بازگشت سارق حرفهاي به زندان
ماموران پس از اطلاع از اين واقعه هنگام گشتزني فردي را مشاهده كردند كه كنار پايانه غرب در گوشهاي خوابيده بود. شاكي با مشاهده اين فرد كه كيسهاي پلاستيكي نيز كنارش قرار داشت، گفت: آن كيسه متعلق به او است.
شرق: مردي كه پيش از اين سه بار به اتهام زورگيري به زندان افتاده بود، اين دفعه به اتهام جيببري در ترمينال غرب تهران بازداشت شد.
ماموران پليس هنگام گشتزني در ترمينال غرب بودند كه فردي سراسيمه به آنها مراجعه و درخواست كمك كرد.
شاكي كه «حبيب» نام داشت، گفت: « من نقاش ساختمان هستم و چون كارم شب گذشته طول كشيد بعد از مراجعه به پايانه غرب خواستم سوار اتوبوس آخر وقت شوم كه جا ماندم. در ايستگاه اتوبوس خوابم برد. وقتي بيدار شدم ديدم با تيغ، جيب شلوارم پاره شده و مبلغ 180 هزار تومان وجه نقد را به همراه پلاستيك بزرگ سفيد رنگم كه مدارك شناسايي داخلش بود به سرقت بردهاند.»
ماموران پس از اطلاع از اين واقعه هنگام گشتزني فردي را مشاهده كردند كه كنار پايانه غرب در گوشهاي خوابيده بود. شاكي با مشاهده اين فرد كه كيسهاي پلاستيكي نيز كنارش قرار داشت، گفت: آن كيسه متعلق به او است.
به اين ترتيب متهم دستگير شد. او كه تاكنون سه بار به علت زورگيري دستگير و راهي زندان شده است، اينبار نيز به جرمش اقرار كرد و به مرجع قضايي تحويل داده شد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)