برگزاری جشنواره انار، یاقوت بهشتپنجمین جشنواره "انار یاقوت بهشت" با هدف ترویج فرهنگ مصرف و آشنایی با خواص درمانی انار از تاریخ 26 مهر در فرهنگسرای اشراق تهران برگزار شده و تا 5 آبان ماه ادامه دارد. این جشنواره که با مشارکت وزارت جهاد کشاورزی برگزار میشود شامل معرفی انار استانهای مختلف کشور و عرضه مستقیم انار و فرآورده های آن، صنایع دستی و سوغات استانها، کارگاه آموزشی تخصصی و مشاوره، کارگاه هنرهای خانگی (آشپزی و شیرینی پزی با انار و...)، کارگاه بررسی خواص درمانی انار، غرفه های ویژه کودکان و نوجوانان و... است.
انار را میوهای بهشتی میدانند، میوهای كه الماسهای درخشان سرخ با بطنی سپید در گردی كاسه مانند آن جمع شدهاند تا رمزی از جاوداگی را برای انسان متجلی كنند. زادگاه اصلی انار ایران است و در فرهنگ ایرانی انار نشانه زندگی، زایش و فراوانی است و در آیات متعدد قرآن به خوردن آن سفارش شده است. این میوه سرشار از پتاسیم، سدیم، کلسیم، فسفر، نیاسین، تیامین و... است. ایران با تولید سالانه 600 هزارتن انار یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انار در جهان به شمار می رود و در حال حاضر بیشترین سطح کشت انار را در جهان داراست.
لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید
در صورتی که هر یک از عکسها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture و یا Reload Image را انتخاب كنید
- ارزش غذایی انار
یك عدد انار 40 درصد نیاز روزانه شخص به ویتامین سی را تامین میكند. همچنین، انار منبع غنی اسید فولیك و آنتی اكسیدان است.
- گروه ویتامینها در انار
انار سرشار از ویتامینهای A،B،C،E و قند تانن و یك ماده مفید دیگر به نام كره ماناتین است. این میوه بهشتی دارای آهن و ویتامینهای لازم خونسازی است. انار خواص درمانی خاصی دارد. این میوه در صورتی كه شیرین باشد برای سینه و ریه بسیار مفید است.
انار با داشتن ویتامین B سبب تقویت اعصاب میشود و به علت داشتن ویتامین B 6 ضد استفراغ بوده و درمان كننده و یار زنان باردار است. هم چنین انار به علت داشتن آهن و ویتامینهای موجود در آن برای خونسازی بدن مفید است و بهترین موقع خوردن آن صبح ناشتا است.
- اثرات درمانی انار
میوهای است سرشار از ویتامین و به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیرهضم میباشد. خوردن دانههای انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است.
انار میوهای است كه به آن خونساز میگویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است.
انار مقوی قلب، مفرح، دفعكننده چربی، رفعكننده سموم اغلب عفونتهای داخلی، دافع حرارت است و خوردن انار با پردههای سفید آن شكم را دبّاغی میكند.
رب انار، برگ انار در ضعف معده، كمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، مخصوصا برای دختران جوان و در رفع میگرن بسیار مفید است.
دانههای میوه جنگلی انار در معالجه اسهال بسیار موثر است و آب انار شیرینشده با شكر هم مفید است.
- ۵۰ خاصیت دیگر انـــــــار
1. پوست و ریشه انار ضدکرم است.
۲. انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی است.
۳. اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم میشود.
4. کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته از نوع شیرین آن
5. انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.
6. انار شیرین سرفه را تسکین میدهد و صدا را باز میکند (برای کسانی که آواز میخوانند)
۷. انار شیرین خارشهای بدن را تسکین میدهد.
۸. طبع انار ترش سرد است.
9. انار شیرین مقوی معده و کبد است.
10. کسانی که زخم معده دارند انار ترش برایشان ممنوع است. به طور کلی زیادهروی در مصرف انار ترش امکان به وجود آمدن زخم معده را دارد.
11. جهت درمان زخمهای دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نمایید.
12. جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخمها آب انار ترش را بجوشانید تا غلیظ شود، سپس با عسل مخلوط نمایید و بر روی آنها بمالید.
۱۳. رب انار مقوی بدن و چاق کننده است.
۱۴. رب انار یبوست میآورد.
۱۵. خوردن انار غم و اندوه را از بین میبرد.
۱۶. کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین میرود.
۱۷. خانمهای حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آنها از بین میرود.
۱۸. برای از بین بردن ترشحات ساده زنانگی از دمکرده گل انار روزی ۲ استکان استفاده شود. ۵ گرم گل خشک در ۲۰۰ سیسی آب جوش ۲۰ دقیقه دم کرده، بنوشید.
