مواد لازم:

2 قطعه ژامبون خرد شده
2 قطعه سیر خرد شده
2 تخم مرغ بزرگ
2/1 فنجان خمیر نان
1و 2/1 قاشق غذاخوری نمک
1و 2/1 پوند گوشت قرمز
2 قاشق غذاخوری مرزنجوش خشک شده یا نعناع تازه


• مواد لازم برای سس:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز متوسط خرد شده در حدود 1 فنجان
3 عدد سیر رنده شده
11و 28 اونس گوجه رنده شده
1 قاشق غذاخوری نعناع خشک شده
2/1 فنجان آب جوجه یا آب گوشت


طرز تهیه:
1- فر را روی درجه 400 فارنهایت قرار دهید. گوشت را با سایر مواد ذکر شده در بالا در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و خوب چنگ بزنید . این مایع باید آنقدر خوب با هم مخلوط شده تا کوفته از هم باز نشود.

2- با دستان مرطوب یا قاشق بستنی خوری ، از مخلوط بدست آمده 16 گلوله یک اندازه درست کنید و آنها را با فاصله روی سینی شیرینی پزی قرار دهید ؛ آن را در فر بگذارید و بگذارید 15 دقیقه داخل فر بماند تا به رنگ طلایی درآید.

3- تا زمانیکه کوفته ها آماده شوند ، کمی روغن زیتون داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط گاز گذاشته و پیاز را داخل آن بریزید و سرخ کنید.سپس سیر را به آن اضافه کنید و در حدود 1 دقیقه آنها رابا هم تفت دهید ، بعد از آن گوجه ، کمی آب جوجه ویا گوشت را با هم اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید و برای مزه دار کردن آن کمی نمک بریزید . اگر دوست داشتید کمی آرد داخل سس بریزید تا سس غلیظ شود . این سس باید کوفته ها را به خوبی در خود بگیرد.

4- زمانیکه کوفته ها آماده شد ، آنها را داخل سس قرار دهید و بگذارید کمی آب سس را به خود بگیرند. اگر سس غلیظ نشده بود ، بنا به سلیقه خود آنقدر بگذارید بجوشد تا به مقدار دلخواه تان دربیاید.این غذا را می توانید با برنج ، نان تورتیلا و... سرو کنید. برای تزئین از برگ نعناع استفاده کنید.