نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: تا سال 2025 منتظر این خودرو باشید+تصویر

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

تا سال 2025 منتظر این خودرو باشید+تصویر

تا سال 2025 منتظر این خودرو باشید+تصویر

یك دانشجوی جوان فرانسوی به نام تورین اید در حال طراحی بخش های نهایی این خودرو است. فضای داخلی این خودرو كاملا بزرگ و جادار طراحی شده و تیم سازنده از آن به عنوان یك سالن همراه یاد می كنند.
    190505 388
    آویونس وویسین (avions voisin) یك اتومبیل فوق هوشمند، با طراحی منحصر بفرد است كه قرار است 14سال دیگر رو نمایی شود. در این خودرو مفهومی، از مواد نساجی پیشرفته و در عین حال بسیار سبك استفاده خواهد شد.

یك دانشجوی جوان فرانسوی به نام تورین اید در حال طراحی بخش های نهایی این خودرو است.فضای داخلی این خودرو كاملا بزرگ و جادار طراحی شده و تیم سازنده از آن به عنوان یك سالن همراه یاد می كنند.

نكته مهم در مورد آویونس این است كه كاملا با نیروی الكتریكی كار می كند و چون از آلیاژ های سبك در ساخت آن استفاده شده سرعت بالایی خواهد داشت.

چرخ های خودرو وظیفه تامین انرژی الكتریكی را بر عهده دارند در واقع این اتومبیل در حال حركت انرژی مورد نیاز خود را تامین می كند.این بدان معناست كه در آینده شاهد تولید خودرو هایی هستیم كه به هیچ گونه سوخت و انرژی نیاز ندارند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)