۱۹. برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه را در آب بجوشانند صاف کرده و بعد از هر بار اجابت مزاج در داخل آب نیمگرم یا سرد آن بنشینند. برای کسانی که بواسیر دارند این عمل مفید است.
۲۰. کسانی که کرم دارند حدود سه یا چهار گرم پوست انار را با یک لیوان آب گرم میل نمایند. بهتر است یبوست نداشته باشند اگر چنانچه یبوست دارند یک روز قبل از خوردن پودر پوست انار مسهل یا سوپهای ملایم بخورند و ۲ ساعت بعد از خوردن پودر پوست انار مقداری سوپ میل شود.
۲۱. کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد میکنند از دم کرده یا جوشانده برگ انار به عنوان چای استفاده (۱۰ گرم در ۲۵۰ سیسی آب) کنند.
۲۲ دم کرده برگ انار میگرن را برطرف مینماید. ۵ عصر و آخر شب یک لیوان میل شود. ۵ گرم گل انار در یک لیوان آب جوش دم کرده.
۲۳. برای درمان کرم کدو بین ۶۰ تا ۹۰ گرم پوست خشک کرده ریشه با ساقه انار را در ۲ لیوان آب به مدت ۲ شبانه روز خیس کرده سپس با حرارت ملایم آن را جوشانده تا آب به یک لیوان برسد، سپس صاف نموده در ۲ یا ۳ نوبت با کمی عسل مخلوط کرده میل شود. بعد از آن بیمار هنگام اجابت مزاج بر روی یک ظرف آب نیم گرم بنشیند تا کاملاً کرم کدو که همانا سر آن میباشد دفع گردد زیرا اگر سر آن باقی بماند مجدداً رشد مینماید. اما برای از بین بردن کرم کدو داروهای شیمیایی البته زیر نظر پزشک بهتر است.
۲۴. در موقع خوردن جوشانده پوست انار از خوردن روغن کرچک خودداری شود. زیرا ممکن است ایجاد مسمومیت نماید.
۲۵. جوشانده پوست انار جهت ترشحات سفید خانمها مفید است.
۲۶. از ترکیب گلهای له شده انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده میشود.
۲۷. طبع انار سرد و تر است.
۲۸. پوست آن سرد و خشک است.
۲۹. انار شیرین طبیعت سرد، معتدل و کمیتر دارد.
۳۰. انار تولید کننده اخلاط صالح است. همانا دو گونه خلط وجود دارد یکی مفید و دیگر غیر مفید که انار تولید کننده نوع مفید آن است.
۳۱. برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار را سوراخ کرده سپس روغن بادام شیرین داخل آن ریخته و روی آتش بگذارند تا روغن جذب شود آنگاه بخورند بسیار خوب است.
۳۲. انار ترش نیروی جنسی را کاهش میدهد.
۳۳. عصاره گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است. بصورت ضماد با احتیاط مصرف شود.
۳۴. گل انار با آب بارهنگ برای زخمهای آلات تناسلی آقایان مفید است. گل انار + عرق بید + عرق بیدمشک + عرق کاسنی + بارهنگ سپس زخم را بشویید.
۳۵. به جای گل ما میتوانیم از پی سفید داخل انار استفاده کنیم. (مورد شماره ۳۴)
۳۶. کسانی که میخواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.
۳۷. خوردن انار مستی را رفع میکند.
۳۸. انار جهت صفرا و تب صفراوی مفید است. قبل از غذا میل شود.
۳۹. بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گلپر است.
۴۰. جوشانده گل انار درمان کننده پیوره و خون ریزی لثه میباشد.
۴۱. پودر پوست انار برای التیام زخمهای کهنه مفید است.
۴۲. کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مفید است.
۴۳. اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری میکند.
۴۴. امام صادق (ع) میفرمایند: بخورید انار را با پردههای وسط آن تا معده را صیقل دهد و هوش را زیاد کند.
۴۵. حضرت علی (ع) میفرمایند: به کودکان خود انار دهید تا زودتر به سخن آیند.
۴۶ کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.
۴۷. اگر آب انار را با شکر و نشاسته و صمغ عربی و روغن بادام بجوشانیم و نیم گرم میل شود باز کننده ادرار و تقویت کننده دستگاه ادرار و مثانه است.
۴۸. انار دفع کننده مضرات دخانیات میباشد.
۴۹. اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس کوبیده آن را در محل خارش بگذارند خارش را برطرف میکند.
۵۰. اشخاصی که دارای طبع سرد وتر هستند بعد از خوردن انار کمی زنجبیل با نبات بخورند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)