نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: برتری شهرداری تبریز برابر‌ ملوان در روز اخراج یسیچ

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array

برتری شهرداری تبریز برابر‌ ملوان در روز اخراج یسیچ

دیدار تیم های شهرداری تبریز و ملوان انزلی از ساعت 16 در ورزشگاه یادگار امام تبریز در حضور 2 هزار تماشاگر آغاز شد و با برتری 2 بر صفر میزبان خاتمه یافت.
    نیمه اول این مسابقه با گل دقیقه 14 زینال خیری یک بر صفر به سود شهرداری تبریز به پایان رسید. در نیمه دوم و در دقیقه 90+5 مهرداد قنبری گل دوم شهرداری تبریز را به ثمر رساند.
    قضاوت این مسابقه بر عهده سید مهدی سیدعلی بود. وی به امید نظامی پور و محمد همرنگک از ملوان کارت زرد نشان داد. همرنگ به دلیل کارت زرد دوم دقیقه 74 از بازی اخراج شد. همچنین در دقیقه 90+4 یسیچ سرمربی شهرداری تبریز به دلیل اعتراض به داور از روی نیمکت اخراج شد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array
    يسيچ: اخراج من سوءتفاهم بود

یسیچ پس از پیروزی 2 بر صفر مقابل ملوان انزلی اظهار داشت: از تیم ملوان شناخت داشتیم و این شناخت باعث شد به آنها اجازه ندهیم کار خاصی انجام دهند. در بازی‌های گذشته هم خوب بودیم. تنها دلیل اینکه امروز توانستیم پیروز شویم این بود که همان اول بازی به گل رسیدیم. این مسئله باعث شد که بازیکنان روحیه بیشتری بگیرند. با این حال بعد از گل اول نتوانستیم از موقعیت‌های بعدی استفاده کنیم.
    یسیچ در مورد اخراجش گفت: می‌توانم بگویم که سوء‌تفاهم باعث شد داور مرا اخراج کند. من سر سرپرست خودمان داد می‌زدم اما داور چهارم فکر می‌کرد که با داور هستم.
    سرمربی شهرداری تبریز در مورد اینکه 10 نفره شدن ملوان چه تأثیری در بازی داشت، گفت: به هرحال این 10 نفره شدن کار ما را راحت‌تر کرد.
    وی در خصوص اینکه چرا به حرکت جوانمردانه میثم بائو ایراد گرفت: من مخالف بازی جوانمردانه نیستم ولی وقتی می‌بینم بازیکنی ضربه نخورده و خود را به زمین زده و تیمم در حال حمله است، حق دارم اعتراض کنم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array
    پورغلامي:بردبرابراستقلال تاثيري درشکست نداشت

فرهاد پورغلامی پس از شکست 2 بر صفر مقابل شهرداری تبریز گفت: در حالی که شهرداری تبریز بازی را خوب آغاز کرد ما شروع خوبی نداشتیم. موقعیت‌های آنها طوری نبود که به گل برسند و ما ناباورانه گل زودهنگامی خوردیم. بعد از این گل تمرکز خود را از دست دادیم و ضرر کردیم و نتوانستیم از موقعیت‌های خود استفاده کنیم.
    وی افزود: نیمه دوم شهرداری تبریز بازی را خوب آغاز کرد اما در ادامه کنترل مسابقه را در اختیار داشتیم و می‌توانستیم با وجود اینکه 10 نفره شدیم بازی را مساوی کنیم اما گل دوم که دیرهنگام هم بود شکست ما را رقم زد.
    پورغلامی در پاسخ به این سؤال که فکر نمی‌کند بازیکنانش به دلیل پیروزی مقابل استقلال مغرور شده بودند، گفت:‌ فکر نمی‌کنم چنین باشد و پیروزی بر استقلال تأثیری در نتیجه بازی امروز نداشت. دو تیم بازی کندی را انجام دادند ولی شهرداری تبریز صاحب توپ بیشتری بود.
    وی درباره اخراج محمد همرنگ تصریح کرد: در مورد کارت زرد اولی که او گرفت اعتراض دارم، اما در مورد کارت زرد دومش معتقدم بازیکن ما نباید به داور اعتراض می‌کرد.
    پورغلامی در مورد جو ورزشگاه یادگار امام تبریز گفت:‌ جوّ ورزشگاه تبریز نسبت به گذشته بهتر شده است. من می‌دانم که تبریزی‌ها مردم باصفایی هستند، بعضی‌ها جوّ تماشاگران را به هم ریخته بودند اما امروز نسبت به قبل بهتر شده‌ بودند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1665
    Array
    حاشيه بازي شهرداري - ملوان

دیدار تیم‌های فونبال شهرداری تبریز و ملوان که با اولین برد خانگی تیم فوتبال شهرداری تبریز همراه بود حواشی دیگری نیز داشت که در زیر به آن اشاره شده است.
    - حدود 2000 نفر برای دیدن این بازی به ورزشگاه یادگار امام تبریز آمدند.
    - پیش از سوت شروع بازی در نیمه اول حاضرین در ورزشگاه به احترام درگذشت یکی از هواداران تیم فوتبال شهرداری تبریز یک دقیقه سکوت کردند.
    - حضور ویسی سرمربی تیم فوتبال صبای قم در ورزشگاه که تیمش درهفته یازدهم رقابتهای لیگ برترمیزبان تیم شهرداری تبریز است باعث شد که هواداران تیم شهرداری علیه وی شعار بدهند.
    - هواداران تیم شهرداری تبریز در مقاطع زمانی از بازی شعار ویسی ضد فوتبال با شعار امیر پاشا به تشویق قلعه نویی می پرداختند.
    - رسول خطیبی و یونس باهنر برای زیر نظر گرفتن بازی تیم شهرداری تبریز در ورزشگاه حاضر شده بودند چون تیم ماشین سازی تبریز باید روز 4 آبان در رقابتهای جام حذفی به مصاف تیم فوتبال شهرداری تبریز برود.
    - میودراگ یشیچ، سرمربی تیم فوتبال شهرداری در دقیقه 93 بازی به دلیل اعتراض به داور اخراج شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: