ایران در تاریخ خود مردان و زنان بزرگی را به خود دیده اما گاهی اندیشه این مردان و زنان سرنوشت کشور ما را به گونه ای تغییر داده است که پس از گذشت سالها اثار اندیشه های انها باعث سربلندی کشور ما شده است و هنوز ما تشنه اندیشه های انها هستیم پس بسیار سخت و سلیقه ای است که بگوییم کدام فرد بزرگترین چهره تاریخی ایران است,پس میتوان بهترین فرد را در نظر جمع پیدا کرد.
شما میتوانید نام هر انسان ازاده را در قسمت نظرها بنویسد, اما برای اشنایی و سهولت کار من نام عده ای از جوانمردان و شیرزنان ایرانی به همراه نقش تاریخی انها را در زیر نوشته ام:
1. آتوسا:دختر کوروش کبیر,زنی پاک نهاد که همسر داریوش کبیر بود و ملکه 28 کشور بود و به دلیل نفوذ بسیاری که در دربار داشت از مشاوران داریوش کبیر بود.
2. آرتمیس:نخستین زن دریاسالار ایران و جهان.
3.گردآفرید:رستم فرمانده ارتش ساسانی بود و دختری به نام گردآفرید داشت که از پهلوانان ایران بوده است,وصف مبارزه او و سهراب را فردوسی در شاهنامه اورده است.
4.پوران دخت:اولین پادشاه زن سلسله ساسانی بود.او معتقد بود که پادشاه چه مرد و چه زن باشد باید سرزمین خود را نگاه دارد و باید با عدل و انصاف با مردم برخورد کند.
5.پروین اعتصامی:شاعر و اندیشمند عصر معاصر.
6.زرتشت:پایه گذار یکتاپرستی و خردگرایی در ایران.
7.دیااکو:پایه گذار کشوری مستقل به نام ایران.
8.کوروش:پادشاه بزرگ ایرانی که با منشور حقوق بشر خود نام ایران و خود را جاودانه کرد.
9.یعقوب لیث صفاری:استقلال دوباره ایران از اعراب.
10.شاه اسماعیل صفوی:قدرتمند ترین حکومت بعد از اسلام را در ایران تشکیل داد و مرزهای ایران را به مرزهای زمان ساسانی رساند.
11.نادرشاه افشار:با پشت پا زدن او به قدرت یک ادبیات جدید را وارد ادبیات سیاسی ما کرد, هر چند در نهایت به کمک ریش سفیدان به قدرت رسید.
12.فردوسی:نقش او در زنده نگاه داشتن زبان فارسی بر کسی پوشیده نیست.
13.مولانا:در رشد عرفان و معنویت در ایران نقش بزرگی داشت به گونه ای که عمیق ترین اندیشه های عرفانی را در شعرهای او میتوان یافت.
14.ابن سینا:دانشمند بزرگ و پدر علم پزشکی در ایران.
15.ملاصدرا:دانشمند و فیلسوف بزرگ ایرانی.
16.خواجه نصیر الدین طوسی:دانشمند بزرگ و پدر علم مهندسی در ایران.
17.نام هر شاعر و دانشمند دیگری نیز میتوانید بنویسید,به دلیل تعدد نام انها من از ذکر نام انها خودداری میکنم.
18.مصدق:ملی کردن نفت در ایران
منبع :http://rendane-mast.mihanblog.com/
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)