نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: “جـو فـريـزر” درگذشت

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

“جـو فـريـزر” درگذشت

قهرمان سابق سنگين وزن بوكس آمريكا درگذشت.
    رسانه‌هاي آمريكايي اعلام كردند كه جو فريزر بوكسور سنگين وزن سابق اين كشور در سن 67 سالگي به علت سرطان كبد درگذشت. فريزر عناوين زيادي در رقابت‌هاي جهاني به دست آورده است، به طوري كه در المپيك 1964 توكيو مدال طلا را به گردن آويخت و در سال‌هاي 1973 ـ 1970 مرد اول بوكس حرفه‌اي جهان در سنگين وزن بود. فريزر با سه مسابقه حماسه‌اي كه با محمدعلي كلي داشت، نام خود را در تاريخ بوكس جاودانه ساخت. فريزر اعجوبه‌اي بود كه از دهه 60 در بوكس سنگين وزن جهان خود را معرفي كرد و در نهايت در سال 1970 با شكست جيمي اليس قهرمان آن روزهاي اين وزن، نشان قهرماني بوكس سنگين وزن جهان را با اقتدار از آن خود كرد. او چهار سال از اين عنوان خود دفاع كرد تا اين كه پديده‌اي به نام «جورج فورمن» ظهور كرد و او را كنار زد. فريزر پس از شكست از فورمن هيچ گاه قهرمان سنگين وزن بوكس جهان نشد. او كه در ميان هوادارانش لقب «جو سيگاري» را يدك مي‌كشيد، يك مبارز ريز نقش، اما به شدت جنگنده بود و با مشت هاي آهنين خود حريفانش را نقش زمين مي‌كرد؛ از جمله «هوك چپ» معروفش كه ضربه پاياني او به حريفانش در بسياري از مبارزاتش بود، همان هوك چپي كه محمدعلي كلي را در راند پانزدهم نبرد قرن در سال 1971 نقش زمين كرد. محمد علي کلي ساعتي پس از اعلام مرگ جو فريزر اين واقعه را لطمه‌‌اي به ورزش خواند. وي گفت: از مرگ جو فريزر متاسفم. به نظرم جهان يکي از قهرمانان بزرگ و پرآوازه‌اش را از دست داد. من هميشه از او با احترام فراوان ياد خواهم کرد. کلي که چهار دهه قبل رقابت چشمگيري با اسطوره درگذشته و نيز جورج فورمن داشت و هنگام بيان اين جملات اشک مي‌ريخت، افزود: مرگ او ضايعه‌اي در بوکس جهان است. از صميم قلب مراتب تاسف و همدردي خود را با با خانواده‌اش و دوستان او ابراز مي‌کنم.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. 3 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)