نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: چگونه یک پوستر تبلیغاتی برای اتومبیل طراحی کنیم؟

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

چگونه یک پوستر تبلیغاتی برای اتومبیل طراحی کنیم؟

چگونه یک پوستر تبلیغاتی برای اتومبیل طراحی کنیم؟

11026

طراحی یک پوستر تبلیغاتی موثر یکی از کارهای اصلی یک طراح و گرافیست است و باید خاطر نشان کرد که صنعت تبلیغات یکی از بزرگترین بازارهای کار برای هر طراح و گرافیستی است ولی خلق تبلیغات نیازمند این است که شما توانایی های زیادی داشته باشید و به همه آنها هم مسلط باشید . از هنر ویرایش و دستکاری عکس ها ، نقاشی دیجیتال گرفته تا طراحی سه بعدی و گرافیک برداری . طراحان گرافیک نیازمند توانایی و مهارتهای زیادی هستند تا بتوانند یک پروژه را به خوبی به انجام برسانند .
    در آموزش طراحی گرافیک امروز ، ما از یک سری قوانین و موارد مهم در طراحی و تبلیغات پیروی می کنیم. با خواندن و پیروی از مواردی که در این آموزش ذکر می شود شما یاد می گیرید که چگونه می توانید یک عکس ساده و معمولی را به یک تصویر کامل ، جذاب و تبلیغاتی به همراه اطلاعاتی جامع و نه خسته کنند برای مخاطبان تبدیل کنید .
    اگر بعد از خواندن این آموزش از آن خوشتان آمد و آن را مفید یافتید می توانید در قسمت نظرات برای ما بنویسید تا مطالب بیشتری در این باره برای شما جمع آوری کنیم.
    در کل امیدوارم این آموزش را جذاب ببینید !
    2699
    تصویر نهایی که آن را طراحی می کنید .
    قدم ۱ :
    ابتدا ، باید تصویر اتومبیلی را که می خواهیم روی آن کار کنیم از بقیه قسمتهای تصویر جدا کنیم و آن را روی یک پشت زمینه سفید بچسبانیم . در اینجا ما از یک مرسدس GLK استفاده کردیم. این کار باعث می شود تا ما کاری کنیم که تمرکز بیننده معطوف به خود مرسدس باشد و نه چیز دیگری و در واقع آن را نقطه کانونی کار می کنیم. بهترین ابزار برای این کار magic wand یا pen tool می باشند .
    3581
    سپس باید سایه ها را با یک قلم نرم گرد طراحی کنیم . می توانید به سادگی در یک لایه جدید در زیر لایه استخراج شده اتومبیل سایه ها را طراحی کنید. و این بستگی به منبع نوری دارد که شما می خواهید در کار قرار دهید .
    4474
    قدم ۲:
    با استفاده از کلید های کنترل+ iلایه پشت زمینه را وارونه کنید و یک لایه جدید درست کنید . با یک قلم نرم گرد ناحیه هایی آبی رنگ در پشت اتومبیل بکشید . متناسبا می توانید از هر رنگی که دلخواهتان است استفاده کنید .
    5380
    بعد از آن با استفاده از اسموک براش کمی دود و مه به سمت چپ کار اضافه می کنیم.
    6333
    قدم ۳:
    برای اینکه کار را طبیعی تر جلوه دهیم خوب است که یک بافت ابری به آن اضافه کنیم.
    (http://www.shutterstock.com/pic.mhtml?id=24208522) on the background.
    7253
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array
    با لایه پوششی بر روی آن ، ناحیه هایی را که در سمت راست پایین قرار دارند پاک کنید .
    8233
    سپس ، یک بافت چمنی سبز را برداشته و آن را با استفاده از کلید های کنترل+U یا کنترل +شیفت +U کم رنگ می کنیم.
    9207
    قدم ۴:
    فکر می کنم کار کمی زیادی تاریک شده است بنابراین از تنظیمات لایه-منحنی ها استفاده کرده و آن را کمی روشن تر می کنیم.
    10178
    یک لایه جدید دیگر ، گوشه چپ را کمی تاریک کنید چرا که نور به ندرت به آن قسمت می تواند راه پیدا کند برای همین هم ما آن را تاریک می کنیم. می توانید آن را با استفاده از یک قلم تیره رنگ آمیزی کنید و آن را به صورت Overlay یا نور ملایم تنظیم کنید.
    11242
    حالا می خواهیم تمام المان ها را یک رنگ کنیم. بنابراین نیاز داریم تا از یک hue/saturation استفاده کنیم تا رنگها را تعیین کنیم.
    12206
    13179
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array
    قدم ۵:
    در بالای لایه ها شروع به اضافه کردن چندین درخت می کنیم.
    (http://www.istockphoto.com/stock-pho...php?st=996a73c).
    14161
    همانطور که می بینید تمامی درختان با یکدیگر ترکیب شده اند . پس می توانید با استفاده از منحنی ها آن را تاریک تر و یا روشن تر کنید و همچنین با استفاده از تیره کننده رنگها آنها را پر رنگ تر جلوه دهید . سایه ها را فراموش نکنید آنها را با یک قلم نرم گرد رنگ آمیزی کنید درست مانند کاری که ما در زیر انجام دادیم .
    15141
    16129
    هنگامی که یک سری عکس ساده را اضافه کردید می توانید بقیه را با یک قلم کوچک رنگ آمیزی کنید ، با استفاده از رنگهای مشابه درختان و حالتی شبیه به طرح چوب کار را رنگ آمیزی کنید .
    17120
    18111
    19106
    قدم ۶ :
    حالا زمان آن است که شالوده کار را طراحی کنیم. یک بافت چمنی زشت و تیره داریم پس لازم است که به دنبال یک عکس دیگر بگردیم به وب سایت www.sxc.hu بروید و یک بافت مناسب چمنی سبز پیدا کنید .
    2068
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

