ستاره ايتاليايي در صحبتهايي اعلام کرد که با وجود مشکلاتي که در چشمش وجود دارد از دنياي فوتبال کنار نخواهد رفت.
جنارو گتوزو، ستاره خط میانی باشگاه میلان اعلام کرد که با وجود مبارزه سختی که با مشکلی که در چشمش ایجاد شده دارد، با دنیای فوتبال خداحافظی نخواهد کرد.
این ستاره ایتالیایی بعد از اولین دیدار تیمش در رقابتهای این فصل سری آ که روز نهم سپتامبر مقابل لاتزیو برگزار شد، از میادین ورزشی به دور است. او در آن دیدار تنها 20 دقیقه بازی کرد و بعد از برخوردی که میان او و نستا به وجود آمد زمین مسابقه راترک کرد.
گفته می شود که عصب ششم چشم این ستاره 33 ساله فلج شده ؛ ناهماهنگی ای که به عصب مغزی ای برمی گردد که حرکات چشم را کنترل می کند.
گتوزو در صحبتهایی گفت:« برخوردی که میان من و نستا رخ داد، دلیل وقوع این مشکل نبود.این تنها برخوردی بود که به من کمک کرد تا به این بیماری پی ببرم. آن 20 دقیقه ای که مقابل لاتزیو بازی کردم برایم مثل یک کابوس بود؛ حس می کردم که انگار مست هستم. من زلاتان ایبراهیموویچ را در 4 جای مختلف زمین می دیدم. من باید در 4 ماه آینده استراحت کنم و بعد از آن عمل جراحی روی چشمم انجام خواهد شد.»
با وجود شرایط سختی که پیش روی گتوزو قرار گرفته، این ستاره ایتالیایی مطمئن است که به میادین ورزشی و به ترکیب تیمی که از سال 1999 در آن توپ زده بازخواهد گشت:« من از فوتبال خداحافظی نمی کنم. این بیماری من رااز پای در نخواهد آورد. فوتبال زندگی من است و من انسان خوشبختی هستم. بیست روز پیش دکترها به من گفتند که ممکن است دیگر هرگز نتوانم به زمین چمن بازگردم ولی الان به من می گویند که این طور نیست و مطمئن باشید که من به شدت تلاش می کنم تا دوباره به زمین چمن بازگردم.»
گتوزو ادامه داد:« من می توانم تمرینات فیزیکی ام را انجام دهم ولی نمی توانم بازی کنم؛ چون خیلی خوب نمی بینم. من خودم را یکی از اعضای مهم باشگاه می دانم و بعد از سالها بازی برای میلان احساس احترام زیادی می کنم.»
میلان درحال حاضر با کسب 11 امتیاز از 7 بازی در رده هفتم جدول قرار دارد و 4شنبه شب مقابل پارما قرار خواهد گرفت.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)