رييس هيات فوتبال استان تهران با رد خبر پرداخت 150 هزار دلار به ناسيونال پاراگوئه، گفت: پس از بازي اين تيم برابر استقلال درباره مبلغ پرداختي مذاکره مي‌کنيم.
حبيب الله شيرازي با بيان مطلب بالا گفت: پس از ديدار استقلال و ناسيونال با مسئولان تيم پاراگوئه اي مذاکره کنيم و درباره مبلغي که بايد به آن‌ها بدهيم صحبت مي‌کنيم. براي تعيين مبلغ بايد مفاد قرارداد را بررسي کنيم تا در صورت رعايت تمام بندهاي آن مبلغ مورد نظر را پرداخت کنيم.
وي همچنين با بيان اين که مسئولان باشگاه ناسيونال بر اساس قرارداد موظف بوده‌اند که با بهترين بازيکنان‌شان در جام «ولايت» شرکت کنند، افزود: ما فهرست بازيکنان اين تيم را از سايت "Socerway" استخراج کرديم و کاملا مي‌دانيم که کدام بازيکن اين تيم در چند بازي در ترکيب اصلي بوده است و چند گل هم زده است.
‌اين صحبت‌هاي رييس هيات فوتبال استان تهران در حالي است که بر اساس آمار سايت مذکور، تنها سه تن از بازيکنان اين تيم پاراگوئه‌اي که به ايران آمده‌اند در ترکيب اصلي اين تيم در آخرين بازي در ليگ حرفه‌اي پاراگوئه پيش از عزيمت به ايران حضور داشته‌اند. ضمن اين که بر اساس آمار اين سايت از بين بازيکناني که به همراه تيم ناسيونال به ايران آمده اند، در سال 2011 ميلادي، چهار نفر کمتر از سه بازي و سه نفر کمتر از هفت بازي انجام داده‌اند و دو نفر نيز اصلا بازي نکرده‌اند. همچنين دو بازيکن اين تيم به نامهاي اوروئه، مورينيگو به ترتيب 8 و 9 بازي براي تيم‌شان انجام داده‌اند و اين در حالي است که ليگ حرفه‌اي پاراگوئه هفته گذشته، هفته چهاردهم خود را سپري کرده بود.
به اين ترتيب بايد صبر کرد و ديد که پس از جلسه مسئولان هيات فوتبال تهران و مسئولان باشگاه ناسيونال، چه مبلغي به حساب اين تيم پاراگوئه‌اي واريز خواهد شد.