سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: همکاران کيروش آب مرواريد دارند و به همين دليل برخي از بازيکنان شاهين را نديدهاند.
فیروز کریمی پس از پیروزی یک بر صفر مقابل فجر سپاسی اظهار داشت: امروز تیم شاهین با توجه به حمایت هواداران فوتبال خوبی ارائه کرد. فجر هم با وجود جوانی فوتبال زیبایی انجام داد. همه از این بازی لذت بردند و تاکتیکی بازی کردیم. فجر می خواست با پرس مهاجمان ما مانع از حمله شود اما با تاکتیک هایی که داشتیم به گل رسیدیم. باید به بازیکنان شاهین این را یاد دهیم که فقط به یک گل اکتفا نکنند.
کریمی در پاسخ به این سؤال که همیشه به جوانان اهمیت می دادی آیا این روند هم در شاهین ادامه پیدا می کند یا خیر گفت:شاهین تیم باسابقه ای است. به این امر اعتقاد دارم زمانی باید از جوان استفاده کنیم که خوب باشد و فوتبالش خراب نشود. در آینده بازیکنان خوبی
از شاهین به این فوتبال معرفی می کنیم. همان طور که در گذشته ۳۰۰ تا بازیکن به لیگ برتر و ۷۰ بازیکن به تیم ملی معرفی کردم، اما برای نشان دادن چنین بازیکنانی به زمان نیاز داریم.
وی در خصوص اینکه چرا مدام در کنار زمین مشاوره می گرفت، اظهار داشت: چهار دستیار دارم که باید آنالیز خود را به من بدهند و با توجه به اینکه آنها نتوانستند کارت مربیگری خود را بگیرند مجبور بودم از کنار زمین مشورت بگیرم.
کریمی خاطر نشان کرد: در این مدتی که به بوشهر آمدم همه مسئولان همکاری کردند. رئیس هیئت فوتبال بوشهر با من همکاری کرد.به همین دلیل سه امتیاز را اول به هواداران و سپس به رئیس هیئت فوتبال بوشهر تقدیم می کنم.
وی در خصوص صحبت کیروش که گفته بود در شهرستان ها چشم دارم تا بازیکنان خوب را ببینند، گفت: من باید بگویم با توجه به شرجی بودن هوا در بوشهر و آب مروارید برخی همکاران کیروش ، آنها نتوانسته اند وحید طالب لو و چند نفر دیگر را ببینند. باشگاه شاهین در راستا کمک به تیم ملی هزینه عمل آب مروارید چشم این دوستان را می دهد تا در آینده شاهد حضور بازیکنی مثل طالب لو در تیم ملی باشیم.
سرمربی شاهین اضافه کرد:بازیکنان از نظر روحی و روانی با استرس روبرو هستند و من سعی کردم این مشکلات را کم کنم تا بیشتر خلاقیت خود را خرج کنند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)