نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: احمدي نژاد لبناني يك ساله شد + عكس

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض احمدي نژاد لبناني يك ساله شد + عكس

«محمد حسن غلموش» پدر احمد نجاد غلموش، 37 ساله از منطقه جباع اقليم واقع در جنوب لبنان است و در يكي از ادارات دولتي لبنان كار مي كند و «بدر يوسف حسنين» مادر غلموش از منطقه اشغالي حيفا فلسطين است كه در سال 1979 ميلادي در ليبي به دنيا آمد و خانه دار است. اين زوج لبناني ـ فلسطيني داراي دو فرزند ديگر به نام هاي حسن و حسين 5 و 7ساله نيز هستند.

117042 891

به گزاشر مليتانيوز، «بدر يوسف حسنين» مادر احمدي نژاد غملوش كه از مذهب اهل سنت به تشيع نایل شده درخصوص انتخاب اين نام براي فرزندش چنين مي گويد: من در ابتدا قصد نداشتم كه اسم فرزندم خود را احمدي نژاد انتخاب كنم ولي فرزندم دقيقا در همان روزي كه ايشان به لبنان آمد متولد شد و ما نيز به دليل خير بركت ورود اين مرد شجاع به منطقه اين اسم را براي پسرمان انتخاب كرديم.

117041 505

«محمد حسن غملوش» حرف همسرش را قطع كرد و گفت: در هنگام تولد فرزندم در بيمارستان بودم كه پرستار به من گفت كه فرزندتان حداقل يك ساعت ديگر متولد خواهد شد؛ من نيز به سالن انتظار نزد خانواده و مادر همسرم برگشتم كه صحنه هاي ورود دكتر احمدي نژاد به لبنان را از طريق تلوبزيون مشاهده مي كردند و به محض اينكه ايشان از از هواپيما خارج شد و پاي خود را روي پله هواپيما گذاشت پرستار مژدگاني تولد فرزندم را داد.etedaalir

117043 563

جالب در سخنان پدر اين خانواده اين بود كه مي گفت:من برغم اينكه مسايل سياسي را دنبال نمي كنم و حتي سياسيون كشور خودمان را هم به خوبي نمي شناسم ولي دكتر احمدي نژاد را به دليل مواضع شجاعانه اش دوست دارم.etedaalir

مادر اين كودك نيز گفت: ما احمدي نژاد و سيد حسن نصرالله را دو مرد بزرگ عصر زمانه مي دانيم.

117044 666
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)