ماستمالی! ؛ اندر احوالات فیفا پیرامون اشتباهات فدراسیون ما

IMAGE634527220262186250

آخرین نیوز/ فیفا-بخش رسیدگی به مشکلات فوتبال ایران-داخلی-روز
(سپ‌بلاتر تنها در اتاق نشسته و پرونده فوتبال ایران را ورق می‌زند و مثل مادرمرده‌ها‌ ‌زار زار گریه می‌کند که در این لحظه تاج وارد اتاق می‌شود. چشمانش را می‌بندد تا جای برادری بلاتر خودش را جمع و جورکند.)
تاج: آقا چی شده؟ چرا گریه می‌کنی؟
سپ‌بلاتر: (داد می‌زند) بابا شما پدر مارو درآوردین. چه وضعیه درست کردین! چه‌تونه! به خدا از دست شما روزی دوبار موهامو دکلره می‌کنم، پیرم کردین! ننه‌ام گفت برو مغازه بابات سبزی بفروش، منه خاک برسر از سر بی‌عرضگی اومدم رئیس فیفا شدم.
تاج: آقا اگه طوری شده بگین سریع ماله بکشم.
سپ‌بلاتر: ماله به زبون شما چی می‌شه؟
تاج: یعنی ماستمالی!
سپ‌بلاتر: من که نفهمیدم! (مکث) آخه چرا بازی عراق، بازیکن دوکارته فرستادین وسط زمین، فکر کردین خارجه هر کاری دل‌تون می‌خواد می‌تونین بکنین!
تاج: آقا ما یه ضرب‌المثل داریم که، هرچه پیش آید خوش آید. ما که خندان می‌رویم وسط زمین!
سپ‌بلاتر: what‌؟
تاج: خیلی ممنون، نظر لطف شماس! ایشالا واسه شما؟!
بلاتر با تعجب از بالای عینک، زیر‌چشمی ‌به تاج نگاه می‌کند.
سپ‌بلاتر: خب، این هیچی! چند هفته پیش چرا برنامه نود نصفه پخش شد!فکر کردین خارجه همه چیزو می‌تونین نصفه پخش کنین؟!
تاج: آقا واسه ما درآوردن. فردوسی‌پور تو آسانسور گیرکرده بود، دربسته شده بود که دوستان آتش‌نشانی با تلاش بی‌وقفه ده‌ساعت بعد کشیدنش بیرون، برنامه رو هم که نمی‌شد از اون‌جا پخش کرد!
سپ‌بلاتر: الان فردوسی‌پور حالش چطوره؟
تاج: افسردگی گرفته! بالاخره ده‌ساعت شوخی نیست!
سپ‌‌بلاتر: اینم هیچی! چرا توی استادیوم‌ها‌ دائم می‌گین علی یه دایی(!) جریان چیه؟
تاج: آقا عشقه، علاقه‌اس، دوست داشتنه‌، همون چیزی که شما خارجی‌ها ندارین!
سپ‌بلاتر: اینم !ok رئیس ورزش چرا یکی رو منصوب کرد بعد رأی‌شو عوض کرد!
تاج: (باخودش) اینو دیگه چی بگم (مکث) آهان! آقا امان از این تکنولوژی‌ها‌ی بی‌خاصیت! بی‌پدر این ورد کامپیوتر اگه دقت کرده باشین جدیدا «میم» و«جیم» می‌زنه و ‌«ط‌» دسته دارو، بی‌دسته می‌زنه! خلاصه شیر تو شیری شده وردهای جدید، این مشکل هم به خاطر این بود، بقیه‌اش هرچی شنیدین باد هواست!
سپ‌بلاتر: اینم باشه! بازی سپاهان-‌السد چرا بازیکن دوکارته فرستادین وسط زمین، در زمین بازی، حیای بازیکن کجا رفته! واقعا فکر کردین خارجه هر وقت دل‌تون خواست برین تو زمین!
تاج: آقا دروغه، بهتانه(‌!) به‌تون اطلاعات غلط دادن، اصلا چنین بازی انجام نشده! اینا دیدن ما داریم خوب کار می‌کنیم می‌خوان خراب‌مون کنن!
بلاتر خوشحال و خندان پرونده ایران را می‌بندد و چشمکی به تاج می‌زند!
سپ‌‌بلاتر: باید حواسم رو بیشتر جمع کنم! من واقعا از شما عذرخواهی می‌کنم، امیدوارم که مثل قبل در جهت اعتلای فوتبال ایران تلاش کنین!
تاج: ممنون از لطف شما.
سپ‌بلاتر: راستی این هفته با باجناقم رفته بودیم بیرون، ستایش رو ندیدم، چی شد؟ بالاخره فریدون زیر‌آب‌شونو زد؟
تاج: آقا همه‌اش شایعه‌اس، واسه فریدون حرف درآوردن! اون اصلا اهل این حرفا نیست!
منبع: همشهری تماشاگر