زمانبندی کردن ارسال استتوس ها به فیسبوک !!!

همیشه میخواستم بدونم که چطوری میشه در فیسبوک به صورت زمانبندی شده فعالیت کرد. مثالا در یه تاریخ خاص و در یه زمان خاص استتوس خودم رو آپدیت کنم و یا عکس و فیلم بزارم . بعد از کمی جستجو و امتحان کردن روش های مختلف ، نتیجه رو برای شما خوانندگان عزیز هم میزارم تا استفاده کنید . در اینجا من از دو روش قرار هست که استفاده کنم . روش اول رو فقط واسه آپدیت کردن استتوس کاربرد داره ولی روش دوم واسه آپلود کردن فیلم و عکس هم علاوه بر آپدیت کردن استتوس ، جواب میده . با گویا آی تی همراه باشید ……..
روش اول ، استفاده از سرویس تحت وب LaterBro :
اول به وبسایت این سرویس برید . داخل صفحه اصلی این سایت ، دوتا گزینه ی Twitter و Facebook رو میبینید . روی گزینه Facebook کلیک کنید . اگه قبلا به فیسبوک لاگین کرده باشید ، همون لحظه یه پنجره باز میشه و از شما درخواست دسترسی به اکانتتون رو میکنه . باید روی دکمه Allow کلیک کنید . دوباره یه پنجره دیگه باز میشه که این بار ازتون درخواست دسترسی به منظور پست کردن نوشته های شما روی دیوارتون میکنه . این بار هم باید دکمه Allow رو بزنید . اما اگه لاگین نکرده باشید ، اول باید ایمیل و پسوردتون رو وارد کنید و بعد مراحل بالا رو انجام بدید .
صفحه اصلی سایت مجددا لود میشه و قسمتی باز میشه که شما باید موقعیت زمانیتون رو مشخص کنید . یه منوی کشویی هست که باید گزینه Asia/Tehran رو انتخاب کنید و گزینه Next رو بزنید .
11031
بعد از اینکه صفحه دوباره لود شد ، یه کادر هست که ظرفیت ۱۴۰ تا کاراکتر رو داره . یعنی استتوس های شما فقط شامل ۱۴۰ کاراکتر میتونه باشه که آدم رو یاد توییتر میندازه . در هر صورت این سرویس هم محدودیت خودش رو داره .
2704
بعد از اینکه استتوس ۱۴۰ کاراکتری خودتون رو نوشتید ، باید از قسمت پایین و سمت چپ ، گزینه Facebook رو فعال کنید .
حالا نوبت به انتخاب زمان و تاریخ میرسه . از قسمت پایین تکست باکس باید ساعت مورد نظرتون رو انتخاب کنید . وقتی روی عدد مربوط به هر ساعت میرید ، زیر اون دقیقه ها هم ظاهر میشن . قسمت am برای ساعت های قبل از ظهر و قسمت pm برای ساعت های بعد از ظهر . البته شما فقط میتونید استتوس خودتون رو در زمان هایی مثل “سر ساعت یا همون ۰۰ ” ، ۱۵ ، ۳۰ و ۴۵ دقیقه ارسال کنید و منم هرچی سعی کردم زمان رو از طریق اون تکست باکس تغییر بدم ، نشد . واسه تنظیم تاریخ هم روی نماد تقویم کلیک کنید و از تاریخ مورد نظرتون رو تنظیم کنید .
حالا که همه تنظیمات رو انجام دادید کافیه که دکمه Schedule رو از قسمت راست بزنید .
3586
روش دوم ، استفاده از ایمیل :
اگه یادتون باشه در مطالب قبلی خودم در گویا آی تی ، روشی برای آپدیت کردن استتوس و همچنین آپلود فیلم و عکس با استفاده از ایمیل براتون گذاشتم . در این روش ما از فیسبوک یک آدرس ایمیل منحصر به خودمون رو میگرفتیم و از اونجای کار به بعد ، دیگه راحت بود . خب ، اگه قصد دارید از این روش استفاده کنید ، اول باید این مطلب که خیلی هم ساده هست رو بخونید .
حالا که مطلب بالا رو خوندید و آدرس ایمیل مخصوص خودتون رو از فیسبوک گرفتید و همچنین روش کار رو دیدید ، میریم سراغ ارسال ایمیل به صورت زمانبندی شده . در واقع با این کارمون داریم به صورت زمانبندی شده در فیسبوک فعالیت میکنیم .
چون در سرویس تحت وب هیچ کدوم از سرویس دهنده های تحت وب ایمیل ( مثل یاهو ، جیمیل ، و هات میل ) روشی برای زمانبندی ارسال ایمیل ها پیدا نکردم ، مجبور شدم از برنامه بسیار عالی Thunderbird شرکت موزیلا استفاده کنم . البته این برنامه هم به صورت عادی قابلیت ارسال ایمیل زمانبندی شده رو به شما نمیده ، ولی با استفاده از یک افزونه کم حجم میتونید این قابلیت رو به تاندربرد اضافه کنید .
افزونه ای که ما برای اینکار میخوایم ازش استفاده کنیم ، Send Later نام داره .
واسه نصب افزونه هم دو روش رو به شما پیشنهاد میدم .
اول اینکه این افزونه رو از گویا آی تی دانلود کنید . بعد باید فایل افزونه که پسوند XPI داره رو روی پنجره تاندربرد بکشید و رها کنید . پس از دیدن پیغام نصب ، دکمه Install رو بزنید و یک بار تاندربرد رو ببندید و باز کنید .
روش دوم هم برای دوستانی هست که حال و حوصله طی کردن روش بالا رو ندارن . یعنی نصب از طریق خود تاندربرد . کافیه وارد برنامه بشید و از منوی Tools گزینه Add-Ons رو انتخاب کنید . حالا داخل کادری که در قسمت بالا و سمت راست پنجره قرار داره ، کلمه Send Later رو وارد کنید . پس از چند ثانیه ، لیست افزونه هایی که عنوانی شبیه این مورد رو دارن ، ظاهر میشه . کافیه گزینه Send Later رو پیدا کنید و روی دکمه Install کلیک کنید . پس از دانلود شدن افزونه ، یه بار برنامه را باز و بسته کنید تا افزونه به طور کامل نصب بشه .
حالا که همه چیز آماده هست ، باید طبق روشی که در مقاله قبلی گفته شد ، عمل کنید . یعنی ایمیل مخصوص رو در قسمت To وارد کنید . بعد در قسمت موضوع ایمیل یا همون Subject ، استتوس خودتون رو بنویسید . اگه هم خواستید عکس و فیلم آپلود کنید ، از قسمت Attachments استفاده کنید .
صبر کنید ! صبر کنید ! ایمیل رو ارسال نکنید . چون هنوز اون رو زمانبندی نکردیم . واسه زمانبندی کردن این ایمیل ، از منوی File گزینه Send Later رو بزنید .
11032
حالا یه پنجره باز میشه و از شما اطلاعات مربوط به زمانبندی رو درخواست میکنه .
2705
بعد از اینکه تنظیمات مربوط به زمان بندی رو انجام دادید ، روی دکمه Send later at time(s) specified above که دقیقا در وسط پنجره قرار داره کلیک کنید .
دقیقا همون ساعتی که قرار دادین ، ایمیل ارسال میشه و استتوس شما رو آپدیت میکنه .

گویاآی تی