از لایر ماسک استفاده کنید و ناحیه هایی از کار را پاک کنید تا بافت متناسب تر و جفت و جور تر شود .
    21148
    من یک سری تصاویر مناسب از سنگ ها پیدا کردم و آنها را در زیر کار قرار دادم همچنین ریشه چوبی بیشتری در سمت چپ به کار اضافه کردم .
    22137
    23125
    24113
    همچنین سنگهایی مشابه را در سمت چپ پشت زمینه قرار دادم تا این طور به نظر برسد که اتومبیل بر روی صخره ها ایستاده است.
    قدم ۷ :
    25106
    تصاویر صخره ها را از سایت (http://www.sxc.hu/photo/916133) از قسمت بافتهای کوهی گرفتیم . همانطور که مشاهده می کنید رنگ این صخره ها با کار اصلا تناسبی ندارد برای اینکه بین آنها تناسب ایجاد کنیم از تنظیمات غلظت رنگ لایه ها استفاده می کنیم.
    26100
    همچنین کمی مه و غبار با استفاده از یک قلم نرم گرد به کار اضافه می کنیم.
    27442842
    آخرین دستکاری عکس در این قسمت پرنده هایی است که در حال پرواز اند . همیشه این مورد چیز خوبی است چرا که پرندگان معمولا برای نشان دادن اسکیل و اندازه کار و تصویراستفاده می شوند … همینطور اضافه کردن آدم ها هم همین تاثیر را دارد . چشم انسان طوری است که عادت دارد اندازه ها را با چیزهایی مثل آدم ها پرندگان و چیزهایی شبیه به این اندازه گیری کند .
    2843
    قدم ۸ :
    خوب تقریبا کار تمام شده است ولی تنظیمات لایه ها آن را بر روی سطح دیگر آورده است . ابتدا کمی کانتراست کار را زیاد کنید و سپس با استفاده از چانل میکسر یک رنگ جدید برای کار انتخاب کنید .
    2938
    3030
    31123
    تصویر نهایی
    32118
    [SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)