم؟
۲- دیدن پدیده از دید مخاطب
یعنی فرد اصرار نداشته باشد که هر چیزی که من میبینم درست است. اگر زنی، خود را جای مخاطب (مادرشوهر) و یا جای کسی که همسرش با آنها یک مدت زندگی میکرده، بگذارد و از دید آنها نگاه کنند، بسیاری از تنشها از بین میرود. زنان نباید اصرار داشته باشند که همین که ما به ظاهر میبینیم، درست است؛ زیرا در این روش باعث میشود بسیاری از چالشها بوجود آید؛ ولی زمانیکه خود جای خانواده همسر بگذارند و از دید آنها نگاه کنند، این چالشها و یا تنشها از بین میرود.
در تعریف این موضوع میتوان به یک داستان بسیار جالب اشاره کرد؛ روزی کودکی از پدرش یک کاغذی میگیرد و از او تقاضا میکند که پاکتی به او بدهد. پدرش عصبانی میشود که برای چه میخواهی؟ پدر کارش را رها کرده به دنبال پاکت میگردد و بالاخره پیدا میکند. دوباره فرزندش میگوید: پدر به من یک خودکار بده. این بار پدر عصبانی میشود و به حرفهای فرزندش اصلا اهمیت نمیدهد.
وقتی فرزندش پاکتی با محتوای کاغذ مچاله به پدرش میدهد، پدر عصبانی میشود و آن را به سطل زباله پرتاب میکند.
فرزندش به او میگوید: «چرا به سطل زباله انداختی؟ آن هدیهای از طرف من به شما بود. آن کاغذ مچاله از هزاران بوسههای من، پر شده بود و هربار به کاغذ بوسه میزدم، آن را تا میکردم، به خاطر همین مچاله شد.»
شاید ما از دید خود رفتار اطرافیان را در نظر میگیریم؛ کاملا زشت و مچاله و بیحرمتی باشد، ولی وقتی از دید مخاطب به آن نگاه کنیم، سرشار از بوسه است. وقتی خانواده همسر به زن حرفی میزنند که به نظر زن تند میآید بیشتر از جنبه دوست داشتن نگاه کرده و جنبه مثبت آن را ببیند.
۳- رابطههای بدون حضور همسر
زن باید زمانیکه همسرش در خانه نیست، به صورت تلفنی و یا حضوری با خانواده همسرش ارتباط برقرار کند و یا جویای حال آنها شود. این باعث میشود که خانواده همسر بپذیرند که برادر و یا پسر آنها دراین ارتباط واسطه نبوده و خود عروسشان تمایل دارد که با آنها ارتباط برقرار کند.
۴- برای خانواده همسر وقت بگذارید
حتما عروس خانواده، زمانی را برای بودن با خانواده همسر تعیین کند و با صحبت کردن و گپ زدن، علاقه خود را نسبت به خانواده همسر نشان دهد. با این روش این علاقه دوطرفه میشود.
۵- با خانواده همسر مشورت کنید
عروس خانواده حتی امکان دارد مثلا پختن غذایی را از قبل بلد باشد؛ اما دستور پخت آن را دوباره از مادرشوهر و یا خواهر شوهرش بپرسد. این نشانه احترام گذاشتن به مادرشوهر است. با این روش میتواند رابطهها را کاملا تشدید کند و حتی امکان دارد برای انجام کاری از قبل مصمم باشد؛ اما بازهم به نشانه احترام با مادر و پدر و خواهر همسرش، با آنها مشورت کند.
۶- به همسر خود اجازه بدهند که زمانی را با خانواده خود، تنها باشد
زن و شوهر نباید در هرجا کنار هم باشند. زنان باید به همسران خود اجازه بدهند که وقتی را برای خانواده خود صرف کند و با هم راحت باشند؛ زیرا با این روش، خانواده همسر چنین تصوری را نمیکنند که عروسشان در روابط آنها اختلال به وجود آورده است
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)