1.قبل از بریدن، به مدت حداقل 15 دقیقه به مرغ پخته استراحت دهید، تا تمامی مواد روی مرغ پخته،روی آن جابجا شده تا ظاهری زیباو دوست داشتنی پیدا کند.فیبرمرغ نیز استراحت کرده واین کار، برش آن را آسان تر خواهد ساخت. برای بریدن مرغ پخته به تکه های کوچکتر،شما نیاز به چوب و یک چاقوی تیزخواهید داشت، بریدن مرغ در واقع بسیار آسان است. از یک چنگال برای ثابت نگه داشتن مرغ استفاده کنید و چاقو را بین پا و بدن مرغ وارد کنید وران مرغ را بصورت یک قطعه جدا کنید.
2.بال یک سمت را حذف کنید و پس از آن سینه را برش دهید. این عمل را در طرف دیگر پرنده نیزتکرارکنید.
3.در نهایت، ران مرغ را تقسیم کنید ، برش را از طریق مفصل آن انجام دهید، بنابراین شما دو بخش ساق پا خواهیدداشت.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)