برزيل معتقد است که ظهور پديدهاي چون نيمار ميتواند نام مارادونا و مسي را از ذهنها پاک کند.
در حالي که خود نيمار مهاجم جوان سانتوس برزيل بر اين باور است که در حال حاضر ليونل مسي بهتر از او است، پله اسطوره فوتبال برزيل، نيمار را با مسي مقايسه ميکند.
مرواريد سياه فوتبال برزيل که در طي چند هفتههاي اخير به خاطر اظهارات مسي درباره او و مارادونا دلخور شد و چند بار عليه مسي زبان به انتقاد گشود، گفت: همه از مارادونا و مسي صحبت ميکنند، اما ما نيمار را در اختيار داريم. مطمئنا او به زودي به ستاره اول فوتبال جهان تبديل خواهد شد. تيم سانتوس که نيمار در آن بازي ميکند، کارخانه بازيکن سازي است و نيمار نمونه شاخص محصول اين باشگاه است. نيمار استعداد فوق العادهاي دارد و تواناييهاي او با توپ وصف ناشدني است، او به زودي نام خود را بر سر زبانها مياندازد.
پله که در فاصله سالهاي 1976 تا 1956 در سانتوس برزيل بازي مي کرد، افزود: از نيمار خواستم که در بازيهايي که به ميدان ميرود، برابر حرکتهاي خشن بازيکنان حريف موضعگيري شديد داشته باشد. منظورم اين نبود که با خشونت با بازيکنان برخورد کند، فقط به او گفتم که در برابر حرکتهاي خشن بازيکنان از خود دفاع کند.
اسطوره فوتبال برزيل افزود: نيمار بهترين بازيکن تيمش به شمار ميآيد به همين دليل بايد در ميدان از او مراقبت ويژه شود، البته بايد به اين مساله هم اشاره کنم که خشونت در فوتبال امروز نسبت به گذشته کمتر شده است، چرا که داوران به شدت با حرکات خشن و عمدي برخورد ميکند و بعد از آن هم کميته انضباطي همه تصميمات لازم در اين زمينه اتخاذ ميکند، اما در زمان ما اين گونه نبود و وضعيت به کلي فرق داشت.
پله در ادامه صحبت هاي خود درباره اين سوال که چه کسي شايستگي کسب توپ طلاي فوتبال جهان ا در سال 2011 دارد گفت : به نظر من شايستگي نيمار براي کسب اين عنوان بيشتر از ديگران است. او با وجود سن و سال کمش نمايش فوق العاده اي داشته است و شايسته اين عنوان است.
چندي پيش ليونل مسي ستاره آرژانتيني آبي ـ اناريها در گفت و گو با مجله برزيلي ESPN ، گفت: بدون شک مارادونا بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان است. بايد اين را هم بگويم که بازي پله را نديدهام، اما احتياجي به اين کار نيست.
اين سخنان مسي به مذاق پله مرواريد سياه فوتبال برزيل خوش نيامد، به طوري که با حالت تمسخر در جواب به مسي گفت که اگر مسي بازيهاي مرا نديده است ميتوانم نوار بازيهايم را برايش بفرستم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)