وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:محتوای ایمیل‌ها را چک نمی‌کنیم!
بررسی مسائل حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگوی متفاوت با وزیر ۵۵ ساله دولت دهم دربرگیرنده مجموعه‌ای از پرسش و پاسخ‌ها در مورد نحوه حضور وی در شبکه‌های اجتماعی و نظراتش در مورد این شبکه‌ها ، نظرات رئیس‌جمهور در مورد این شبکه‌ها، آمار تعداد ایرانیان عضو شبکه فیس‌بوک، سرعت اینترنت و کیفیت سرویس‌های اینترنتی، زیرساخت‌ها، آخرین وضعیت شبکه ملی اطلاعات، دولت الکترونیکی، بررسی دورکاری، وضعیت اپراتور سوم، خصوصی‌سازی پست، مشکلات PAPها و…است.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از cmmagazine، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این گفت‌وگو پس از طرح سؤوالاتی در مورد شبکه‌های اجتماعی و کارکردهای آن به صراحت گفته: مطلبی را می‌خواهم بگویم که وقتی منتشر شود ممکن است عده‌ای بگویند نگاه بدبینانه و امنیتی به موضوع دارم. او سپس، دلایل نگاه امنیتی‌اش به اینترنت و شبکه‌های مجازی را تشریح کرده است.
حرف‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد تلاش آمریکا برای اشراف اطلاعاتی‌اش در سراسر دنیا نیز تا بدانجا پیش رفته که گفته: من این موضوع را بیشتر باز نمی‌کنم، شاید تأثیرش در جامعه مناسب نباشد.
تقی پور با اعلام اینکه در روز به‌طور متوسط یک ساعت و نیم از پشت میزش در فضای مجازی سیر می‌کند، در پاسخ به این پرسش که به صراحت نگفتید ایمیل‌های افراد را چک می‌کنید یا نه؟ افزوده: ما طبق قانون جمهوری اسلامی ایران حق دسترسی به محتوای پیام‌ها و ایمیل‌ها را نداریم و به شدت به این قانون عمل می‌شود. او در ادامه تأکید کرده «هیچ کار جدی‌ای را از طریق ایمیل انجام نمی‌دهم».
هفدهمین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات- مهر۹۰- با مطالب متنوعی در حوزه روابط‌عمومی، رسانه، تبلیغات، ارتباطات فرهنگی، جامعه اطلاعاتی واندیشه منتشر شده است.
علاقمندان به تهیه این ماهنامه می‌توانند علاوه بر کیوسک‌های مطبوعاتی، آنرا از طریق خرید آن‌لاین از سایت www.cmmagazine.ir و یا www.prshop.ir تهیه نمایند.