اسطوره فوتبال جهان معتقد است ليونل مسي هنوز بازيکن کاملي نيست.
بازیکن افسانه ای تیم ملی برزیل و باشگاه سانتوس ، جشن تولد 71 سالگی خود را در لندن و طبق سنت های همیشگی جشن گرفت . پله در جریان این جشن لیگ جزیره را برترین لیگ دنیا معرفی کرد و در نقد لیونل مسی تصریح کرد که این ستاره آرژانتینی بازیکن کاملی نیست .
دارنده سه عنوان قهرمانی جهان به همراه تیم ملی برزیل ،این چنین گفت : من خیلی دوست دارم که با مسی بازی کنم ، گرچه او یک بازیکن تمام عیار نیست و توانایی استفاده از سر در گلزنی را ندارد . همچنین من به مدت 20 سال فوتبال را در اوج دنبال کردم اما مسی فقط چند سال در اوج خواهد ماند .
او در ادامه گفت : در حال حاضر تنها بازیکنی که من بازی او را دوست دارم ، کسی نیست جز نیمار .
پله در کاونت گاردن در لندن میزبان بسیاری از ستارگان فوتبال بود که برای جشن تولد 71 سالگی این اسطوره فوتبال به این مراسم دعوت شده بودند . از جمله مهمانان این مراسم می توان به ریو فردیناند و برادرش آنتون فردیناند ، پاتریک اندرسن ستاره سابق بایرن مونیخ و بارسلونا ، تری کوپر ستاره اسبق تیم ملی انگلیس و باشگاه لیدز یونایتد که در جام جهانی 1970 از رقیبان پله بود ، اشاره نمود .
برجسته ترین گلزن تاریخ فوتبال برزیل و دنیا در این مراسم اعلام کرد که از زندگی در انگلیس لذت می برد و مورد ستایش مردم انگلیس قرار دارد . او سطح فوتبال انگلیس را در حد بالیی ارزیابی کرد و لیگ جزیره را برترین لیگ دنیا نامید که حتی از لالیگا نیز بهتر است .
زمانی که از پله در مورد رقبای او در زمان بازیگری او سوال شد ، او جاسینتو فاکتی و بابی مور را به عنوان رقبایش در آن زمان معرفی کرد . او در ادامه به طنز بیان کرد که سیلوستر استالونه را در هنگام بازی در فیلم فرار به سوی پیروزی را قوی ترین رقیب خود معرفی کرد .
پله در فیلم فرار به سوی پیروزی به همراه استالونه و مایکل کین به ایفای نقش پرداخت . در این فیلم پله نقش زندانی هایی را داشت که در کمپی از نازی های آلمانی اسیر بود . این زندانی ها بر برگزاری یک مسابقه فوتبال موفق به فرار شدند .
در این مراسم از طرف مدیر اجرایی موسسه فوتبالیست های حرفه ای بابی بارنز ، یک کفش ورزشی با صفحه ای از طلای 18 عیار ،به عنوان هدیه تولد به پله اهدا شد .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)