تيم ملي فوتبال ايران در هفته سوم انتخابي جام جهاني 2014 برزيل موفق شد با 6 گل بحرين را در هم بکوبد. اين اتفاق در حالي رخ داد که بازيکن بحرين با تکل خطرناکي که روي پاي تيموريان انجام داده تا در حالي که هنوز عقربههاي اسکوربورد ورزشگاه دقيقهي يک را هم ثبت نکرده بود، بحرين ده نفره شود. شکست سنگين اين تيم مقابل ايران توسط کارشناسان عربي به اخراج الحوطي نسبت داده شد.
الحوطي در گفت و گو با سايت رسمي فدراسيون فوتبال بحرين با بيان اين که خطاي او بر روي تيموريان اصلا عمدي نبوده است، گفت: بدون شک اخراجم آن هم در دقيقه اول بازي نه تنها براي خودم، بلکه براي تمام اعضاي تيم و بازيکنان غافلگير کننده بود. به خوبي مي دانم که اين اخراج تيم را دچار مشکل کرد. از لحاظ بدني و روحي کاملا براي اين بازي آماده بودم. تمام اعضاي تيم انگيزه لازم براي ارائه يک نمايش خوب و آبرومندانهاي را داشتند، مطمئنا اگر از زمين اخراج نميشدم، تيم ما مي توانست نمايش بهتري داشته باشد و شايستگي هايش را ثابت کند.
وي افزود: از همان لحظهاي که اخراج شدم، غم و اندوه زيادي مرا در بر گرفت. لحظات بسيار سختي را پشت سر گذاشتم، اميدوارم که همه مرا درک کند و واکنش مناسبي داشته باشند. آمادهام که هر گونه مجازاتي را که فدراسيون فوتبال بحرين برايم تعيين ميکند، تقبل کنم. آنچه که در ايران اتفاق افتاد، اگر چه که بسيار تلخ و آزار دهنده بود، اما درسي به من داد که در ادامه مسير فوتبالي ام ميتواند کمک زيادي به من کند. اميدوارم که حکمي که بر عليه من داده ميشود، منطقي و به دور از احساس باشد.
الحوطي که در ديدار مقابل سوريه هم به خاطر تکل شديد بر روي بازيکن سوريهاي از زمين اخراج شد، ادامه داد: اين طبيعت فوتبال است که همواره آميخته با شادي و ناراحتي است. ليونل مسي ستاره تيم ملي فوتبال آرژانتين در اولين بازياش در تيم ملي در دقيقه 18 از بازي اخراج شد، اما او از اخراجش درس عبرت گرفت و الان بهترين بازيکن جهان است. بحرين با وجود شکست سنگين مقابل ايران همچنان شانس صعود از اين گروه را دارد. اين شکست بيانگر سطح حقيقي فوتبال بحرين نيست. ما در کنار بازيکنان با تجربه، بازيکنان جواني در اختيار داريم که مطمئنا ميتوانند در بازيهاي آينده خوب ظاهر شوند و نتايج بهتري به دست آوردند، اميدوارم که هواداران و مسئولان حمايت خود را از اين تيم دريغ ندارند. در پايان از هواداران و مسئولان عذرخواهي ميکنم و معقتدم که داور در اخراجم شتاب به خرج داد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)